- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.881
tamam şişede mi muhafaza ediceksiniz dışardaTabi ki yapabilirsin. Malzemelere bak eksiğin varsa al. Çarşamba ve perşembe yapıcaz tamam mı
kafam karıştı benim . nasıl olacak şimdi ?Yavru kuşum zor bir bölümde okuyorsun daha miniciksin kendini zorlamadan strese sokmadan da yavaş yavaş verebilirsin hepimiz seni burda görmek istiyoruz listede ol yada olma desteğimiz seninle o yüzden kendini zorlayacak listelerden uzak dur
kafam karıştı benim . nasıl olacak şimdi ?
tamam şişede mi muhafaza ediceksiniz dışarda
Ne güzel ödül olur hadi ödülü hedefe yaklaşınca götürelim izin olunca tabi sen benden önce yer tat tarifi yaparsın artık
Ben sana çok güveniyorum sen benden önce mezun olcaksın tabi bütün samimiyetimle bir an önce hedefine ulaşmanı diliyorum gelinlik giyeceksin daha demiHiç belli olmaz Naloş orası hiiç belli olmaz :)
Tabiki canım çarşambaya haZırla malzemelerini hep birlikte yapalımbende yapabilir miyim sizinle
tmm birde böyle deneyelim o zaman .burdan uzak kalmak istemiyorum. kilo bildirimi de yapayım mıSen kendini çok sıktığında patlamanda kaçamaklarında sıklaşıyor hem daha çok melankolik oluyorsun okuduklarımdan böyle düşünüyorum tabi çok zorlanacak diyetleri yapmadan da kızartma hamur işlerini şekeri sınırlandırarak bile değişimi yakalıyorsun çoğu zaman yediklerin gayet mantıklı kaçamaklarınada çok takılmadan aynı hırsla devam edebiliyorsun o zaman zorlu sınavların ezberlerin olduğu bir bölümde okurken zaten yeterince efor sarfediyorsun kendini daha fazla kasma ama her gün yediklerini paylaşki denetim altında olduğunu unutmadan devam edebilesin
Tabiki hem pazartesi hem cuma kilonu merak ederiz her günde gel mutlaka yaz gözümüz seni arıyor bugün yediklerini paylaştınmı kaçırdım paylaşmadıysan hemen paylaş canım sakın bizi ve sayfayı ihmal etme her gün takipteyiz seni hepimiz seviyoruz biliyorsun şeker; sadaece bireysel değil takım ruhuyla veriyoruz aynı zamanda takımın gücü rüzgarı arkanda unutmatmm birde böyle deneyelim o zaman .burdan uzak kalmak istemiyorum. kilo bildirimi de yapayım mı
bende yapabilir miyim sizinle
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
menum
lahana corbasi 1.gun
meyve serbest bugun yedim bayagi
ama az peynirle az kavurmada yedim 100gr.kadar bas donmesi yasadim
su 3 olur
spor yok ama niye yok bir sorun yawwwwwwwwww
Bende yaptım ama gerçekten güzel kilo verdirdi banaben yaptım bunu yazın.. hatta çok sıcakta yaptım ki bari yapması kolay olsun dedimbende pek işe yaramadı ama sende yara belki, herkesin bünyesi farklı.. ama bu idrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz falan yalan
Ayakkabım yokniye yok
Menümü yazim.
Kahvaltı:2 yumurtadan lorlu omlet(yağsız)
Öğle:1 bardak süt,1 muz,1 tatlı kaşığı light fıstık ezmesi
Akşam:2 ekmeksiz köfte,1 dilim light beyaz peynir
Ara:1 bardak kefir
Spor:Yok regl olunca yapasım gelmio sancım var
Su:reglken suda içemiom
Ayakkabım yok
Yarın nıyetımpumada bir sevgililer günü kampanyası var kaptanım aahh ahhh! adamıma 3 çift ayakkabı aldık.. 2 çift alıyosun 3.sü hediye.. fiyatlarıa düşürmüşler o ınstagramda falan giyiyo hatunlar renkli renkli spor ayakkabılar onlar 50 lira 70 lira falan..
Yarın nıyetım
Bugün ayakkabısız denedım agrıttı
Renklı renklı demı
EŞLEŞTİRME
- Beril77 - Ecenaz33
- Usagisan - Benanlamadımki
- Hily25 - Greatexpectations
- Mefkurem - Kitkurdu
- Zeynepcer - Birbeste
- Zordeğil - Goodidea
- Matilda34 - Hafifşekerli
- Silvers - Selinmh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?