- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.901
merve nerelerdesin hepimiz merak ettik seni haber vermedin cabuk dokul bakalim yuzukleri hediyeleri gorunce saldinmi yoksaaaam :))Günaydın kızlar . Nasılsıniz
belkide spordan olmustur canm emnim cuma yine cok gusel haberler gelicek senden :)sebep ne bilmiyorum ama 3 haftadır aynı o yüzden artık stres yapmıyorum kaçamak yapmadığım içinde içim rahat ben yine perşembe yoğurt günüyle inş.cumaya eksiye düşerim
Fark olarak bu hafta daha fazla spor yaptım
İmkansız diye bişey yoktur tatlım.Bende kendimi 50 lerde düşünemiyorum hiç olmadım çünkü ama hayalim o bigün olucam.Bak sana motive edici resimler koycam.Bu hatun 130 dan 70 e indi.Seninki neki.Daha ben senin başlangıç kilonda değilim ama yaklaştım
Kendimi hiç 70 lerde düşünemiyorum o kadar uzak ve imkansız geliyorki
Tabi biliyoruzki imkansız bişey yok sihirli kelime azim ve sabır inş.bende onları kaybetmem
bende acamadim canm ama merak ettm :)Bu bağlantılar niye çalışmıyokiÖzeline attım burdan kk bugün sorunlumu ne eklediklerim görünmedi.
tamam berilim kolay gelsin dikat et yakma ekmekleri bugn bi fenalik ustumzde zatrnKizlar Ära Ära okuyabiliyorum sadece aksam yazarim
yyok kuzum zaten hastasin cezan var kiyamadm simdik :)
oh oh masllah canm nssil kilo alabilirim.menusu olmus
Daha hatır için yememeyi öğrenmedinmi tatlım hayır demezsek sonu gelmezsorma canım bazen işte böyle tuhaf işler oluyor. birde sevsem yediklerii yediğime değecekti ama kızartma benim midemi bulandırıyor birde inat gibi :) hatır için yedim..
Canım ben 96 civarıydım işte geçen kış.Bu aylarda başlayıp baharda 75 e düştüm.Ama sonra takımdan ayrılıp diyeti bıraktım.Tatildi gezmeydi tozmaydı bayramdı derken 10 kilo alıp 85 oldumKasım gibi takıma geri döndüm.Şimdi 67 yim işte.Beni örnek alıcaksan napmıyomuşuz takımdan ayrılıp kilo alıp dönmüyomuşuz O arayı hiç vermeseydim şimdi çoktan sıskacık bi kızdım.Ama buda başka bi tecrübe oldu dağılabiliyorum arada ama izin kurtuluş olmuyo bunu gördüm.
heyecanla bekliyorm sonuclariiii :))Kizlar sporgrubundaki kızlar. .
Bugün beril dakikasını söylesin bu haftanin spor birincileri belli olacak..
Hasta olduğu için dün. . Bugün ki sporunu dün olarak yazıyorum. .
Hastalara tam destek veriyiruz.. bir diğer örneği de matilda ayagindan yuruyemedigi halde sporyapmış gibi bi kac gününe bir saat spor yazdim. Bir saat yazmamin sebebi bir saatten fazla yapıyor olmasi günlük. .
Hasta olunca zorlama yok sikilasma garanti daha ne bekliyorsunuz grubumuza katılınnnn
Tatlım bundan yıllar önce yedikçe zayıfla diye bi kitap almıştım.Adam bu kitapta vücudun çalışma prensibini uzun uzun anlatmış.Ne yersen, neyle yersen neler oluyor bunları anlatmış.Benim kafama kazındı bu işleyiş.Şimdi ne zaman diyet yapsam yüzde yüz olmasada yüzde 80 bu kurallara uyarak gidiyorum ve sonuç beni hiç yanıltmıyor.Kurallar dışına çıkarsam biraz esnetirsem kilo alıyorum yada daha az veriyorum.Tüm diyetisyenleri dinledim menüler farklı olsada inandıkları prensipler aynı.Makina değiliz her hafta eşit miktarda kilo veremeyiz ama kaçamak yaptıkmı kilo vermek mümkün olmaz malesef bende yaptığım dönemler tökezliyorum yapmazsam ilerliyorum.O zaman kasimdan beri yanlış anlamadiysam yaklaşık 4 ayda 18 kilo vermiş oluyorsun. . Hay maşallah diyorum ve kasimdan beri sence en cok hangi sebeple verdiğini anlatmani ruca ediyorum. .
Bide bisey soracam bunca kilo hep duzenli bir sekilde mi yok oluyor. .
Ben mesela varsaptan kizlarlada kinustum bunu sagolsun basta beril morel verdiler. Iki haftadır nerdeyse kilo vermiyo gibiyim verip geri alıyorum. Bu sabah aglayacaktim vatsap yetişti derdime kizlar sağolsun.
Günde en az 500 kalori yakıyorum.. asla kacamak yapmıyorum. Menuleime dikkat ediyorum. Bir aydir bir kacamagim oldu onuda hemen yazdim burayaki agzimin payini alıyım die :) on gun olacak Bonibon yedim bir avuç. Baska yok ama kacamagim
Kilo verimin seninde düştümu hic bu süre zarfında. Yoksa her hafta illaki yüz ikiyüz olsun gidiyirmuydu.
Döner yedim benya azcik ekmekleNe yedın kaçta yedın bılsem kurtarırmı soruna cevap verırdım
Gecmiş olsun canim simdi daha iyimisinIyılık tatlım bıraz atesım var sankı
Kizlar napyosunuzz
Tatlım bundan yıllar önce yedikçe zayıfla diye bi kitap almıştım.Adam bu kitapta vücudun çalışma prensibini uzun uzun anlatmış.Ne yersen, neyle yersen neler oluyor bunları anlatmış.Benim kafama kazındı bu işleyiş.Şimdi ne zaman diyet yapsam yüzde yüz olmasada yüzde 80 bu kurallara uyarak gidiyorum ve sonuç beni hiç yanıltmıyor.Kurallar dışına çıkarsam biraz esnetirsem kilo alıyorum yada daha az veriyorum.Tüm diyetisyenleri dinledim menüler farklı olsada inandıkları prensipler aynı.Makina değiliz her hafta eşit miktarda kilo veremeyiz ama kaçamak yaptıkmı kilo vermek mümkün olmaz malesef bende yaptığım dönemler tökezliyorum yapmazsam ilerliyorum.
Sana tavsiyem benim gibi ne yersen vücutta neler değişir hangi yiyeceklere vücut nasıl tepki verir iyice araştırman.Kaçamak yapmıyorum diyorsun ama iki masum yiyecek yanyana tüketildiğinde kilo yapıp ayrı ayrı yendiğinde kilo verdirebiliyor.Örnek olsun diye dünkü menüne baktım benim diyetçi amcamın kurallarına uymuyor masum gözüktüğü halde mesela.Ben kalori hesaplamam,yağdan kaçmam,miktarlarıda abartıp karnımı bir güzel şişiririm kiloda veririm.Çok gıcık bi tarif oldu bu belki ama araştırman daha çok yiyerek daha hızlı nası kilo verebilirsin bulman için teşvik olur diye düşündüm.Kalori diyeti yaparsan diyeti bırakıp kalori miktarını artırdığında hızla kilolar geri dönecektir diye düşünüyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?