- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.001
Canım menün iyide acaba suyu hep ılıkmı içsen belki faydası olur ama kuru meyve yememişinSen gitmeden menümü paylaşayım wc sorunum bitmiyor üstüne meayyen gün derken hiç kaçamak yapmadığım halde + çıktı
sabah ; 2 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
8 zeytin
7-8 adet çiğ badem
öğlenrta boy tabakla zeytinyağlı pırasa
akşam : yarım kase kadar pırasa
2 et köfte küçücük,
çorba
su henüz 2 lt
spor değişmezse 1 saat yürüyüşe gideceğim
Geçmiş olsun canım acaba hazır gıdalarmı sana ağır geliyormenumu yazayım
sabah
mide bulantıları sebebiyle yiyemedim
ara
gösteri nedeniyle nefes almak en büyük besin oldu
öğle
et döner
domates sosu
yoğurt- ayran (evet ikisi aynı anda... anlamsız oldu ama oldu işte)
2-3 çatal salata
ara
tarhana çorbası (sonrasında şükürler olsun rahatlama)
akşam
soğan kebabı (dünden kalan)
ara
çay
M Mir42 eşim yok. madem öyle sana ceza eşinin yanı sıra bana da yorum yap. ^_^
Menümü yazim hazır rakibem burdayken.
Kahvaltı:2 yumurtadan lorlu omlet
Öğle:1 fincan çabuk çorba
Ara:1 bardak liptonicetea şekersiz
Akşam:Izgara ekmeksiz köfte,Kızarmış light peynir,közlenmiş kırmızı biber
Ara:1 bardak kefir içicem birazdan
Spor:Yok
Su:Kem küm ıgh mıgh
hahajhaha ay buna cok guldumcanm cok gecmis olsun cok uzuldum dusuncesi bile cok kotu allah bidaha yasatmasn dun gozlerimiz seni cok aradi tabikide niye oyle dedin
bende izledim dun aksam hemde kendi kendine vermis masllah dedim ama o kdr spora dedign gibi normal yani :)/
Ben ilk gece kkurbanı olduğum için acemiline denk geldim bizimkilerin.. az daha dikkatli olsalar boyle olmazddi kardeşim 3 numara :))))))))
Bu hafta ne olmuşuz ya liste 500 600 le dolduBeril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
kitkurdu :+600
Ecenaz +100
amiyane -500
Benanlamadimki + 500
@beril77 ben yok muyum listede bu hafta? listede yoksam da grupta da mı yokum
basma yarama mekfure valla sinirim bozuldu sabahtan beri.. elimde tartı geziyorum..Bu hafta ne olmuşuz ya liste 500 600 le doldu
Gün kurusu kayısı iki gündür sabahları yiyorum yazmayı unutmuşum ama ılık suyu denemedim onuda deneyeyim bakalım sonuç alacakmıyımCanım menün iyide acaba suyu hep ılıkmı içsen belki faydası olur ama kuru meyve yememişin
Kilo verince gerçekten başka biri gibi oluyor insanın yüzü bile nekadar değişiyorEki Görüntüle 1407412 Eki Görüntüle 1407412 beforE after ve hikayeiz bayanlar :)
Tartıyı bırak spora bak canım eminim cumaya düzelirbasma yarama mekfure valla sinirim bozuldu sabahtan beri.. elimde tartı geziyorum..
Ne güzel, bende onun gibi başlamış oldum inş.sonumda ona benzerŞimdiye kadar gördüğüm en etkileyici değişim!Zeynada çok etkileyiciydi, ama bu kız beni dehşete düşürdü. 113 kilodan, 63 kiloya düşen kızın hikayesini aşağıda özetledim.
Fotoğrafaki kız 24 yaşında, 1.67 boyunda bir İngiliz. 2008 Haziran’ında en yüksek kilosu olan 113 kilo ile diyetine başlamış. O güne kadar çoğu gün yaklaşık 12.000 kkal alıyormuş; 4-5 fast food menü, çikolata ve bol kola. 2008 Eylül’de taşınmışlar ve 2009 Şubat’a kadar, yani 5 ay boyunca 6.5 km uzakta olan okuluna yürüyerek gitmiş. Bu arada nispeten daha dikkatli yiyormuş, ama yine de pizza, çikolata yemeye ve kola içmeye devam ediyormuş. Bu süre zarfında 104 kiloya düşmüş.
Şubat ayında, bir arkadaşı onunla birlikte Amerika’da oldukça popüler olanWeight Watchersprogramına katılmasını teklif etmiş. Hayatı boyunca kilolu olan kızımız, hiçbir ümidi olmayarak bunu kabul etmiş. Ancak bunun hayatta aldığı en doğru karar olduğunu söylüyor. Programa uymaya başladığından itibaren, düzenli olarak haftada 0.5-1 kilo kaybetmeye başlamış. Çok az egzersiz yapıyormuş, sadece yürüyormuş. Haftada bir kere kendine bir hediye veriyormuş ki, motivasyonu çok düşmesin. Her Salı öğle yemeğini hafif geçirip, akşam yemeğinde 25 cm’lik büyük bir pizza veya patates kızartması yanında kızarmış tavuk veya o tip kötü (!) birşey yiyormuş. Bunun üzerine de, her hafta farklı bir cins çikolata yiyormuş. Bu şekilde giderek, 1 senede tam 38 kilo verip 66 kiloya düşmüş. Koruma dönemine girdiğinde, hakettiğine inanarak kendine bir haftalık bir mola vermiş. Takip eden ay boyunca, haftada 5 kere 1 saat bisiklete binerek, tüm zamanların en düşük kilosu olan 63 kiloya inmiş.Bu sırada erkek arkadaşıyla bazı sorunlar yaşamışlar ve o dönem kontrolünü kaybedip yemeye başlamış. Bu süre çok uzun sürmese de, tekrar 76 kiloya çıkmış. Tekrar gücünü toplaması Mart 2010’u bulmuş. Mart itibariyle, kalori kısıtlaması yöntemine başvurmuş. Günde 1200 kkal alıp, koşu, yüzme ve fitness derslerine ağırlık vermiş. 10 dakika koşu ile başlayıp, bir ay içinde 1 saat koşabilmeye başlamış. Şu an 63 kilo olarak hayatına devam ediyor.
menumu yazayım
sabah
mide bulantıları sebebiyle yiyemedim
ara
gösteri nedeniyle nefes almak en büyük besin oldu
öğle
et döner
domates sosu
yoğurt- ayran (evet ikisi aynı anda... anlamsız oldu ama oldu işte)
2-3 çatal salata
ara
tarhana çorbası (sonrasında şükürler olsun rahatlama)
akşam
soğan kebabı (dünden kalan)
ara
çay
M Mir42 eşim yok. madem öyle sana ceza eşinin yanı sıra bana da yorum yap. ^_^
Sözde yeni eşim olmuşun ama eşim nerde diye bi sormamışın bende dün çok geç girdim yorum yapmadım
Ama bu +hiç hoşuma gitmedi. Eğer wc sorunun varsa aç karna kuru kaysı yada erik yemeyi ihmal etme tabiki biliyorsundur ama bir gün değil bir süre devam et
Tartıyı bırak spora bak canım eminim cumaya düzelir
Beni göremezseniz anlayınki bişey oldu normalde zaten işim var diye haber veriyomAşk olsun mefkürem kaç kez konun geçti whatsapp grubundaama telaşen vardı ya ona bağladık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?