- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.441
ne demek kuzum ben hatirlattm sadece ama hem kalorisz hem etkili yumirta salatasi nasil bisiyy ??
Ay ay sevgilisine eslikte edermis onsuzda yapamazmis oy oy :)Allah tamamini erdirsin tatlim en kisa zamanda :)
gel canim bekliyomgeçmişi okuyarak ve cevaplayarak geliyorum kızlar :)
yarinin yemegide hazirBitti bileee. Daha da yemem artık midem bulandı. Yarın için brokoli yemeği yapmış annem iş yerine onu götürcem.
kıyamam bebişime geçmiş olsun. o gün yazdım. mesajı gönderememişim sanırım geçmişte mesajımı göremedim. şimdi nasılsın? suyu ne yaptın?yok bebeğim yoğurt çaresizliktendi. kendime yemek hazırlayamadım evde. iş yerinde de kızartma vardı. yemekhaneden yoğurt aldım odamda yedim ben de :) suyu bugün senin için 3 yapacağım. keşke nohutu da yemeseydim dediğin gibi fazla kaçırmadım ama salça midemi yaktı reflüm var da
sagol sevgili esimSüpersin berilcim :)
bol maydanot az domates salata havasinda yapayy amin inşallah. henüz yeni yeniyiz 1-2 yıl var gibi önümüzde ama olsun. ben hayırlısıyla diyip dualarımı eksik etmeyeyim :)
canım yumurta salatasını haşlanmış yumurta, taze soğan ve pul biber ile yapıyorum. ^_^ kahvaltılarda da hoş oluyor
kıyamam bebişime geçmiş olsun. o gün yazdım. mesajı gönderememişim sanırım geçmişte mesajımı göremedim. şimdi nasılsın? suyu ne yaptın?
o kilosu durdu diye bir burukluk yasiyor ama yakinda kilo gidince mutlu olup motivasyonunu tazeleyecek diye umuyorum canimin ici
canim aslinda biraz ters suan umuda mutluluga strese topuna ihtiyaci olan benim ve sayenizde sanal da olsaniz kendimi yanliz hissetmiyorum
hatta bos vakitlerde hep burda oldugumdan kendimi dinleyip hayata karsi bilelemiyorum bile
bir bilseniz ne cok sey borcluyum hepinize
ohhhhhhhhhhh mis
hep ayni hizla verilmezki kilo
anam makinamisiniz
hava bile insani etkiler odem tutar ne bileyim
kacamak yapmadiysaniz vicdaniniz rahatsa gider o kilolar
canimbazen arada unuttugumda oluyor
neylersin aklim basimda degil pek
cok guzel olmus
bol proteyin demissin
az olmasi hic yapmamaktan daha iyidir
5 dakika bile artirsan senin bizim yararimiza canim
hadi bak sen
gecen aldim diye miz mizlik yapmiyormuydun sen kiz
bende oyle bir cocuk var ama ne edersin kimi bulursam satiyorum elifi dogruuuuuuuuuuu salon
hem beste meydan okumus yenilememmmmmmmmmm
bak yine gaza geldim bir daha mi yurusem simdi
öptüm gec oldu demi
aslinda deneme yanilma yoluyla vucudunun sifresini cozunce is daha kolay oluyor
mesela meyveyi yedigim gun bende gram oynamiyor
sebzeyi prosuz yersem odem tutma ihtimalim var
yani deneme yanilma yolu en iyi yol
seni sen tanimassan diyetisyende hikaye bana gore
canim bunu sabah yada biur gun once sorsaydin fikirde tarif coktu ama sanirim mamaciklar yendi bile
pilavi bende boyle yapiyorum
farkettim ama sebebini bildigim icin ve senin kafan rahat olacagi icin birsey demedim canim
ama burdada az gorunursen fena yaparim
özletmeye ne hakkin var
hazir garnitur yerine kendin yapip dolaba koysan daha saglikli
hazir seylerde kimyasal koruma var diye yiyemiyorum ben
birde kanser gecirmis biri olarak aman kizlar yememeye calisin diyorum
ayyy cok heyecanliyiiim :)kızlar bugün katılan katıldııı katılmayannn haftayı bekleyecek bilginizee..
Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 60 dk leslie 5 mil
var mı arttırann güzellerr...
yarın gruplandırma yapar paylaşırım.. fikirlerinizi söylersiniz.. ilk haftaya başlamış oluruz cannlar..
canm ya allah kolaylik versin sananeler yapmamışlar ki... bak 2 gündür uğraşıyorum. bugün çözdüm olayı sonunda. :/ tabii önümüzdeki hafta paso mesleki çalışma yapmam gerek :/
aynrn canm sen yinede duani eksik etme :)ayy amin inşallah. henüz yeni yeniyiz 1-2 yıl var gibi önümüzde ama olsun. ben hayırlısıyla diyip dualarımı eksik etmeyeyim :)
canım yumurta salatasını haşlanmış yumurta, taze soğan ve pul biber ile yapıyorum. ^_^ kahvaltılarda da hoş oluyor
hmm selin bunu sevdiii su an canm hyretki ne hayret tatli istemiyor. Ama isteyince yapacagm :)elma cipsi
listemdeki elmayi soyle film seyrederken tatli niyetine yiyeyim dedim
kizcelerimde denemek ister belki diye tarifi vereyim sekerler
elmayi
ince ince para para kesin
firin tepsisine yagli kagit koyup bunlari uzerine koyun ve uzerinede bol bol tarcin koyun firinda citirdatin
saglikli bir atistirmalik oluyor
pirinç yap sen yeme canım pilavdan
ahahahha dimiiii ben yemezsem adam yerse sorun yok
Burdayım tatlımgeldinizmi sekerler
hilly burda
mefkurem burda
benanlamadimki var
selinde var dolmakalem var
Bırak o kilo alsın ki şişsin tipsizleşsin havaya girmesin
erkekler gine gunah kecisi olmus hayirdir sekerimBırak o kilo alsın ki şişsin tipsizleşsin havaya girmesin
hazirliklar bittimi canimBurdayım tatlım
guzel bir menu yineMenümü de yazayım hemen:
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı labne peyniri
ara: yok
Öğle: 3 kepçe köfteli çorba
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: 1 hurma, 1 nescafe kremalı ama daha çok sütlü- sütlüye alışmaya çalışıyorumda..
su: 2 litre içindi, 1,5 litre oradan bana bakıyor.
spor: yok
geldinizmi sekerler
hilly burda
mefkurem burda
benanlamadimki var
selinde var dolmakalem var
onu nasil yapmiso rejimde zatenben kilo verince gaza geldi. dediğine göre 5 kilo vermiş ama biz daha göremedik
gelirler birazdangeldikkk :) kızlar kalanlar nerdeeee :))
erkekler gine gunah kecisi olmus hayirdir sekerim
hazirliklar bittimi canim
guzel bir menu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?