Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne demek kuzum ben hatirlattm sadece ama hem kalorisz hem etkili yumirta salatasi nasil bisiyy ??

Ay ay sevgilisine eslikte edermis onsuzda yapamazmis oy oy :)Allah tamamini erdirsin tatlim en kisa zamanda :)

ayy amin inşallah. henüz yeni yeniyiz 1-2 yıl var gibi önümüzde ama olsun. ben hayırlısıyla diyip dualarımı eksik etmeyeyim :)

canım yumurta salatasını haşlanmış yumurta, taze soğan ve pul biber ile yapıyorum. ^_^ kahvaltılarda da hoş oluyor

kıyamam bebişime geçmiş olsun. o gün yazdım. mesajı gönderememişim sanırım geçmişte mesajımı göremedim. şimdi nasılsın? suyu ne yaptın?

Süpersin berilcim :)
sagol sevgili esim

bol maydanot az domates salata havasinda yap

elma cipsi

listemdeki elmayi soyle film seyrederken tatli niyetine yiyeyim dedim
kizcelerimde denemek ister belki diye tarifi vereyim sekerler

elmayi
ince ince para para kesin
firin tepsisine yagli kagit koyup bunlari uzerine koyun ve uzerinede bol bol tarcin koyun firinda citirdatin
saglikli bir atistirmalik oluyor

***9.TAKIM 400.ETAP***
beril77(69///%)
Usagisan (68\\\%)
hily25 (76.2///% )
mefkurem (103.1///%)

kitkurdu (88///%)

benanlamadimki (69.6///% )
ecenaz33 (71///%)
zeynepcer (61///%)
zordegil(71///%)
matilda34 (73.9///%)
birbeste (68.7///%)
goodidea (72.4///%)
silver (77.8///%)
hafifsekerli(74.8///%)

9.Takim ortalamasi %

listede hazir kizlar

zeynepcim ay sonu mezunmusun sen benmi yanlis hatirliyorum canim

yok kaptanım bu cumartesi akşamı için :) valla varsa tarifler alırız, hafif ama şöyle güzel bir masa kuralım dimi :)

ayyy cok heyecanliyiiim :)

neler yapmamışlar ki... bak 2 gündür uğraşıyorum. bugün çözdüm olayı sonunda. :/ tabii önümüzdeki hafta paso mesleki çalışma yapmam gerek :/
canm ya allah kolaylik versin sana

aynrn canm sen yinede duani eksik etme :)

Sevdim hosuma gitti taze soagnm oldugunda unutmassam mutlaka yapacagm :)

hmm selin bunu sevdiii su an canm hyretki ne hayret tatli istemiyor. Ama isteyince yapacagm :)

Menümü de yazayım hemen:

sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı labne peyniri

ara: yok
Öğle: 3 kepçe köfteli çorba
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: 1 hurma, 1 nescafe kremalı ama daha çok sütlü- sütlüye alışmaya çalışıyorumda..

su: 2 litre içindi, 1,5 litre oradan bana bakıyor.
spor: yok

Bırak o kilo alsın ki şişsin tipsizleşsin havaya girmesin
erkekler gine gunah kecisi olmus hayirdir sekerim

Burdayım tatlım
hazirliklar bittimi canim
guzel bir menu yine

erkekler gine gunah kecisi olmus hayirdir sekerim

hazirliklar bittimi canim

guzel bir menu yine

napalım kaptanım onlar yüzünden yiyiyoruz hep, diyet düşmanı gibiler.. Bak kendimi değil onu düşünüyorum ne yiycek bu adam diye :) İnşallah artık yarın 69 çıkarım.. artık noluuurrrrrrr açım 1 haftadır. artık normal menülere dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…