Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baktımda netten şimdi banu diye bi kadın çıkarmış yedikçe ye ince kal diye montignac güncellemesimi bilmiyorum

Daha hatır için yememeyi öğrenmedinmi tatlım hayır demezsek sonu gelmez

yok kuzum ben valla yemem hatır için, kalp bile kırmışlığım var da söz konusu adamım olunca hayır nasıl diyim :) içinden gelmiş kalkmış bana yemek yapmış uğraşmış masalar kurmuş koca kafalı adamım benim insan şimdi yok ben rejimdeyim nasıl desin ona :) bide kıyamam rejimdeyim diye gitmiş light mayonez almış salataya koymuş falan erkek kafası işte ancak bu kadarını akıl etmiş ama olsun, düşünmüş o kadarıda yeter :) ertesi akşam ama cidden hayatımda yediğim en kötü tavuktu o bulduğum tek şey patates olduğu için yedim..iş yemeği olunca adamlaa ayıp oluyor hiç bir şey yemeden tabağı yollamak da ama akıllandım :) şurada son 5 kilom kalmış çok fena gaza geldim bu gün :) :)

Hadi bakalım sık dişini biraz 5 Kilo nedirki
Ah ah bi gün bende öyle söylesem

Senin light mayonezi duyunca aklıma sevdiğim bi arkadaşım geldi.Bu arkadaşım hayatı boyunca sıska olmuş hatta sıskalıktan uzun süreler kilo almaya çabalamış bi kızceğiz.Ama bi ara kilo almış vermeye uğraşıyodu (kilo almış dediğimde 56 falan olmuş haspam )arkadaşı bi bakmış bu ekmeğe kaymak bal sürüp yiyo demiş napıyosun sen diyette değilmiydin buda niyeki kaymakla bal şişmanlatırmı demiş

kuzum bence fazla zorluyorsun. şu an bana vücudunla inatlaşıyorsun gibi geliyor. sanki vücudun bu konuya fazla odaklanmış. biraz gevşe.. sen rejimine devam et, sporunu azalt ve verdim veremedim diye düşünme.. birden gidecek onlar.. düşündükçe daha çok kasılıyoruz vermiyoruz bence...

ahahah benim adamın kide o kafa işte tüm iyi niyetiyle gitmiş almış adamcağız ama light işte ne var ki diyo bide saf saf :) :) kereviz salatası yapmış ona göre sebze işte içinde mayonez varmış yokmuş önemli değil :) :) erkek mantığı işte

ah kuzum benim inşallaah diyeceksin inşallah.. bende öyle diyodum.. ah bu 25 30 kilo nasıl verilir nasıl gider Allahım mümkün değil diyodum.. oluyomuş.. bende bu gün diyet planıma bakarken fark ettim.. insan bir den gaza geliyor nasıl yaaa dedim

Kız o hiç değilse erkek düşünüp gidip light ını almış garibim işte Aklıma babam geldi hiç sebze yemiyosun dedim patates yiyorum ya oda sebze değilmi demişti Bu benim arki kız bideBana anlatırken demezmi kaymak sütten yapılmıyomu niye diyette yenmiyoki

İşin sırrı yolun sonunu düşünmemekte tatlım.Bende yola 40 kilo diye çıktım ama ohoo 40 kilo verilirmi diye morali bozuluyo insanın.bu yüzden 5 5 hedefledim.Önce 89 u görmek istedim sonra 84 sonra 79 görünce kendime gidip hediyeler aldım.69 görünce daha büyük hediyeler seçtim.59 olunca dahada büyüklerini alıcam.Fit olunca adağım var kesip dağıtcam Ufak düşün küçük bi hedef koy başarınca kendini şımart.99 hediyeleri al bakim kendine hemen Sencede bu ödülü haketmedinmi

Kizlar spor grubuna kimler katılıyor. .
Hafifsekerli
dolmakalem
benanlamadimki
Mefkurem
Ve aklima gelmeyen kizlar yaza az kaldı huhuuuu...

Bi yerde oda haklı hiç Kilo derdi olmamışki nerden bilsin bizlerin heralde okumadığı nette sayfa kalmamıştır
Canım sende biraz tiyolar versene neyle ney beraber yenmez yada hangisi beraber yenirse daha iyi olur

spor grubu değişiklikleriyle karşınızda

Bundan sonra herkes kendi tatil gününü kendisi belirleyecek

Sporda gruplasma olayı kaldırıldı. Değişiklik yapıldı. Bundan sonra herkes hangi grupta olacağına kendisi karar verecek. .

Toplamda 5 tane grubumuz var. Isteyen spor dakikasına göre kendi grubunu kendisi belirleyecek..
Her grubun bir ismi var..
Grup isimleri..
1. Fırtına melekleri(haftalik 540 dk ve üzeri..gunde en az 90 dk ya denk geliyor )

2.tabana kuvvetler
(270-540 arasi..günlük 60 dk civarina denk geliyor)

3.üşengecler(180-270 dk arasi..günlük 45 dk civarina denk geliyor)
4.yağ severler(180 dk altında spor yapanlar..)

5.yeniler (ismindende anlaşılacağı üzere yeni başlayan ve haftaya hangi grupta olacağının hesaplaması yapilan arkadaşlar)

Bende Hakettim deyip aldım canım hediyelerimi sınırın birini geçtim
Önümde 3 sınırım daha var 90 80 70
Artık hedefimi 10 kilo olarak koyuyorum
Şu anda zaman geçmiyor gibi ama 2 ay bitiyor bile bide bakmışım sonbahara Allahım o günleri gösterir inş.işi bitirmişim

Hafifsekerli
dolmakalem
benanlamadimki
Mefkurem
Benim bir tarafım istiyor bir tarafım korkuyor bide girip rezil olmak var
Ben sizin kadar yapamam
Aslını istersen fazla abartmakta istemiyom bende ters tepiyor
Kararsızım şu an

Gelelim bu haftaki dakikalaraaa

1.fırtına melekleri
Beril:525 dk
Birbeste:610 dk

2.tabana kuvvetler
Matilda:400
Kitkurdu:315
Selinmh:430

3.üşengecler
Silvers:202
Hily:255
Mirayzuhal:239

4.yağ severler
Sevda-gul:155

5.yeniler:
Uşagistan:35 dk

Bu haftada az yürüyün az spor yapinda görüyüm ohhh gaz vermekle ugrasmayacam artık

bak ya kizin hic ihtiyaci filan olmamiski nerdenn bilsin bizim okuldada vardi oyle bi kiz kilo almaya calisyordu her molada bi hamburger yiyordu yine ayniydi dovesim geliyordu

Hafifsekerli
dolmakalem
benanlamadimki
Mefkurem
beni beni unut beniii uhuuuuuu

aboow yag severlermii bunu selin hic sevmedi sanirimki 2 bana uygun hergun 90/ yapabilirmiyim bilemedm simdi ama sksam yaparim yahu :,D sukurki 2. Grupta kalmisim dun soz vermeseydim kotu olucakti bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…