Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kafam karıştı benim . nasıl olacak şimdi ?

kafam karıştı benim . nasıl olacak şimdi ?

Sen kendini çok sıktığında patlamanda kaçamaklarında sıklaşıyor hem daha çok melankolik oluyorsun okuduklarımdan böyle düşünüyorum tabi çok zorlanacak diyetleri yapmadan da kızartma hamur işlerini şekeri sınırlandırarak bile değişimi yakalıyorsun çoğu zaman yediklerin gayet mantıklı kaçamaklarınada çok takılmadan aynı hırsla devam edebiliyorsun o zaman zorlu sınavların ezberlerin olduğu bir bölümde okurken zaten yeterince efor sarfediyorsun kendini daha fazla kasma ama her gün yediklerini paylaşki denetim altında olduğunu unutmadan devam edebilesin

tmm birde böyle deneyelim o zaman .burdan uzak kalmak istemiyorum. kilo bildirimi de yapayım mı

tmm birde böyle deneyelim o zaman .burdan uzak kalmak istemiyorum. kilo bildirimi de yapayım mı
Tabiki hem pazartesi hem cuma kilonu merak ederiz her günde gel mutlaka yaz gözümüz seni arıyor bugün yediklerini paylaştınmı kaçırdım paylaşmadıysan hemen paylaş canım sakın bizi ve sayfayı ihmal etme her gün takipteyiz seni hepimiz seviyoruz biliyorsun şeker; sadaece bireysel değil takım ruhuyla veriyoruz aynı zamanda takımın gücü rüzgarı arkanda unutma

ben yaptım bunu yazın.. hatta çok sıcakta yaptım ki bari yapması kolay olsun dedim bende pek işe yaramadı ama sende yara belki, herkesin bünyesi farklı.. ama bu idrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz falan yalan

bişiler yeseymişsin kuzum bu ne? akşam hiç yok nerdeyse.. tamam korkma yavaş yavaş geliyorum ben, bir anda geçmem söz

Yarın nıyetım
Bugün ayakkabısız denedım agrıttı
Renklı renklı demı

Bende menümü yazayım, eşim bir yorum yapsın

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
yarım dilim köy peyniri

ara: 1 sade Türk Kahvesi

Öğle:
2 yumurta 1 ince dilim salamla
1 dilim kepekli etimek
3 chery domates

ara: 1 elma

Akşam:
4 kaşık bol kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli etimek

ara: 1 meyveli activia yoğurt

su: 3litre
spor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…