- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.421
sebzeli tavuğu yağsız yapıyorum ben kuzum. Bu hazır garnitürleri alıyorum tepsiye koyuyorum önden tavukları biraz pişiriyorum. sonra onları da sebzelere ekliyorum. üzerine salçalı su çok güzel oluyor, kuruda olmuyor. da onun yanına bulgur olmuyor. prinç pilavı lazım onun yerine ne yapsam bilemedim.
kızlar farkettiğiniz gibi çıktım gruptan ömrümü yedi çünkü.onunla uğraşmaktansa burdan yetişirim size daha iyi dedim :)
bugün katı birşey yemedim hiç hep sıvı aldım.ayran süt içtim sadece.yarına mutlaka eksi çıkmam lazım yoksa kendi kendime kafa atıcam
Bende dün ve bugün spor yapmıştım niye listede yokum ki ?kızlar bugün katılan katıldııı katılmayannn haftayı bekleyecek bilginizee..
Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 60 dk leslie 5 mil
var mı arttırann güzellerr...
yarın gruplandırma yapar paylaşırım.. fikirlerinizi söylersiniz.. ilk haftaya başlamış oluruz cannlar..
Bende dün ve bugün spor yapmıştım niye listede yokum ki ?
Hergün yapma sözü veremem ama ekle canımOley bir kisimiz daha olduuuu :) ) )
Spor grubuna katılıyorsun heralde canim.. günlük kac dakika ve hangi sporu yapacagini söylermisin..
Grup daha başlamadı yarın basliyo
o kilosu durdu diye bir burukluk yasiyor ama yakinda kilo gidince mutlu olup motivasyonunu tazeleyecek diye umuyorum canimin iciNekadar düşüncelisin berilcim seni yanlış anlamam nede olsa sen hepimizin umut ışığısın ama hafifşekerimde bir motivasyon eksikliği görüyorum üzülüyorum' bizi üzme kıııııız kendine gel' diyorum topu sana atıyorum bak gari neetcen
ohhhhhhhhhhh misGünaydın kızlar
Sabah kahvaltıdan önce 5 mile leslie yani tam 1 saat 8 dakika spor yapmış bulunuyorum.
hep ayni hizla verilmezki kiloHerkese günaydın
Bende tartıldım pazartesiyle aynıyım cumaya göre -600 yani bu hafta benden hayır yok
Hafif şekerim üzülme bak yalnız değilsin bide sen geçen hafta çok verdin hep aynı hızla veremezsinki
canimbazen arada unuttugumda oluyorcanım kaptancım herkese cevap yazmış
cok guzel olmusdunlu menum sabah 1 haşlanmış yumurta
2 kk peynır
oglen sutlu nescafe
akşam 1 kemık haşlanmış et 2 yk pılav
su 3 lt falan olmuştur çok ıçtım
az olmasi hic yapmamaktan daha iyidirspor da yarım saat yuruyuş
hadi bak sen- ım artmış ıyı gıdıyorum sayılır
bende oyle bir cocuk var ama ne edersin kimi bulursam satiyorum elifi dogruuuuuuuuuuu salonsağolun kızlar üşütmüşüm evet hala mde kotu iyi tarfı bişey yiyemiyorum nane limonu şimdi içecem hiiç aklıma gelmedi
bozma morlini canım ,inan herkeste oluyor duraklama hibiskus dene bakalım işe yararsa bizde deneriz
şu spor salonlarına gidenlere çok imreniyorum bende kız 2.5 yaşında bir yere kıpırdayamıyorum
günaydın maşallah canım
öptüm gec oldu demiBen birazdan işe gidiyorum öğleyin görüşürüz öpüldüz kızlar
aslinda deneme yanilma yoluyla vucudunun sifresini cozunce is daha kolay oluyorBu hafta geçtiğimiz 3 haftada olduğu gibi diyetteydik.. ama ozellikle benve bazi arkadaşlarım sanki zayıflık diyeti değil resmen kilo almak icin diyetteyiz gibi.. diyeti ben yeni tanıyorum. . Önceden bir ay tam olarak diyet yapmisliğım olsaydı bilirdim.. derdim reglde bu oluyo.. vücudum bir hafta iki kilo verirken bir hafta fazla bile çıkabiliyor. . Sanirim sadece aylık bakmaliyiz verdigimiz kilolara.. bunu yeni öğrendim. . Yasamak lazım iste tecrübe etmek lazım. .
