- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.961
Allah allah yok mu arttıran nolmuş bu hafta kızlar hepimize birdenartı artı gidiyoz
Geçmiş olsun canım .
Teşekkür ederim canlarımMefkurem çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canlarım
Hafif şekerli sen niye artıdasın
Dukan yaparken bende acaip olmuştum öyle böyle değil.Probiyotik yoğurt ve kefire başladım halletmek için.Yoksa dukanda tuvaleti haftada 1 zor görüyosunwc sıkıntım var çok kötü yediğimden değil yani karnımda acayip bir şişlik var üstelik
Dukan yaparken bende acaip olmuştum öyle böyle değil.Probiyotik yoğurt ve kefire başladım halletmek için.Yoksa dukanda tuvaleti haftada 1 zor görüyosun
Ben kendi probiyotik yoğurdumu kendim yaptım.Eczaneden probiyotik şase aldım yoğurt mayalarken içine kattım.Kefir önceden aklımda yoktu sonradan ondanda mayalamaya başladım.ondan değil mi? probiyotik yoğurt deneyim bari.kefir içemem.
Kızlar az önce kardesimle konuştuk telde..
6 aylık hamile.. boyu 165
Tartilmis bu sabah 68 kilo çıkmış. . Suna bak(
Resmen hamile kilosundayim dedim.. kendimi yürüyüşe verdim hemennn
Hadi diyo verdim sana gazı iyi bir yürü diyo gülüyo bide bana :)) yaza görüşecezzz
Akşam haberlerde izledinizmi..
25 li yaslarda bi oğlan 5 ayda 50 kilo vermiş. .
Yedikleri bizlerunkinden farksız değil ama...ama.. amaaaa.....
Günde tam 2.5 saat spor yapmissssss...
Hadi kızlar spora aaa
[QUOcanım afifsekerli, post: 39330482, member: 609393"]doğurunca sende ona gaz veririsin hain tospaaasenin boy kaç
Aynen oöyle yapacammmmmm...
159 canim
heee azıcık malzemeden çalmışlar sendeno doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da
Bugün eşim rahatsızlanmıştı uzun süre hastanedeydik çok şükür şimdi iyi eve getirdik
O yüzden bütün gün yoktum
Eğer merak edenler olduysa, gerçi okuduğum kadarıyla pek olmamış
Bugünkü menüm
2 tabak çorba
1 armut 1 mandalina 1 portakal 3 dilim greyfurt
Kuru erik yeşil salata
Su ölçemedim
Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
kitkurdu :+600
çok çok üzüldüm hiç kaçamak yapmadım ama sporda çok çok az lavabo hala büyük sorun imdat biri bize yardım etsin
Fark ettiniz mi genelde az da olsa pazartesi çoğumuz artı çıkıyoruz gelenek oldu takımımızın geleneği ; umarım derece yapar pazartesi sendromumuzu artıran bu artıya eksiye çeviririz yine ;eksi çıkan takımdaşlarımı tebrik ediyorumevet ya kötü başladık haftaya ama moral bozmak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?