Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bide aileyle yemek yerken zorlaniyorum
onlara ayri kendime yagsiz
zor bir isi basariyoruz ve geri basa donmekten korkuyorum sahsen

o duyguyu bilmezmiyim kaptanım ah ah.. insan hayatını toparlamaya çalıştıkça resmen şişiyor. ben neredeyse 2 aydır 2 kilo vermek için cebelleşiyorum. vermedikçe insan daha çok sinir oluyor, daha çok yemek istiyor. ben ölçülerimi fixledim. et grubumum ölçüzü elim, büyüklüğü elimi geçmeyecek. sebze yemeklerinde normalde 4 yemek kaşığı ama çok açsam 6 yemek kaşığı :) tüm yemeklerde bu ölçüye bakıyorum hemen fazlalığını daha tabağı masaya koymadan çıkarıyorum :) bizde yavaş yavaş öğrenicez bu işin başka çaresi yok :)

Matildanın yazdığı weight watchers değilmi bütün besinlerin puanları var günün puan saymakla geçiyor
Ben önceden biyerde okumuştum aşırı spor yapıncada vücut savunmaya geçiyormuş
Hem bence senin problemin Kilo değil sıkılaşmak onun içinde sporunu yapıyorsun

Kuzum sen ne kadar sürede verdin bu kadarı? ^_^

bide aileyle yemek yerken zorlaniyorum
onlara ayri kendime yagsiz
zor bir isi basariyoruz ve geri basa donmekten korkuyorum sahsen

geri dönmesi bir dert, insanların imalı lafları bir dert, insanın kendisine kızması bir dert.. bende bizimkilerle yerken çok zorlanıyorum. Evde vicdanınız yok sizin diyorum onlara direk :) onlara ne yemek yaparsan kendinede ondan yap. annem artık öyle buldu çözümü. yemeği yağsız yapıyor, benim yemeğimi ayırıyor, kalanınız üzerine zeytin yağ ekliyor. hem daha lezzetli hem daha sağlıklı hemde ben onlar başka bişey yiyiyor gibi hissetmiyorum :) :)

benim bir diyetisyenim vardı, şimdi sağolsun ara ara takılınca soruyorum ona dünya tatlısıdır hemen yardım eder hiç geri çevirmez. O vücudun işleyişini anlatırdı: vücut kendi aklı olan kendi sistemi olan bir yapıymış. onun amacı varlığını sürdürmek, yani tüm organların düzenli çalışmasını sağlamak. bizim yediklerimiz de onun benzini. biz yemek yemedğimiz de hemen içer de alarm veriliyormuş: bu hatun yine aç yine yemek gelmeyecek geleni hemen depolayın bir gramı bile israf olmasın diye :) birde zorlayıcı spor yaptık üstüne o zamanda alarm iki katına çıkıyormuş, bu hatun elimizdekini tüketecek bu bizi öldürecek herkes harcamasını kısın metabolizma hızını düşünürün elimizdekini korumamız lazım diye :) hatta işte meyve mi az yedik, karbonhidrat mı az aldık hepsinde aynı alarm durumu olurmuş. karbonhidrat almadın mı içerde alarm verilirmiş karbonhidrat gelmiyor geleni hemen stok yapın, karbonhidratta kıtlık var diye :)

Sabah
1 dilim etimek
Haşlanmış yumurta

Ara
Sütlü Türk kahvesi (çay fincanında)

Öğle
Ayran detoksu

Ara
Sütlü Türk kahvesi (çay fincanında)

Akşam
Ayran detoksu

Ara
Yok

Su 2 lt îçebildim hava çok soğuktu :/
Spor yarım saate yakın yürüdüm

Kızlar bugün 76.8 gördüm ^_^ çok mutluyum. Yarın daha da eksik olacak. Hem ailemi hem de sevgilimi göreceğim. Verdiğim kiloların bir kısmını muhtemelen almış döneceğim ama çok motive olduğum için üzülmeyip onlarla birlikte daha da fazla vereceğim ^_^

Canım sevdiklerinle güzel vakit geçir yemek işini fazla abartmamaya çalışki emeklerin boşa gitmesin

Simdi
Mefkure weihtta yag sayiliyor bunda seker orani
Sistem ayni saydigin birim farkli

Benanlamadimki
Hic bu kadar zorlanmadim
Kabizda olmazdim
Yeme istegimi anca kacarak frenliyom suan Yoksa ysrin telafi desem biliyorumki o yarin hic gelemiyecek
Tek tesellim biraz zügürt isi ama kas orsnimmi artixor dusuncem

Dolmakalem yerken suanki kilonda olusunun verdigi mutlulugu dusun gecici tatlara inanma canim

Isin özü Adam gibi yeterli yemek ama ben öküz modundan yeme kapasitesine sahibim

Bensiz kaynatın bakalım ne yazmışsınız oku oku bitmedi selin benim grubundan ha o ha ben farketmez geçtiğim msjlarda zeynep 300 dk yaptım demiş bestecim dikkatini çekti mi

Gördüm ama bende farkki zeynebin dk si. O yüzden vatsapa kendi notlarimi foto yolladım yanlis not aldığım varsa uyarsin beni die. Kimseden ses çıkmadı canım

menüm kızlar..

sabahmantarlı ıspanaklı omlet bir dilim ekmek karışık bitki çayı
ara bir elma
öğlen: brokoli haşlama,ıspanak yemeği yoğurt
ara sade actıvıa
akşa:yulaf ezmesi,müsli ve keten tohumu kattığım bir kase yoğurt
1 grissini yarım fincan zencefil( yarıma anca dayandım)

su 2.5 lt
spor yoookkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…