Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 dilim serbest değil miydi öğünlerde ekmek ? kh den kastın ekmek pilav falan mı yoksa genel bütün yediğim şeylerdeki mi ?

eee oyle desene bacim
doner deyince adamin aklina ekmek geliyor pilav geliyor

ha tamam o zaman. yok ablam. ben ekmek yemiyorum. sadece sabahları ya da tost yediğim zamanlarda. onları da belirtiyorum. ^_^

yarına yağsız ıspanak yaptım yarın akşam yiyeceğim. bulgur da koydum içine. 1 aydır protein ağırlıklı besleniyorum. hiç kurubaklagil tüketmiyordum. sebze de nadiren yedim. ondan koyayım dedim.

öğlene de tavuk göğsünü salçaladım, biraz su ekleyip fırına verdim. yanına da yoğurtla marul harmanladım.

ikisini değiştireyim dedim aslında ama ıspanak yemek daha zor olacak il müdürlüğünde. bir de zeytinyağlı değil ya soğuk istemedi canım.

2 dilim serbest değil miydi öğünlerde ekmek ? kh den kastın ekmek pilav falan mı yoksa genel bütün yediğim şeylerdeki mi ?

öğünlerde 2 dilim serbest diye düşünme kuzum sen. mümkün oldukça sabah saatlerinde tüket ekmek ama akşam yemeklerinde kes direk kilo vermeye başlatır seni. bir de beyaz ekmek tüketme. pilav yeme. bulgur ye. meyveyi geç saatte yeme. (genel bilgi olarak söylüyorum yaptığın için değil. )

ee tamamda suc benimmi kiz
doner deyince beyne giden sinyal soyle
ayaga dusse yarar boyutunda yarim ekmege bol aci sogan yesillik hatta tursuyu doldurup uzerine adun atesinde nazli bir gelin gibi döne döne kizaran dana etini soyle el gibi el gibi kesip hammmmmmmmmm etmek

eeeee alta ekmeksizdir notzzuda dusmayince beyin gelen sinyale gore algilior

bir dahakine yazarım beroşum '_' ama yazmazsam da sen anla ekmek yoktur severim canını nasıl anlatıyor

kolay gelsin mefkurem. ben de uyumaya gidiyorum. sabah toplantım var. iyi geceler yaza fit olacak kızlar :) (yazar burada 9. takıma seslenmiş)

tartıda bol -li bir hafta diliyorum :)
agzindan guzellik damliyor
bal diyecem oda kalori sekerim

hafif sekerli sana sorularim var
bak simdi
ayakkabimin bantta arkasi vurdu su topladi yanlis ayakkabimi simdi bu
yok en iyisi yarin soruyum seni yakalayip
simdi arada kaynar

silver canim sana yarin ölcüleri yazdigim bir not vardi onu yollayim watsaaptan
neden ne kadar yemen gerektigine dair
porsiyon hesabi kisaca

ay valla kalorisine bakamadım. baktım ki iş sarpa sarıyo bu işin sonu kötü hemen kapattım

Bugün lahana diyetinde 4.günüm
Meyve sebze süt serbest muz yeniyor

Sabah 1 bar.süt 1 armut salatalık

Öğle çorba

Ara çorba 1 muz

Akşam 2 tabak fırında domatesli patlıcan

Ara 1/2 bar.süt
Su heralde 2 lt fazla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…