Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar . Nasılsıniz
merve nerelerdesin hepimiz merak ettik seni haber vermedin cabuk dokul bakalim yuzukleri hediyeleri gorunce saldinmi yoksaaaam :))

belkide spordan olmustur canm emnim cuma yine cok gusel haberler gelicek senden :)

İmkansız diye bişey yoktur tatlım.Bende kendimi 50 lerde düşünemiyorum hiç olmadım çünkü ama hayalim o bigün olucam.Bak sana motive edici resimler koycam.Bu hatun 130 dan 70 e indi.Seninki neki.

Son düzenleme:
yyok kuzum zaten hastasin cezan var kiyamadm simdik :)
oh oh masllah canm nssil kilo alabilirim.menusu olmus

sorma canım bazen işte böyle tuhaf işler oluyor. birde sevsem yediklerii yediğime değecekti ama kızartma benim midemi bulandırıyor birde inat gibi :) hatır için yedim..

neyse kızlar geçmişe biraz baktım, şimdi işe dönmem gerek. Sabah neyse ki 70 çıktım. oda reglidendir muhtemelen.. resmen içim rahatladı.. kaldığımız yerden rejime devam.. akşam uğramaya çalışırım yine.. öptüm hepinizi..

sorma canım bazen işte böyle tuhaf işler oluyor. birde sevsem yediklerii yediğime değecekti ama kızartma benim midemi bulandırıyor birde inat gibi :) hatır için yedim..
Daha hatır için yememeyi öğrenmedinmi tatlım hayır demezsek sonu gelmez

O zaman kasimdan beri yanlış anlamadiysam yaklaşık 4 ayda 18 kilo vermiş oluyorsun. . Hay maşallah diyorum ve kasimdan beri sence en cok hangi sebeple verdiğini anlatmani ruca ediyorum. .
Bide bisey soracam bunca kilo hep duzenli bir sekilde mi yok oluyor. .
Ben mesela varsaptan kizlarlada kinustum bunu sagolsun basta beril morel verdiler. Iki haftadır nerdeyse kilo vermiyo gibiyim verip geri alıyorum. Bu sabah aglayacaktim vatsap yetişti derdime kizlar sağolsun.

Günde en az 500 kalori yakıyorum.. asla kacamak yapmıyorum. Menuleime dikkat ediyorum. Bir aydir bir kacamagim oldu onuda hemen yazdim burayaki agzimin payini alıyım die :) on gun olacak Bonibon yedim bir avuç. Baska yok ama kacamagim
Kilo verimin seninde düştümu hic bu süre zarfında. Yoksa her hafta illaki yüz ikiyüz olsun gidiyirmuydu.

Hafif sekerli canim sporgrubuna katilma fikriniokudum ımmm
Şiddetle beklenenlerdensin kuzum varlığın ve bilgilerine kucak actik bekliyoruzz :)

Kizlar sporgrubundaki kızlar. .
Bugün beril dakikasını söylesin bu haftanin spor birincileri belli olacak..
Hasta olduğu için dün. . Bugün ki sporunu dün olarak yazıyorum. .
Hastalara tam destek veriyiruz.. bir diğer örneği de matilda ayagindan yuruyemedigi halde sporyapmış gibi bi kac gününe bir saat spor yazdim. Bir saat yazmamin sebebi bir saatten fazla yapıyor olmasi günlük. .
Hasta olunca zorlama yok sikilasma garanti daha ne bekliyorsunuz grubumuza katılınnnn

heyecanla bekliyorm sonuclariiii :))

Tatlım bundan yıllar önce yedikçe zayıfla diye bi kitap almıştım.Adam bu kitapta vücudun çalışma prensibini uzun uzun anlatmış.Ne yersen, neyle yersen neler oluyor bunları anlatmış.Benim kafama kazındı bu işleyiş.Şimdi ne zaman diyet yapsam yüzde yüz olmasada yüzde 80 bu kurallara uyarak gidiyorum ve sonuç beni hiç yanıltmıyor.Kurallar dışına çıkarsam biraz esnetirsem kilo alıyorum yada daha az veriyorum.Tüm diyetisyenleri dinledim menüler farklı olsada inandıkları prensipler aynı.Makina değiliz her hafta eşit miktarda kilo veremeyiz ama kaçamak yaptıkmı kilo vermek mümkün olmaz malesef bende yaptığım dönemler tökezliyorum yapmazsam ilerliyorum.

Sana tavsiyem benim gibi ne yersen vücutta neler değişir hangi yiyeceklere vücut nasıl tepki verir iyice araştırman.Kaçamak yapmıyorum diyorsun ama iki masum yiyecek yanyana tüketildiğinde kilo yapıp ayrı ayrı yendiğinde kilo verdirebiliyor.Örnek olsun diye dünkü menüne baktım benim diyetçi amcamın kurallarına uymuyor masum gözüktüğü halde mesela.Ben kalori hesaplamam,yağdan kaçmam,miktarlarıda abartıp karnımı bir güzel şişiririm kiloda veririm.Çok gıcık bi tarif oldu bu belki ama araştırman daha çok yiyerek daha hızlı nası kilo verebilirsin bulman için teşvik olur diye düşündüm.Kalori diyeti yaparsan diyeti bırakıp kalori miktarını artırdığında hızla kilolar geri dönecektir diye düşünüyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Söylediklerinde mantık aramiorum. Çünkü bilgim olmayan bi bakış açısı. . Kulaga farklı geliyomu evet geliyo. . Belki okuduğun kitap belkide alışkanlığın sana bu yolu uyhulamani sağlamış. Yada dediğin gibi vücudunu taniyor olman...
Ben sadece kalori düşünerek verwbilirim. Nedeni sadece bunu biliyo oluşum. hhoş onuda eksikleriyle devam ediyirum mutlaka.seninki tamamen boyle diyeti bilmekten geçer. Bileniyle uygulanacak bişey. Tamamen vücut şaşırtmak sanırım seninki.. işine yarıyor ya hemde bazen yiyerek. . Daha ne olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…