- 23 Kasım 2014
- 378
- 330
- 53
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.981
Valla listenizde değilim ama gruptan sayarsanız 2 günde -500 vermişim sabah aşırı mutlu oldumAllah allah yok mu arttıran nolmuş bu hafta kızlar hepimize birdenartı artı gidiyoz
Valla listenizde değilim ama gruptan sayarsanız 2 günde -500 vermişim sabah aşırı mutlu oldummuhakkak su anda odem yada sudur ama olsun 500 500 dür
Bugün eşim rahatsızlanmıştı uzun süre hastanedeydik çok şükür şimdi iyi eve getirdik
O yüzden bütün gün yoktum
Eğer merak edenler olduysa, gerçi okuduğum kadarıyla pek olmamış
Bugünkü menüm
2 tabak çorba
1 armut 1 mandalina 1 portakal 3 dilim greyfurt
Kuru erik yeşil salata
Su ölçemedim
Bugün eşim rahatsızlanmıştı uzun süre hastanedeydik çok şükür şimdi iyi eve getirdik
O yüzden bütün gün yoktum
Eğer merak edenler olduysa, gerçi okuduğum kadarıyla pek olmamış
Bugünkü menüm
2 tabak çorba
1 armut 1 mandalina 1 portakal 3 dilim greyfurt
Kuru erik yeşil salata
Su ölçemedim
Sözde yeni eşim olmuşun ama eşim nerde diye bi sormamışın bende dün çok geç girdim yorum yapmadımAşk olsun merak edilmez misin ama pazar burada da okul telaşı olunca ses çıkmamasını normal kabul ettik ailene vakit ayırdın diye yoksa eşleşmişiz menün yok menüme yorum yok bir şeycik diyemedim
eşinede çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşalah
geçmiş olsun canım..
Teşekkür ederim canlarımgeçmiş olsun mefkurem :* iyi olmasına çok sevindim :)
Mefkureciğim dediğim gibi farklı ülkedesin üstelik pazar bende de okul telaşı vardı aklımdaydı ama yazmadım hatta bir süre girdinmi diyede gelip baktım bu ara kaptanda dahil çoğunluğunuz watshap tercih ediyor diye düşündüm açıkcası bu arada dün topluca okula başlama stresimiz zirve yapmıştıSözde yeni eşim olmuşun ama eşim nerde diye bi sormamışın bende dün çok geç girdim yorum yapmadım
Ama bu +hiç hoşuma gitmedi. Eğer wc sorunun varsa aç karna kuru kaysı yada erik yemeyi ihmal etme tabiki biliyorsundur ama bir gün değil bir süre devam et
Sakınnnn gözüm üstündeMutfaktan kaçtım sizleri düşününce suçluluk hissetmemek için yemeğimi erkenden yedim ve mutfağı terkettim akşama çok severim peynirli pide var
Herkesin kendine göre koşturması oluyorMefkureciğim dediğim gibi farklı ülkedesin üstelik pazar bende de okul telaşı vardı aklımdaydı ama yazmadım hatta bir süre girdinmi diyede gelip baktım ancak topluca okula başlama stresimiz zirve yapmıştı
canm cok gecmis olsun cok uzuldum dusuncesi bile cok kotu allah bidaha yasatmasn dun gozlerimiz seni cok aradi tabikide niye oyle dedinKızlar şimdi boşa çıktım bugün olumsuzluklar yaşadım geçmişi okuyup geliyim anlatacam
bende izledim dun aksam hemde kendi kendine vermis masllah dedim ama o kdr spora dedign gibi normal yani :)/Akşam haberlerde izledinizmi..
25 li yaslarda bi oğlan 5 ayda 50 kilo vermiş. .
Yedikleri bizlerunkinden farksız değil ama...ama.. amaaaa.....
Günde tam 2.5 saat spor yapmissssss...
Hadi kızlar spora aaa
heee azıcık malzemeden çalmışlar sendeno doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?