Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay bu şarkıda mi geçiyor mus o söz :))))
Kiyamam yaa uğramış ta arkadaşına şarkıyı aramış :)) Sağol diyet ikizim :))))))
inan ben de farkında bile değildim ki çok da sevdiğim bi şarkıdır sonra takyondu sanırım, yazınca aaaaa dedim bu söz geçiyor tabii oldum böyle
rica ederim kuzum ne demek

Iyi akşamlar Menüm
Sabah 10.30
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 dilim kaşar peyniri
Domates
Salatalık
2 tane sivri biber
1 bardak ayran
Ara 13.30
Az sütlü sekersiz nescafe
Aksam
1 tabak taze fasulye
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
Su 3 litre
Spor yok
Saat 9.30 10.00 sıralarında 1 kahve daha içerim

Geçmiş olsun canım

Menün çok güzel ve sağlıklı görünüyor ama naçizane fikrim eğer menüde ceviz ve hurma varsa ekmek fazla bana göre hani süreci hızlandırmak adına :)
Selamlar Tızlar

Selam baby
nick in gibi kitap kurdu musun bakalım ; )
Düzeltmek istemedim ben Martıyım demişim
Artıyım ve pazartesine göre dahada artmış ve dünyanın yükünü artırmış durumdayım
geçen hafta 84
bugün 85
of of hemen kendini toparlamaya çalışmalısın. Bu durum sana koyvermişlik vermesin aman dikkat et tatlım

Menüm
sabah
tavada yağsız yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık sade nescafe
ara
light ice tea (kolayı bırakmaya çalışıyorum)
Saat 14 30 gibi iki çöp sis ızgara, salata
ara light meyveli yoğurt
akşam yemeyi düşünmüyorum
spor 20 dak işe gelirken 60 dak eve dönerken yürüyüş
şu 2,5 olur

Yavru kuşum kitap sever o benim işte edebiyat öğretmeniyim ve kilomun müsebbibi ilaçlarım dr mayıs sonuna kadar ilaç dozumu ayarlamaya çalışıyor vs uzun lafın kısası kilo almaktan ziyade kof bir şişlik, haklısın ama bırakırsam kilolar üçer beşer gelecek o yüzden gramla giden kilolarım bu hafta artı ile beni batırdı

Menüm
sabah
2 incir suda bekletilmiş
2 haş yumurta
3 zeytin
5 badem
2 gün kurusu
öğlen
yoğurt
biber domates
salatalık
peynir
akşam
acı biber
yoğurt
su 2.5 lt
spor
55 dk yürüyüş

Ne oldu tatlım ne ameliyatı
Sen bilirsin ama çok paylaşımda bulanamasanda en azından menünü yaz bildirim yap

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ama bunları düşünüp diyetini bırakma Söylediklerinin hepsi gelip geçer

Buna üzüldüm canim
sağolun kızlar omurga eğriliği var haftaya ameliyat olcak takıma şu sıra ayak uyduramam diye düşündüm bi kaç hafta boyuncada tartılamıcam için sizide zor durumda bırakmak istemiyorum

Cumleden ii aksamlar
Sabah 1 ew yapimi pogaca zeytin domates salatalik maydoniz ( ekmek kalmamis )

Aksam taze fasulye bi dilim ekmek 1 ligen salata iki bitki cayi

1 lt su spor tum bazalar cekildi supurulup silindi cocuk oadsi yatak odasi sekli degis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…