- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #94.801
Wawwww Tebrikler nazar degmesinGünaydın kızlar valla ben bile şoklardayım çok afedersiniz dün hayvan gibi yememe rağmen
Pazartesi 67,2
Perşembe 65,8
Fark 1,400
Çok mutluyuuuuuuummmmmm inanamıyorum en az on kere tartıldım
inan ben de farkında bile değildim ki çok da sevdiğim bi şarkıdır sonra takyondu sanırım, yazınca aaaaa dedim bu söz geçiyor tabii oldum böyleAy bu şarkıda mi geçiyor mus o söz :))))
Kiyamam yaa uğramış ta arkadaşına şarkıyı aramış :)) Sağol diyet ikizim :))))))
sağol tatlımTebrikler canım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, dün gece 12 de karnıma kramp girdi iki büklüm oldum hastaneye gittik gaz sıkışması varmış ağrı kesici iğnede geçirmeyince lavman yaptık hala ağrım var rektal kanamam da oluyor ne yapıcam ben bu kabızlıkla öneriniz var mı
Bu arada kilom
Pazartesi :60,9
Perşembe:60,4
Fark :-500 gr
Şişkinliğim hala var geçse daha az çıkacağımdan eminim
Dünkü menüm:
2 Dolma, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 elma 1,5 lt su spor yok
Dün yine oruçtum bugün sağlık nedeniyle tutamadım
Annem bakıyor altlı üstlü oturuyoruz çok yardımcı oluyor benden iyi bakıyor şükür
Tesekkur ederim canım eksiye geçeme se idim beril ne yapardı ki beniCanım önemli olan pes etmemekte artıdan eksiye dönebilmek Harikasın Tebrikler
Tebriklermesaj sayım :81
gecen hafta: 67.1
bu hafta : 65.7
verilen: 1400 gram
yüzde:% 2.08
ayy pek bir sevindim cista cistaaaaa 300 500=))))))))))))
mesaj sayım az biraz babamlar falan gelmişti pek girememiştimmm
Tebrikler mefkuremGünaydın güzeller
Geçen hafta 85.7
Bugün 85.1
Fark 0.6
Yüzde 0.70
Tu tu tu maşallah TebriklerE bende bildirimimi yapayım artık
geçen hafta 76
Bu sabah 74.4
Giden kilooooooooo 1.6
E bu harika maşallahgünaydın.. maşallah e güzel kilolar verilmiş.. kilosu 60 olanlar sizi hiç kıskanmadım
listede yokum ama ben de 2 günlük bildirim yapayım motive amaçlı :)
3. günüm bugün
salı başlangıç: 69.1
bugün: 68.2
fark: 900 gr..
TebriklerGeçen hafta 68.2
Bugün 67.7
Fark -500
Ohhhhh sevindim senin adınaKızlar tahlil sonuçlarımı almaya gittim hastane dr.la görüştüm, hormon değerlerim düzelmiş. Çok şükür ya içim biraz olsun rahatladı şu illet kıllardanda kurtulabilirim artıkk
Canlar menümu yaziuim geçmişi sonra okuyacam
Uyaninca bir elma bir hurma
Sabah : ıspanaklı omlet domates salatalık 2 incir 1 hurma 3 ceviz , azıcık peynir, 1 dilim ekmek
Öğle ve akşam birleşik
Pirasa haslama üzerine sarımsaklı yoğurt. . 2 catal yumurtali ispanak bir bardak light cola
Su: 3.5 lt
Spor: 110 dk yürüyüş + koşu
Selamlar Tızlar
of of hemen kendini toparlamaya çalışmalısın. Bu durum sana koyvermişlik vermesin aman dikkat et tatlımDüzeltmek istemedim ben Martıyım demişim
Artıyım ve pazartesine göre dahada artmış ve dünyanın yükünü artırmış durumdayım
geçen hafta 84
bugün 85
Menün çok güzel ve sağlıklı görünüyor ama naçizane fikrim eğer menüde ceviz ve hurma varsa ekmek fazla bana göre hani süreci hızlandırmak adına :)
Selam baby
nick in gibi kitap kurdu musun bakalım ; )
of of hemen kendini toparlamaya çalışmalısın. Bu durum sana koyvermişlik vermesin aman dikkat et tatlım
Ne oldu tatlım ne ameliyatı
Sen bilirsin ama çok paylaşımda bulanamasanda en azından menünü yaz bildirim yap
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ama bunları düşünüp diyetini bırakma Söylediklerinin hepsi gelip geçer
sağolun kızlar omurga eğriliği var haftaya ameliyat olcak takıma şu sıra ayak uyduramam diye düşündüm bi kaç hafta boyuncada tartılamıcam için sizide zor durumda bırakmak istemiyorumBuna üzüldüm canim
Tmm cnm denicem elimden geldigincebestecim normal bi kase yoğurda yarım limeon sıkıyorum 1,5 tatlı kaşığı pulbiber atıyorum ben evet farkediliyor
Menü n çok hafif bu kadar çabanın karşılığını alama Mana iananki üzülüyorumMenüm
sabah
2 incir suda bekletilmiş
2 haş yumurta
3 zeytin
5 badem
2 gün kurusu
öğlen
yoğurt
biber domates
salatalık
peynir
akşam
acı biber
yoğurt
su 2.5 lt
spor
55 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?