- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.761
ne desen haklısın bi an dayanamadım 1 tane bişey olmaz akşam hafif yerim dedimSanki o profiterol bu menüye olmamış gibi ne dersin hayatım :) Onun yerine güzel bir kahve yanında da bir kare bitter sanki hem güzel ara öğün olurdu hemde akşam yemeğinde sana 4 kaşık sebze yemeği için yer açardı gibi :) hem vücudunda akşam sen yemeyince eyvah kıtlık mı var niye yemek gelmiyor demezdi :) :)
o nasıl bişey tadı güzel mi ben tost makinasında ısıtıyorım bu nasıl olacak
iyi geeler kızlar benım bebış ateşli yıne hastanedeydık bugun ateşı zor duşuyo kılom aynı aslında sabaha azalır belkı ama gıremeyebılırım simdıden solıyım
ne desen haklısın bi an dayanamadım 1 tane bişey olmaz akşam hafif yerim dedim
Sonuçta hepimiz yağlı tatlı hamurişi yenmiceni biliyoruz doğru şeyleri doyuncaya kadar yemek lazım zaten insan hem çabuk doyuyor hem geç acıkıyorkaptan bu konuda ben bu alternatif diyetlere karşıyım. Bir ömür boyunca sürdüremeyeceğim her diyetin sonu aynı kiloları geri almak. Ben bunca yıldır bunu gördüm. Dukanıda denedim, öteki diyetleride denedim, diyetisyene de gittim, diyet kamplarına da katıldım.. Sonuçta kiloyu ancak kendi hazırladığım beslenme planı ile verdim ben. Bence karatay, dukan yada protein diyetlerine başladığın anda bile vücuduna gönderdiğin sinyal belli: mahrumiyet. O yüzdende ilk açığını bulduğunda vücudun bunu misliyle kapatıyor. Ben hiç kimsenin hayatını ekmeksiz geçirebileceğine inanmıyor, olmuyorda zaten. Proteine odaklanıp yaşayabileceğine de inanmıyorum.. En güzeli sen kendi planını yap, kendine ne iyi geliyor ne kötü geliyor senden iyi kimse bilemez. Profesörmüş yok uzay mühendisiymiş seni senden iyi bilemez :) :)
bi deneyeyim sevmezsem kaşarlı tosta devam edebilir miyimaynı şey hayatım, iki dilim ekmek içine bir dilim beyaz peynir koy, bir dilimde domates birazcıkda kekik serp(ama az olsun), yine tost makinasında ısıt :) kalorisi daha az hem de kekik kokusu açlığı bastırır tokluk hissini arttırır :) yolda yiyiyordan evden çıkmadan yapıp alüminyum folyoya sar, biraz daha yumuşak olur ama tadı güzeldir. Ben çok severim.
gecmis olsun canim iyi gecelerIyi geceler kızlar başım ağrıyor biraz yatıcam
cok guzel oluyor bende yapardim icine domates cok yakisiyoro nasıl bişey tadı güzel mi ben tost makinasında ısıtıyorım bu nasıl olacak
ben tikandim ve sinirlenip saldirmaktan cok korkuyorumyani belki ukalalık gibi oluyor ama bu zamana kadar yaptıklarımızdan geleceğimiz için hangi besinlerin doğru hangilerinin yanlış olacağını seçebilecekken neden zaman kaybedelim ki diye düşünüyorum ben..
topluca yazayim kizlar alinti aldim yazdim hepsi gitti
vucut hangi kiloda uzun sure kalirsa o kiloya alisiyormus boyle bir yazi olkudum dogruuuuuuuu
ben zayifliyom sonra hep 76-78 araliginda buluyom kendimi yani daha fazlasi olsada kendiliginde inebiliyor
bu kez bir kiloda sabitlenmeye ugrasiyorum
benanlamadimki soylediklerinde sonuna kadar halisin ama suki bende tat hastaligi var
tadini almassam yemem ama bir minik yeyim tencereyi kutuyu diplememden rahat edemem vudesinler öldürürüm hesabi
bir kac gundur diyet yontemlerine bakiyorum
dukan bana gore degil uzun vadede gut hastaligi yapiyor hep mutfakta olmanda cabasi
karatay tam bilememekle beraber herseyin dogali suanki yasam kosullarinda imkansiz
yuruyen tavuk otlayan inek vs.......
kh diyetini ilk dun gordum ilgimi cekmedi desem yalan
kitabinin oldugunuda matildacim soyledi onuda bilmiyordum
hafta oldu ve tarti kimildamadi ustelik kabizlikta cabasi
bende severim hatta arada bir biber salcali peynirli yaparimaynı şey hayatım, iki dilim ekmek içine bir dilim beyaz peynir koy, bir dilimde domates birazcıkda kekik serp(ama az olsun), yine tost makinasında ısıt :) kalorisi daha az hem de kekik kokusu açlığı bastırır tokluk hissini arttırır :) yolda yiyiyordan evden çıkmadan yapıp alüminyum folyoya sar, biraz daha yumuşak olur ama tadı güzeldir. Ben çok severim.
tabii ki yersin canım :) o zaman bu light kaşar peynirlerin dilimli olanlarından al, onlar hem daha az kalorili hemde dilimleri ince :)bi deneyeyim sevmezsem kaşarlı tosta devam edebilir miyim
bende severim hatta arada bir biber salcali peynirli yaparim
arın deniyorum :)cok guzel oluyor bende yapardim icine domates cok yakisiyor
resmen tost makinasinda tostla canim isitinca tam olmaz
o porsiyon olayi varya beceremedim gittikaptanım doğru söylüyorsun bende senin gibiyim, hani bir tepsi börek versen oturur onun yerim ay çok bu bana demem.. bunun sebebi bu zamana kadar kendimizde yarattığımız yoksunluk hissiymiş. sürekli yasak dediğimiz yemekler, uzak kaldığımız tatlar yüzünden vücut bunları bulduğunda sonuna kadar tüketip depolamak o tada doymak istiyormuş. ben şimdi bunu engellemeye çalışıyorum kendimde. her şeyi yiyebilirim. sorun onların doğru oranını ve doğru kombinasyonunu yapmakta..
hosgeldin hazirlik bittimi canimBen geldim. Geçmişi okuyup geliyorum. ^_^
ben tikandim ve sinirlenip saldirmaktan cok korkuyorum
birde simit sarayi gibi bir yerde calisiyorum sinavimi sen dusun canim
niye ukalalik olsun sekercim burda fikir alis verisi icin variz
bildigim tabularlada yasanmiyorki mesela ekmek meyve pilav vs...... yemem tartiya aninda yansiyor
ben inek soyundanim sanirim ot cop yiyecem
aslinda zeytinli peynirliy
arın deniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?