Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben menü yazmayın
Cok pıs Çerez yedım ya
Bırde kedı modunda mayıstım
Herseye razıyım hakıme hanımlar

Dervişin fikri zikri mevzusuna girmezsen bu kedi MART ayının kedi moduna mı girdi nasıl mayışma toplanın incelenecek mevzu var

Kuş modun hayırlı olsun o zaman metabolizma şaşınca da iyi oluyor eksiyi de gördün kara göründü dersem ne görünmesi zaten çıkmak üzeresin

Kuş modun hayırlı olsun o zaman metabolizma şaşınca da iyi oluyor eksiyi de gördün kara göründü dersem ne görünmesi zaten çıkmak üzeresin
Yok kara göründü daha doğru evvelki hafta aldığım kiloların hepsinden kurtulamadım henüz biraz daha var.Geçen cumadan hesaplayınca eksideyim sadece.Ama bu cumaya inş hepsine elveda diycem 2 günüm daha var.

canm belki regldendir bikac gun bi gecsin o zaman bakalm :)/kolay gelsin tatlim :)

vardır bir sebebi mutlaka senin azmini hepimiz biliyoruz.strese girincede gitmiyor kilolar.mesela ben cumartesi sabahları kilo vermiş uyanıyorum çünkü tartı derdi yok

Bulgur pilavı yapmış olabilir canım.
sebep ne bilmiyorum ama 3 haftadır aynı o yüzden artık stres yapmıyorum kaçamak yapmadığım içinde içim rahat ben yine perşembe yoğurt günüyle inş.cumaya eksiye düşerim
Fark olarak bu hafta daha fazla spor yaptım

Yok kara göründü daha doğru evvelki hafta aldığım kiloların hepsinden kurtulamadım henüz biraz daha var.Geçen cumadan hesaplayınca eksideyim sadece.Ama bu cumaya inş hepsine elveda diycem 2 günüm daha var.
Tatlım sen kaç kilodan nezaman başlamıştın unuttum
Belki bana Moral olur

İyiyim çok şükür tedavi devam ediyor ilaçlar iştahımı açtı
Sizleri özledim,çok salmamak için spor yapmaya çalışıyorum.
Sizler napıyorsunuz ben yokken ne kadar zayıfladınız
Tedavini bitir fazla almamaya çalış biliyorsun çok kolay geliyor ama gramla gidiyor kilolar
Biz iki ileri bi geri gidiyoruz
Benim bu ay için 5 Kilo gitti bundan sonra daha yavaşlıcak
Ay sonunda 2 ay olacak diyete başlıyalı daha hiç kaçamak yapmadığım için içim rahat mutluyum

Tatlım sen kaç kilodan nezaman başlamıştın unuttum
Belki bana Moral olur
Canım ben 96 civarıydım işte geçen kış.Bu aylarda başlayıp baharda 75 e düştüm.Ama sonra takımdan ayrılıp diyeti bıraktım.Tatildi gezmeydi tozmaydı bayramdı derken 10 kilo alıp 85 oldum Kasım gibi takıma geri döndüm.Şimdi 67 yim işte.Beni örnek alıcaksan napmıyomuşuz takımdan ayrılıp kilo alıp dönmüyomuşuz O arayı hiç vermeseydim şimdi çoktan sıskacık bi kızdım.Ama buda başka bi tecrübe oldu dağılabiliyorum arada ama izin kurtuluş olmuyo bunu gördüm.

Hoşgeldin tatlım tabikide unutmadık seni
Teşeküürler kuzum nasılsın

ohhh ne güzel valla canım daha da verirsin inşallahhh

Daha ben senin başlangıç kilonda değilim ama yaklaştım
Kendimi hiç 70 lerde düşünemiyorum o kadar uzak ve imkansız geliyorki
Tabi biliyoruzki imkansız bişey yok sihirli kelime azim ve sabır inş.bende onları kaybetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…