Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geeler kızlar benım bebış ateşli yıne hastanedeydık bugun ateşı zor duşuyo kılom aynı aslında sabaha azalır belkı ama gıremeyebılırım simdıden solıyım

:) :) Napiyim kaptanım başım öyle kalabalık ki zamanım olmuyor. ancak çalışıyorum ve uyuyorum. Hafta sonu menülerini konuşmayalım bence moralimiz bozulmasın :) ama dün de akşam sadece tavuk yerine ince döner vardı. Kendim için bile menüleri not edecek zamanım olmadı

Kaçaklar eşinle beraber yoksunuz ortalıkta sarı kartlar gelecek bak
Siz bu takımın demirbaşlarısınız en tecrübelileri burayı boş bırakmak olmaz

ay sağol canım benim :) İşten zaman buldukça gelmeye çalışıyorum. Eşimle konuşuyoruz bir yandan da oda aynı işten başını alamadı bu ara.. Bizim için iyi oldu aslında bari yemek düşünmüyoruz

bence ekmek gayet iyi olmuş günde 3 dilim ekmek tam ölçüsünde olmuş :)

Örnek menüsünü yazayım sana
2-3 dilim lıght ekmek diyor ama karbonhidrat değeri 0.6 yazıyor araştırdım öyle bir ekmek yok sadece unonun lıght ekmeği nin karbonhidrat değeri 9 küsur
1 tane yumurta
tereyağı
peynir
1 salatalık veya domates
öğle 4 yk mantar sote
Tavuk ızgara
salatalık domates
ikindi 1 şeftali
Akşam kabak Musakka
50 gr pilav
tavuk suyu çorbası
öğle ve akşama aynı etmekten vermiş ama öyle bi ekmek yok bu toplamda ekmekleri çıkarırsanız 35 ünitelik bir menü
40 ile 60 ünite arasında kalırsan kilo veriyorsun

Sebze meyve et ekmek kh degerini nerde bulurum ki

uyguladım 50 60 arası tuttum ben üniteyi ozaman 60 kilodan 56 ya düşmüştüm 1 ayda ama yediklerimi yazıp hesaplamak gerekiyor yada önceden menü hazırlamalısın

40 ile 60 ünite arası ilk hafta 2-3 kilo takip eden haftalarda 5-7 kilo arası verilir diyor
kiloyu korumak için se 75 üniteyi geçmemelidir

Ben uzun vadede bir yemek sistemi oturtmak istiyorum
Kilo veriliyor bir sekilde korumak zorundayim bu kez
Arastiriyorum bakalim

kaptan bu konuda ben bu alternatif diyetlere karşıyım. Bir ömür boyunca sürdüremeyeceğim her diyetin sonu aynı kiloları geri almak. Ben bunca yıldır bunu gördüm. Dukanıda denedim, öteki diyetleride denedim, diyetisyene de gittim, diyet kamplarına da katıldım.. Sonuçta kiloyu ancak kendi hazırladığım beslenme planı ile verdim ben. Bence karatay, dukan yada protein diyetlerine başladığın anda bile vücuduna gönderdiğin sinyal belli: mahrumiyet. O yüzdende ilk açığını bulduğunda vücudun bunu misliyle kapatıyor. Ben hiç kimsenin hayatını ekmeksiz geçirebileceğine inanmıyor, olmuyorda zaten. Proteine odaklanıp yaşayabileceğine de inanmıyorum.. En güzeli sen kendi planını yap, kendine ne iyi geliyor ne kötü geliyor senden iyi kimse bilemez. Profesörmüş yok uzay mühendisiymiş seni senden iyi bilemez :) :)

Sanki o profiterol bu menüye olmamış gibi ne dersin hayatım :) Onun yerine güzel bir kahve yanında da bir kare bitter sanki hem güzel ara öğün olurdu hemde akşam yemeğinde sana 4 kaşık sebze yemeği için yer açardı gibi :) hem vücudunda akşam sen yemeyince eyvah kıtlık mı var niye yemek gelmiyor demezdi :) :)

Bu fikirlerin hepsine katılıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…