- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 73
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.781
Ben belki haftaya katılırım. Bu hafta kafadan 3-4 gün kaybederiz benim grubumdakilerle ^_^Kızlar spor grubuna katilmak yada ayrılmak isteyenler bugün haber versin lütfen muhakkak. ..
bide aileyle yemek yerken zorlaniyorumbende bende neyse ki bir kaçı hariç her sebzeyi çok severim :) tabii ki geçmez, yani sonuçta biz Türk damak tadında insanlarız er yada geç yiyeceğiz. o yüzdende bu diyetler kendimizi kandırmak gibi geliyor bana..
o porsiyon olayi varya beceremedim gitti
ya hep ya hic sanki hayatim ama bu kez gercekten kararliyim korumaya bu nedenle yememekte care degil biliyorum ama tartinin oynamamasi insani elinde olmadan geriyor
son zamanlarda kendimi gereginden fazla sikiyorum duygusal savunmasizligimi yemekle gidermemek adina
Matildanın yazdığı weight watchers değilmi bütün besinlerin puanları var günün puan saymakla geçiyorben tikandim ve sinirlenip saldirmaktan cok korkuyorum
birde simit sarayi gibi bir yerde calisiyorum sinavimi sen dusun canim
niye ukalalik olsun sekercim burda fikir alis verisi icin variz
bildigim tabularlada yasanmiyorki mesela ekmek meyve pilav vs...... yemem tartiya aninda yansiyor
ben inek soyundanim sanirim ot cop yiyecem
ayranı uykum gelir diye içmiyorum yoksa bence de yanına iyi gideraslinda zeytinli peynirli
peynirli feslegenli
mozzerallali domatesli kendine uygun tatlari tost gibi yapabilirsin silvercim yanina bir ayran daha doyurucu olur
aslinda zeytinli peynirli
peynirli feslegenli
mozzerallali domatesli kendine uygun tatlari tost gibi yapabilirsin silvercim yanina bir ayran daha doyurucu olur
Kuzum sen ne kadar sürede verdin bu kadarı? ^_^Kaptanım 98 kilo ile başladım şu an 87.6 kiloyum vermem yavaşladı gram altın oldu mübarek Karatay beslenmesi uyguluyorum bu haftaya kadar hiç spor yapmadım yavaş yavaş spora başladım uzun ince gece gündüz yürümem gereken bir yoldayım anlayacağın yaza kadar şöyle 80 leri geride bıraksam Allah diyeceğim
bide aileyle yemek yerken zorlaniyorum
onlara ayri kendime yagsiz
zor bir isi basariyoruz ve geri basa donmekten korkuyorum sahsen
ayranı uykum gelir diye içmiyorum yoksa bence de yanına iyi gider
Matildanın yazdığı weight watchers değilmi bütün besinlerin puanları var günün puan saymakla geçiyor
Ben önceden biyerde okumuştum aşırı spor yapıncada vücut savunmaya geçiyormuş
Hem bence senin problemin Kilo değil sıkılaşmak onun içinde sporunu yapıyorsun
Canım sevdiklerinle güzel vakit geçir yemek işini fazla abartmamaya çalışki emeklerin boşa gitmesinKızlar bugün 76.8 gördüm ^_^ çok mutluyum. Yarın daha da eksik olacak. Hem ailemi hem de sevgilimi göreceğim. Verdiğim kiloların bir kısmını muhtemelen almış döneceğim ama çok motive olduğum için üzülmeyip onlarla birlikte daha da fazla vereceğim ^_^
Bensiz kaynatın bakalım ne yazmışsınız oku oku bitmedi selin benim grubundan ha o ha ben farketmez geçtiğim msjlarda zeynep 300 dk yaptım demiş bestecim dikkatini çekti mi
Kizlar iyi geceler
Ama
Iki ezan arasinda gecirecegim bu hayatin bir dönemecinde sizlerle tanistigim icin sanalda olsa bir tutam renkte siz kattiniz icin mutluyum
Spor konusunda adini beynime mihladim ki....canım sende bize renk katıyosun haberin olsun:)
Spor konusunda adini beynime mihladim ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?