- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.461
hedef kacti seninnapalım kaptanım onlar yüzünden yiyiyoruz hep, diyet düşmanı gibiler.. Bak kendimi değil onu düşünüyorum ne yiycek bu adam diye :) İnşallah artık yarın 69 çıkarım.. artık noluuurrrrrrr açım 1 haftadır. artık normal menülere dönmek istiyorum
onu nasil yapmis
bizede soylesin yawwwwwwww
gelirler birazdan
hedef kacti senin
Hedeflerimiz aynı gibi bende 62 olmak istiyorum63 olayım yeter banasonra baktım sıkılmamışım 59 a kadar devam ederim ama hedefim 63-64
nasil bir degisim hissediyormusun ayran detoksundaSabah
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 1 çeri domates ve kaşar ile yağsız tost yaptım
4 marul 3 çatal peynir ve 2 çeri domatesle naneli tuzsuz yağsız bol limonlu salata yaptım
2 kupa şekersiz çay
Öğle (12:00)
1 kase ayran detoksu çorbası
Akşam (18:00)
1 kase ayran detoksu çorbası
Spor 5 mile leslie ( 1 saat 8 dk)
Su yatana dek 2,5 lt
nisan basi mezun edelim seni o zaman63 olayım yeter banasonra baktım sıkılmamışım 59 a kadar devam ederim ama hedefim 63-64
Hedeflerimiz aynı gibi bende 62 olmak istiyorum
nasil bir degisim hissediyormusun ayran detoksunda
nisan basi mezun edelim seni o zaman
son 9 kilo yaniHedeflerimiz aynı gibi bende 62 olmak istiyorum
Canım bende zayıflayınca küçülüyorum kemiklerim ince çünkübana 63 bile yetiyor zaten kum saati benim fiziğim dengeleniyor hemen.. çok verince de ufacık oluyorum. geçen gün kuaförüme dedim 32 yi gördük diye inanmadı akdın en fazla 27sin ne 32si dedi.. 63de iyice yavru kuş muamelesi yapıyolar.
Hadi inşallah bakalım :)son 9 kilo yani
hadi sizi elele mezun edelim
6 hafta var
wc olayi nasil bu diyetteÇok aç hissediyorum ama aynı zamanda da hafiflemiş hissediyorum daha bir enerji doldum gibi :))
ben hala kendimi öküz gibi hissediyorum nedenseCanım bende zayıflayınca küçülüyorum kemiklerim ince çünkü
Ama eşimde fazla küçülmemi istemiyor yoksa benim hesaplamalarda ideal kilo 55 çıkıyo ama bana 62 yetiyo
nasil bir degisim hissediyormusun ayran detoksunda
nisan basi mezun edelim seni o zaman
Canım bende zayıflayınca küçülüyorum kemiklerim ince çünkü
Ama eşimde fazla küçülmemi istemiyor yoksa benim hesaplamalarda ideal kilo 55 çıkıyo ama bana 62 yetiyo
İlk gün normaldi ama bugün yok bişey canım kabızlık sorunu sebze yiyince hallolur sanırımwc olayi nasil bu diyette
kabizlik yaptimi
ben hala kendimi öküz gibi hissediyorum nedense
psikolojik sanirim
lahanayi ilk yaptigimda ishal oldumİlk gün normaldi ama bugün yok bişey canım kabızlık sorunu sebze yiyince hallolur sanırım
Akşam yogurdumu yedim canımmefkurem sesin cikmiyor canim yorgunmusun gittinmi yoksa
yemeklimi yapiyonAkşam yogurdumu yedim canım
Öğleden sonra biraz uyumuşum iyi geldi
Yarın temizlik alışveriş yapıcam
Yemek hamurişide cumartesi sabah önceden yapamam onları taze olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?