Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kılar menüm. .

Sabah bir dilim tam buğday ekmegi
Yagsiz omlet. Annemin acılısı :)

Ara oglen aksam: bugün mayhos yeşil Elma detoksu yapıyorum. . Bu detoksa gire gunde 6 elma yemeliyiz kahvaltı hariç. . 6 elma yedim yani

Arksam.. beyaz leblebi iki hurma iki kayisi ve bir ceviz yiyecem. .

Su 3 litre
Spor. 70 dakika bantta yürüyüş

(iki haftalik bir detoks.. çok fazla uygulayıp güzel yorumlar yapan var.. ben iki hafta uygulamam tek tip beslenmeye girdiği için. . Ama cumaya kadar uygulamayı düşünüyorum degisiklik yapmazsam. Bugün ki artı 600 ödem bile olsa cok canımı sıktı ((......)

Valla listenizde değilim ama gruptan sayarsanız 2 günde -500 vermişim sabah aşırı mutlu oldummuhakkak su anda odem yada sudur ama olsun 500 500 dür

Beril sana cevap yazacaktır canim bu konuyla ilgili. . Kaptanimiz o.. Tebrik ederim .. dediğin gibi 500 de 500 dür :)

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
kitkurdu :+600
Ecenaz +100

Kilo veren arkadaşları tebrik ve takdir ediyorum ben haftasonu çok cozutmamama rağmen + ile başladım sanırım sporu daha fazla yapmam gerek

geçmiş olsun canım..

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
Ecenaz +100
amiyane -500

Menümü yazim hazır rakibem burdayken.
Kahvaltı:2 yumurtadan lorlu omlet

Öğle:1 fincan çabuk çorba

Ara:1 bardak liptonicetea şekersiz

Akşam:Izgara ekmeksiz köfte,Kızarmış light peynir,közlenmiş kırmızı biber

Ara:1 bardak kefir içicem birazdan

Spor:Yok

Su:Kem küm ıgh mıgh

geçmiş olsun mefkurem :* iyi olmasına çok sevindim :)

Sözde yeni eşim olmuşun ama eşim nerde diye bi sormamışın bende dün çok geç girdim yorum yapmadım
Ama bu +hiç hoşuma gitmedi. Eğer wc sorunun varsa aç karna kuru kaysı yada erik yemeyi ihmal etme tabiki biliyorsundur ama bir gün değil bir süre devam et

Mutfaktan kaçtım sizleri düşününce suçluluk hissetmemek için yemeğimi erkenden yedim ve mutfağı terkettim akşama çok severim peynirli pide var

Mefkureciğim dediğim gibi farklı ülkedesin üstelik pazar bende de okul telaşı vardı aklımdaydı ama yazmadım hatta bir süre girdinmi diyede gelip baktım bu ara kaptanda dahil çoğunluğunuz watshap tercih ediyor diye düşündüm açıkcası bu arada dün topluca okula başlama stresimiz zirve yapmıştı

Herkesin kendine göre koşturması oluyor

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
Ecenaz +100
amiyane -500
dolmakalem +500

akşama fenalaştım işten erken çıktım. sanırım yediklerimi sindirmede gene bir problem var. :/ bir ara midem yediklerimi sindirmiyordu. tuvalete de az çıkıyordum tabii. doğal olarak kilo alıyordum. akşam yenilip sabaha sindirilmeyen yiyecek de midede bozulup mide bulantıları falan yapıyordu. bu aralar bu arttı. inşallah geçicidir. :/

menumu yazayım

sabah
mide bulantıları sebebiyle yiyemedim

ara
gösteri nedeniyle nefes almak en büyük besin oldu

öğle
et döner
domates sosu
yoğurt- ayran (evet ikisi aynı anda... anlamsız oldu ama oldu işte)
2-3 çatal salata

ara
tarhana çorbası (sonrasında şükürler olsun rahatlama)

akşam
soğan kebabı (dünden kalan)

ara
çay

@hily25 eşim yok. madem öyle sana ceza eşinin yanı sıra bana da yorum yap. ^_^

Sen gitmeden menümü paylaşayım wc sorunum bitmiyor üstüne meayyen gün derken hiç kaçamak yapmadığım halde + çıktı
sabah ; 2 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
8 zeytin
7-8 adet çiğ badem
öğlenrta boy tabakla zeytinyağlı pırasa
akşam : yarım kase kadar pırasa
2 et köfte küçücük,
çorba
su henüz 2 lt
spor değişmezse 1 saat yürüyüşe gideceğim

Kızlar şimdi boşa çıktım bugün olumsuzluklar yaşadım geçmişi okuyup geliyim anlatacam
canm cok gecmis olsun cok uzuldum dusuncesi bile cok kotu allah bidaha yasatmasn dun gozlerimiz seni cok aradi tabikide niye oyle dedin

Akşam haberlerde izledinizmi..
25 li yaslarda bi oğlan 5 ayda 50 kilo vermiş. .
Yedikleri bizlerunkinden farksız değil ama...ama.. amaaaa.....
Günde tam 2.5 saat spor yapmissssss...
Hadi kızlar spora aaa
bende izledim dun aksam hemde kendi kendine vermis masllah dedim ama o kdr spora dedign gibi normal yani :)/

heee azıcık malzemeden çalmışlar senden o doğurana kadar fıçı gibi olur merak etme sonra gruba gelir o da

Ben ilk gece kkurbanı olduğum için acemiline denk geldim bizimkilerin.. az daha dikkatli olsalar boyle olmazddi kardeşim 3 numara :))))))))[/QUOTE]hahajhaha ay buna cok guldum biz bunu tam yapamadik

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
Ecenaz +100
amiyane -500
dolmakalem +500

Silvers rakibem haftasonunu az zararla kapatmissin sevndim ben 85 le basladim.bakalim cumaya kadar seni gecermiyim.bu arada moralin nasil konusmak istersen whatsuptanda dinlerim kuzum.icine atma tamammi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…