Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dolma kalem cok geçmiş olsun canım. . Umarım duzelirsin bir an önce. ..

Canım menün iyide acaba suyu hep ılıkmı içsen belki faydası olur ama kuru meyve yememişin

Geçmiş olsun canım acaba hazır gıdalarmı sana ağır geliyor

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
kitkurdu :+600
Ecenaz +100
amiyane -500
Benanlamadimki + 500

güzel menü olmuş kuzum bu su işini de bir ayarlarsan bu yaza kırmızı bikinimizi giyer plajda yatarız

hahajhaha ay buna cok guldum biz bunu tam yapamadik [/QUOTE]
Selinim tşk.ederim canım

Beril77 +60o
Silvers +200
goodidea +600
birbeste +600
Usagisan -100
zeynepcer- 300
Zordeğil-1200
Mefkurem-600
matilda34 +600
hafifşekerli +500
kitkurdu :+600
Ecenaz +100
amiyane -500
Benanlamadimki + 500
Bu hafta ne olmuşuz ya liste 500 600 le doldu

Menümü yazayım kızlar.. Eşimden yeme bunları yeme şeklindeki ayardan sonra son menüm :)

sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin

ara: yok
Öğle:
1 tavuk göğsünden bir dilim
4 kaşık kabak kavurma
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği- Kendi ekmeğimden aldım umudum fark yaratması

ara: yok
Akşam: yok- sinirim bozukda hala o aradaki farka

ara: 1 bardak sütlü mistik çay, 2 badem- şeker ilacı içtiğim için, aç karnına alamıyorumda.. yoksa onu bile yiyesim yok
su: 2,5 içtim
spor: :/

Şimdiye kadar gördüğüm en etkileyici değişim!Zeynada çok etkileyiciydi, ama bu kız beni dehşete düşürdü. 113 kilodan, 63 kiloya düşen kızın hikayesini aşağıda özetledim.
Fotoğrafaki kız 24 yaşında, 1.67 boyunda bir İngiliz. 2008 Haziran’ında en yüksek kilosu olan 113 kilo ile diyetine başlamış. O güne kadar çoğu gün yaklaşık 12.000 kkal alıyormuş; 4-5 fast food menü, çikolata ve bol kola. 2008 Eylül’de taşınmışlar ve 2009 Şubat’a kadar, yani 5 ay boyunca 6.5 km uzakta olan okuluna yürüyerek gitmiş. Bu arada nispeten daha dikkatli yiyormuş, ama yine de pizza, çikolata yemeye ve kola içmeye devam ediyormuş. Bu süre zarfında 104 kiloya düşmüş.
Şubat ayında, bir arkadaşı onunla birlikte Amerika’da oldukça popüler olanWeight Watchersprogramına katılmasını teklif etmiş. Hayatı boyunca kilolu olan kızımız, hiçbir ümidi olmayarak bunu kabul etmiş. Ancak bunun hayatta aldığı en doğru karar olduğunu söylüyor. Programa uymaya başladığından itibaren, düzenli olarak haftada 0.5-1 kilo kaybetmeye başlamış. Çok az egzersiz yapıyormuş, sadece yürüyormuş. Haftada bir kere kendine bir hediye veriyormuş ki, motivasyonu çok düşmesin. Her Salı öğle yemeğini hafif geçirip, akşam yemeğinde 25 cm’lik büyük bir pizza veya patates kızartması yanında kızarmış tavuk veya o tip kötü (!) birşey yiyormuş. Bunun üzerine de, her hafta farklı bir cins çikolata yiyormuş. Bu şekilde giderek, 1 senede tam 38 kilo verip 66 kiloya düşmüş. Koruma dönemine girdiğinde, hakettiğine inanarak kendine bir haftalık bir mola vermiş. Takip eden ay boyunca, haftada 5 kere 1 saat bisiklete binerek, tüm zamanların en düşük kilosu olan 63 kiloya inmiş.Bu sırada erkek arkadaşıyla bazı sorunlar yaşamışlar ve o dönem kontrolünü kaybedip yemeye başlamış. Bu süre çok uzun sürmese de, tekrar 76 kiloya çıkmış. Tekrar gücünü toplaması Mart 2010’u bulmuş. Mart itibariyle, kalori kısıtlaması yöntemine başvurmuş. Günde 1200 kkal alıp, koşu, yüzme ve fitness derslerine ağırlık vermiş. 10 dakika koşu ile başlayıp, bir ay içinde 1 saat koşabilmeye başlamış. Şu an 63 kilo olarak hayatına devam ediyor.

Ne güzel, bende onun gibi başlamış oldum inş.sonumda ona benzer

Ben seni yerim tombiiiikk. Sen hasta mı olduuun. Geçmiş olsun tatlım.

lütfen ne olursa olsun kahvaltı yapmasan da bir elma ye midene bşr şey gitsin en azından. Biliyorsun kahvaltı en önemli öğünümüz metabolizma hızlandırmak için.

Hiç ekmek yemEmişsin. Nasıl dayandın.

Tabi ki ceza meza vermiyorum hastasın diye. İyileşince sana ceza vereceğim birlikte yapacağız ama

Aşk olsun mefkürem kaç kez konun geçti whatsapp grubunda ama telaşen vardı ya ona bağladık biz

Tartıyı bırak spora bak canım eminim cumaya düzelir

ahahhahah baktım mekfuree baktıımm.. bakmaz olaydııımmm yoga bakayım dedim sakin sakin ama neler varmış ne yogalar varmış.. doğallık olsun diye çıplak yoga yapanlar bile varmış bundan sonra tek sporum yürüyüş başkasına da bakmam tövbe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…