Tecrubesizligimizin panikligini yasiyiz bi kac arkadas bu hafta
Netten tum gece araştırdım ki ben reglde ne oluyo diyet... her hafta nasilda farkli olabiliyor
Kendi adıma bu panigim diyeti tam olarak ilk defa yaşıyo olusumdan bunu anladım. .
Bu hafta mutsuzda gecse haftaya telafisi olacak inşallah bu fazla yada aynı cikislarimin..
canim bunu sabah yada biur gun once sorsaydin fikirde tarif coktu ama sanirim mamaciklar yendi bilekızlar şimdi yarın tartılıyoruz tamam, sırf bu hafta artık 69 olayım diye yırtınıyorum hatta bu günü yoğurtla geçiricem oda tamam :) Umarım yarın ekside çıkıcam. Şimdi asıl soruma geleyim. Bu cumartesi sevgililer günü.. adamıma güzel bir akşam yemeği hazırlıycam ama şöyle ki kalorsi az ama lezzetli bir menü olsun istiyorum. Sizden fikirleirnizi ve yemek tarfilerinizi rica edeceğim :) Benim kafamdakiler şöyle:
domates çorbası ya da acılı tarhana çorbası
fırında sli tavuk ya da fırında mantarlı başamel soslu tavuk
pirinç pilavı ya da domatesli bulgur pilavı
bir de bir kaç çeşit salata yaparsam bu işi kurtarırım diyorum.. birde minik bir tatlı ayarlarsam idare eder gibi..
sizin var mı önerebileceğiniz pratik ama kalorisi az pazartesiye ekstra + getirmeyecek tarifler
pilavi bende boyle yapiyorumbu soru benimde aklımdaydı iyiki sormuşsun..
canım ben fırında tavuk yaparken tavuk incik alıyorum.. derisini alıp sadece tuzluyorum başka hiç bir şey yapmıyorum inciklere..
fırın ızgarasına diziyorum..yanına da halka doğranmış soğan diziyorum.. ızgaranın altına da fırın tepsisini koyuyorum ki yağı ona aksın... bildiğin mangal halini alıyo bu.. ızgara yemiş oluyosun eşinde yer hem..
sebzeli tavuk ya da beşamel sosa yağ koyman gerekecek.. ama buna yağ koymazsın eşinde yer bak güzel oluyo bu şekil.. bende öyle yapacam cumatesi..
pilav sebzeli bulgur olsun.. içine domatesi rendeleyip bolbol ca hatta baya bi domates koyarsan hiç yağ koymadan güzel bi pilav yapmış olursun.. istersen eşinin tabağındaki pilava sonradan tereyağ eritip dök.. gayet güzel olur onada..
çorbalarda yağsız olursa gayet güzel bir menü olur.. bide erken yersen bulgur şişliğinide hissetmezsin..
tatlıda bak. selinin paylaştığı zayıflama hikayesindeki bayan bi tarif vermiş onu deneyebilirsin.. bi kaç sayfa geride..
istersen dışardan şiş sipariş ededebilirsin..
balık buğulama yapabilirsin..
