- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.821
bu cuma yapamadımki midem tuttu bişeyler yedim akşamNe zaman yapmıştın sen yoğurt detpksunu 15 gün geçtiyse yapabilirsin
Tamam canım yarın başlıyoruz öyleyseBeni de al listeye bebeğim ben yaparım seninle :)
Sen bilirsin canım ben bunu ayda 1 kez yapmayı planlıyorumbu cuma yapamadımki midem tuttu bişeyler yedim akşam
Tamam canım yarın başlıyoruz öyleyse
ayakkabi yoktu sanirim ondanısınmadan yaptıysan olabilir
ikinci oldun gazami geldin sirinebunların dışında mutlaka hergün yürüyüş yapmamız lazım kızlar.ya leslie ile yürüyeceğiz imkanı olan açık havada yürüyecek koşu bandı olanda koşu bandında.
minimum 5 km yürümek yağ yakımı için yeterli olur.
bu hafta birinci olmamız lazım.
hic begenmedim menunubugunkü menüm
sabah (geç kahvaltı)
peynir
salatalık
domates
yumurta
bir dilim ekmek
ara
türk kahvesi
akşam kısmeetse yoksu yatana kadar 3lt olur
dün akşam yemek yedim diye nasıl kötü hissettim kendimi anlatamam :) karnım tok diye pişmanlık duydum çok şükür tartıda değişiklik yok :)
ne koyuyorsun dolaba meselaBugün çok yoruldum malum yarın okul var benim kuzunun onun beslenme hazırlıklarını yaptım dolaba attım azar azar çıkartıp koyarım artık beslenmesine
Ama çok yordu beni spor yapmış kadar yoruldum
bu kacinci gun bilemiyorum daha dun konustuk degilmiİrademi kaybettim hükümsüzdür beni gömün dua bile okumayın yarın kV ler gidiyor ben bunalımdayım resmen hafta sonunu toparlayabileceğim bir diyet önerisi olan varsa protein diyeti gibi çok memnun olurum yoksa ben beyaz bayrağı çekmek üzereyim
kahve nasil serbet mi2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
aman sen heryerden cik bicirikBeni de al listeye bebeğim ben yaparım seninle :)
isterseniz carsamba persembe yapin tartiya faydasiDaha önce de yapmıştım kilo verme sürecinde müthiş ilerleme kaydediliyor bu detoksla
ne gerekiyor malzeme olarak gerçekten verdiriyor mu çarşamba perşembe yapsakPazartesi ve salı ayran detoksu yapmayı planlıyorum var mısın benimle yapmaya? En az 2 kg garanti veriliyor
tatlim kizma ama biran once ceki duzen ver kilona seni + ile cumaya listeye almam alamam inankiŞimdi gitmeliyim gece gelirim saat 3 ten beri bişey yemiyor um o saate kadar olanları saymayayım
ne gerekiyor malzeme olarak gerçekten verdiriyor mu çarşamba perşembe yapsak
Bugün dolaba sigara böreği, karnıyarık böreği, amerikan kurabiyesi, havuçlu cevizli kek yaptım attım canım. Beslenme olarak dönüşümlü koyarım kuzumun çantasınaayakkabi yoktu sanirim ondan
batiyor sanki adim atinca
ikinci oldun gazami geldin sirine
hic begenmedim menunu
buna menu bile denmez canim
ne koyuyorsun dolaba mesela
bu kacinci gun bilemiyorum daha dun konustuk degilmi
kahve nasil serbet mi
aman sen heryerden cik bicirik
isterseniz carsamba persembe yapin tartiya faydasi
olsun
afiyet olsunBugün dolaba sigara böreği, karnıyarık böreği, amerikan kurabiyesi, havuçlu cevizli kek yaptım attım canım. Beslenme olarak dönüşümlü koyarım kuzumun çantasına
uzun sure firari olursan böyle olur ama haklisin cenemiz arada dusuyor7521den itibaren okuyorum anca gelirim yarım saate falan :)
tabii ara ara cevaplamam gereken olursa onları da cevaplarım gelirken :)
Malzemeyi yazdım canım diğer sayfadaŞimdi gitmeliyim gece gelirim saat 3 ten beri bişey yemiyor um o saate kadar olanları saymayayım
ne gerekiyor malzeme olarak gerçekten verdiriyor mu çarşamba perşembe yapsak
canim benimki bir oneriydiMalzemeyi yazdım canım diğer sayfada
Ben yarına adapte etmiştim kendimi ama berilinde isteği üzerine o zaman çarşamba perşembe yapalım hilyy sende o zaman çarşamba perşembe yap
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
Peki tamam Özür dilerim hepinizden sabah görüşmek üzeretatlim kizma ama biran once ceki duzen ver kilona seni + ile cumaya listeye almam alamam inanki
bak 4gun var toparlan
egerki veremessen kizma ama seni listeye almam artiyla
18 kisiyiz bizi dusun bak biz ac gezerken bunca zararli seyi yemen niye
meyve ye olmadi bir daha ye ama bir care bul kendine lütfen
Birlikte yapmak daha mantıklı sevgülü kaptanım ve eşimcanim benimki bir oneriydi
tarti icin dusundum bir an
ama kendini hazirladinsa yarinda yapsan olur sevgili esim
Ben yaptığımda salatalık koymuyorum ve güzel sonuçlarda çok aldım bu şekilde decanım bu yoğurttan güzelimiş denerim,yanlız salatalık koymasam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?