Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım ciddi bir problem yoktur inşallah

günaydın bebişlerim :9 matilda34 bittin sen bu hafta gözüm üzerinde :)

kızlar bugun iş yerinde olamıcam urla'ya gidicez iş için.whatstan yazarım yine. bu arada ayran detoksuna bende varım çarşambaya hazırım

Cok kh lı bır menü bu
Su spor da yok

Senın sebze gunundu ama

menüm
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
ara 2 küçük peynirli puğaça
1 elmalı kurabiye (kaçamaklarım )

akşam
sarma
yoğurt
1 limonlu soda

su 2,5 lt
spor 45 dk yürüyüş
Sılver senınle konuşalım bız watsaaptan
Gencsın
Okul var
Bunca cadının ıcınde cıtırım sensın

Bugün sıgorta ıslerım var kızlar
Watsaaptan. Bakarım fırsat olursa gelırım

Günaydın

Bende +600
Karnımın alt tarafı çok sis bugun. İnanın bahane değil
Geçen hafta havuzda regl olmayim die mecburen hap ictim iki tane. Dün regl oldum güya ama cok cok az oluyorum.
Ellerim aksam şişti.
Berilin tavsiyesiyle maydanoz suyu içtim. 50 dk yürüdüm. Akşam göbüş yoktu ama bugün cok fena(
Ellerimde haala şiş.. ayaklarımda maydanoz suyuna devam edecem bugün.
Regl çoğaltmak için öneriniz var mı
Kilo değil bu artı biliom ama yinede artı görmek cok zormuş ..

Kızlar o ayran detoksu ödem attırır mı ?

Mefkurem .. cok geçmiş olsun. . Insallah büyük bir rahatsızlığı olmadı eşinin. . olsada allahtan gelene yapacak biseyimiz yok .. ama yinede iyi olsun şifa versin Allah canım. .

Kekik çayı çoğaltır diye biliyorum canım.Bende regl oldum dün of her ay çekiyoruz bu çileyi

Kekik çayı çoğaltır diye biliyorum canım.Bende regl oldum dün of her ay çekiyoruz bu çileyi

Tamam kekik çayınıda deneyim Sağol canım. .. regl çilesi bir yana ben hapla cok fena bozmusum düzenimi.. herkes icer bişey olmaz.. ben içtim böyle Oldu. . Her yerim bi hassastır zaten en ufak degisiklige gelemiyo bünyem

Geciktiricimi içtin canım.Bende onu düzenleyici niyetine içiyodum.Mahvediyodu beni.Sancıdan ölüyodum.Her ay gidip iğne yaptırırım ben öyle dayanabiliyorum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…