kendine burokoli haşlayabilirsin.. (ben burokoliye bayılıomda herkesi öyle sanıom 3 öğün yerim o dereceyim)
aklıma bunlar geldi şuan
farkettim ama sebebini bildigim icin ve senin kafan rahat olacagi icin birsey demedim canimkızlar farkettiğiniz gibi çıktım gruptan ömrümü yedi çünkü.onunla uğraşmaktansa burdan yetişirim size daha iyi dedim :)
bugün katı birşey yemedim hiç hep sıvı aldım.ayran süt içtim sadece.yarına mutlaka eksi çıkmam lazım yoksa kendi kendime kafa atıcam
hazir garnitur yerine kendin yapip dolaba koysan daha sagliklisebzeli tavuğu yağsız yapıyorum ben kuzum. Bu hazır garnitürleri alıyorum tepsiye koyuyorum önden tavukları biraz pişiriyorum. sonra onları da sebzelere ekliyorum. üzerine salçalı su çok güzel oluyor, kuruda olmuyor. da onun yanına bulgur olmuyor. prinç pilavı lazım onun yerine ne yapsam bilemedim.
guzel olmus ama aksam zayif degilmikızlar menümmm
sabah bir dilim ekmek , maydonoz dereotu ve peynirli omlet,yeşilçay,salatalık.
ara: 2 kayısı,4 badem bir ceviz ,bir yemek kaşığı yaban mersini,bir kuru incir.
öğlenle akşamı birleştirdim..
bir bardak ayran ve lahana yemeği(bir tatlı kaşığı zeytin yağ,soğan ,lahana ,yeşil mercimek,2 kaşık bulgurla yaptım)
akşam 2 sade activia içine keten tohumu atıp yiyecem..
rezene çayı içecem..
su 2 lt
saraçoğlu zayıflama çayı 1 litre
spor dışarda bir saat yürüyüş
haftaya bana tur attirmani bekliyorum sekerimkızlar bugün katılan katıldııı katılmayannn haftayı bekleyecek bilginizee..
Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 60 dk leslie 5 mil
var mı arttırann güzellerr...
yarın gruplandırma yapar paylaşırım.. fikirlerinizi söylersiniz.. ilk haftaya başlamış oluruz cannlar..
fikir annesi sen olduguna gore bu spor isi senin sorumlulugunda canimOley bir kisimiz daha olduuuu :) ) )
Spor grubuna katılıyorsun heralde canim.. günlük kac dakika ve hangi sporu yapacagini söylermisin..
Grup daha başlamadı yarın basliyo
canim nisanda var ister istemez stresin olacak halsiz kalma bu donemde hatta sporda yapmaSelam kızlar öğleyin işten gelince kahvaltımı yaptım normalde yoğurt yicektim ama çok halsizdim normal kahvaltı yaptım akşama tek yoğurt yicem bugünde çok yorgunluk var üstümde dinlenmem lazım yoksa yarına enerji olmaz önümüzdeki 2 gün çok işim var
İyi akşamlar kızlar.
Sabah kibrit kutusu kadar peynir 1 domates bir dilim ekmek
Gün içerisinde 2 kase yoğurt.
Su 3 olur yatmadan
Spor yok
guzel olmus ama aksam zayif degilmi
aslinda aksamin hafif olmasi guzelde gece dolaba saldirttirmi aclik diye korkuyorum
haftaya bana tur attirmani bekliyorum sekerim
sayende aska geldim bugun
fikir annesi sen olduguna gore bu spor isi senin sorumlulugunda canim
kiy bize
canim nisanda var ister istemez stresin olacak halsiz kalma bu donemde hatta sporda yapma
bu yogurt sevdan ne zaman bitecek hillyimmmm
birazdan ip atlayip dersimi yapacam
ay kiyamam ya noldu kimbilir
Süpersin berilcim :)beril ne etti
sabah
4 dilim wasa
1 yumurta
1 ince ama incecik dilim peynir
az maydanoz
5 zeytin
ogle yok
aksam
bir kase lahana haslamasi -igrencti-
1 kase yogurt
cok acikirsam 1 elma
2 dilim wasa arasi peynir yiyecem bugun cok spor yaptim hatta yapacam daha ve proteyini yeterince almadim
su 3 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?