Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar az önce kardesimle konuştuk telde..
6 aylık hamile.. boyu 165
Tartilmis bu sabah 68 kilo çıkmış. . Suna bak (
Resmen hamile kilosundayim dedim.. kendimi yürüyüşe verdim hemennn
Hadi diyo verdim sana gazı iyi bir yürü diyo gülüyo bide bana :)) yaza görüşecezzz

doğurunca sende ona gaz veririsin hain tospaaa senin boy kaç

Akşam haberlerde izledinizmi..
25 li yaslarda bi oğlan 5 ayda 50 kilo vermiş. .
Yedikleri bizlerunkinden farksız değil ama...ama.. amaaaa.....
Günde tam 2.5 saat spor yapmissssss...
Hadi kızlar spora aaa

[QUOcanım afifsekerli, post: 39330482, member: 609393"]doğurunca sende ona gaz veririsin hain tospaaa senin boy kaç[/QUOTE]

Aynen oöyle yapacammmmmm...
159 canim

[QUOcanım afifsekerli, post: 39330482, member: 609393"]doğurunca sende ona gaz veririsin hain tospaaa senin boy kaç

159 canim [/QUOTE]

heee azıcık malzemeden çalmışlar senden o doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da

159 canim

heee azıcık malzemeden çalmışlar senden o doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da[/QUOTE]

Ben ilk gece kkurbanı olduğum için acemiline denk geldim bizimkilerin.. az daha dikkatli olsalar boyle olmazddi kardeşim 3 numara :))))))))

heee azıcık malzemeden çalmışlar senden o doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da

Ben ilk gece kkurbanı olduğum için acemiline denk geldim bizimkilerin.. az daha dikkatli olsalar boyle olmazddi kardeşim 3 numara :))))))))[/QUOTE]

hahahah ilk gece kurbanı süpermiş

Aşk olsun merak edilmez misin ama pazar burada da okul telaşı olunca ses çıkmamasını normal kabul ettik ailene vakit ayırdın diye yoksa eşleşmişiz menün yok menüme yorum yok bir şeycik diyemedim
eşinede çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşalah

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
kitkurdu :+600
çok çok üzüldüm hiç kaçamak yapmadım ama sporda çok çok az lavabo hala büyük sorun imdat biri bize yardım etsin

evet ya kötü başladık haftaya ama moral bozmak yok :)

evet ya kötü başladık haftaya ama moral bozmak yok :)
Fark ettiniz mi genelde az da olsa pazartesi çoğumuz artı çıkıyoruz gelenek oldu takımımızın geleneği ; umarım derece yapar pazartesi sendromumuzu artıran bu artıya eksiye çeviririz yine ;eksi çıkan takımdaşlarımı tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…