Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne desen haklısın bi an dayanamadım 1 tane bişey olmaz akşam hafif yerim dedim

o nasıl bişey tadı güzel mi ben tost makinasında ısıtıyorım bu nasıl olacak

aynı şey hayatım, iki dilim ekmek içine bir dilim beyaz peynir koy, bir dilimde domates birazcıkda kekik serp(ama az olsun), yine tost makinasında ısıt :) kalorisi daha az hem de kekik kokusu açlığı bastırır tokluk hissini arttırır :) yolda yiyiyordan evden çıkmadan yapıp alüminyum folyoya sar, biraz daha yumuşak olur ama tadı güzeldir. Ben çok severim.

ne desen haklısın bi an dayanamadım 1 tane bişey olmaz akşam hafif yerim dedim

can bu istiyor hayatım ahh ahh benimkide neler istiyor bir bilsen :) ne zaman canın bir şey isterse oradan uzaklaş. Başka bir şey düşünmeye başla.. Bende mesela istediğimi giyebilmek çok büyük motivasyon oluyor bu konuda.. Mesela skinny pantolon ile giyeceğin oduncu gömleğin kırmızı mı olsun mavi mi onu düşün :) Yol daha uzun böyle şeyler için kendine kaçış noktaları oluşturman gerek . Yoksa bir parça yediğin şey tüm hafta emeklerini yok eder

Sonuçta hepimiz yağlı tatlı hamurişi yenmiceni biliyoruz doğru şeyleri doyuncaya kadar yemek lazım zaten insan hem çabuk doyuyor hem geç acıkıyor
Kendi adıma içim rahat cıssslardan uzak durduğumuz sürece Problem yok demektir

topluca yazayim kizlar alinti aldim yazdim hepsi gitti

vucut hangi kiloda uzun sure kalirsa o kiloya alisiyormus boyle bir yazi olkudum dogruuuuuuuu
ben zayifliyom sonra hep 76-78 araliginda buluyom kendimi yani daha fazlasi olsada kendiliginde inebiliyor
bu kez bir kiloda sabitlenmeye ugrasiyorum
benanlamadimki soylediklerinde sonuna kadar halisin ama suki bende tat hastaligi var
tadini almassam yemem ama bir minik yeyim tencereyi kutuyu diplememden rahat edemem vudesinler öldürürüm hesabi
bir kac gundur diyet yontemlerine bakiyorum
dukan bana gore degil uzun vadede gut hastaligi yapiyor hep mutfakta olmanda cabasi
karatay tam bilememekle beraber herseyin dogali suanki yasam kosullarinda imkansiz
yuruyen tavuk otlayan inek vs.......
kh diyetini ilk dun gordum ilgimi cekmedi desem yalan
kitabinin oldugunuda matildacim soyledi onuda bilmiyordum
hafta oldu ve tarti kimildamadi ustelik kabizlikta cabasi

bi deneyeyim sevmezsem kaşarlı tosta devam edebilir miyim

ben tikandim ve sinirlenip saldirmaktan cok korkuyorum
birde simit sarayi gibi bir yerde calisiyorum sinavimi sen dusun canim
niye ukalalik olsun sekercim burda fikir alis verisi icin variz
bildigim tabularlada yasanmiyorki mesela ekmek meyve pilav vs...... yemem tartiya aninda yansiyor
ben inek soyundanim sanirim ot cop yiyecem

kaptanım doğru söylüyorsun bende senin gibiyim, hani bir tepsi börek versen oturur onun yerim ay çok bu bana demem.. bunun sebebi bu zamana kadar kendimizde yarattığımız yoksunluk hissiymiş. sürekli yasak dediğimiz yemekler, uzak kaldığımız tatlar yüzünden vücut bunları bulduğunda sonuna kadar tüketip depolamak o tada doymak istiyormuş. ben şimdi bunu engellemeye çalışıyorum kendimde. her şeyi yiyebilirim. sorun onların doğru oranını ve doğru kombinasyonunu yapmakta..

bende severim hatta arada bir biber salcali peynirli yaparim

o porsiyon olayi varya beceremedim gitti
ya hep ya hic sanki hayatim ama bu kez gercekten kararliyim korumaya bu nedenle yememekte care degil biliyorum ama tartinin oynamamasi insani elinde olmadan geriyor
son zamanlarda kendimi gereginden fazla sikiyorum duygusal savunmasizligimi yemekle gidermemek adina

bende bende neyse ki bir kaçı hariç her sebzeyi çok severim :) tabii ki geçmez, yani sonuçta biz Türk damak tadında insanlarız er yada geç yiyeceğiz. o yüzdende bu diyetler kendimizi kandırmak gibi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…