Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm sen iyi olda kilolar gider zaten bitanem

Geçen Ramazan ayından kalma 7 günlük borç orucum var sahur yapıp öyle yatcam bir hafta bildirimlerim sahur iftar şeklinde olucak

Allah kabul etsin kuşum. . Sahura dikkat et. . Sahurda mümkünse bisi yeme.. vorba ic yada karpuz ye.. yoksa veremezsin kilo. . Salata da olur bak.. üstüne yattigimiz için sahur önemli. .

Yarin geç kalmaz demi bildirimin. 12 den önce yap muhakkak canim yoksa liste yetişmez.. öpüyorum seni kolay gelsin. . Mis gibide kullanırsın :))

çok geçmiş olsun kaptanım

günaydın kızlar

ne yazık ki bu hafta hedefime ulaşamadım şöyle bi atağa geçemedim sanırım regl acısı çıkıyor bi de bestem seninle konuştuklarımızı uygulayamadım bu hafta hep kafama göre takıldım resmen sanırım onun acısını çekiyorum

geçen hafta: 60.3
bu hafta: 60.1
fark: -200
yüzde: 0,33
mesaj sayım: 77

ama azmettim haftaya 5i göreceğim artık yeter

1 tanesinin 4 e bölüp birini kullanıyordum canım ben bir süre kullandım sonra çok rahat bıraktım kahveyi eskiden beri sade içiyorudum zaten ben çay şekerini böyle bıraktım
kız zaten küçücük bişey o bide dördemi böldün :)))) bende deneyeyim bakalım nasıl olacak :)

Takyoncum beril yok sana söyleyim kayınçımın kızı ameliyat olcak akşam orda kalcaz sabah hastaneye gitcez cuma sabahı bildirim yaparım tamam mı canım gelmezsem merak etmeyin
hastane işi olunca sorun olmaz sanırım ama cuma sabahı muhakkak bildirimini erkenden yap matildacım

anladım bestecim aslında ben çayıda bol şekerli içerdim bi anda bıraktım ama nedense kahvenin tadı bana daha acı geldiği için hiç inanmadım onu bi anda bırakabileceğime denemem lazım :)

çok geçmiş olsun kaptanım ricaa ederim benim için hiç problem değil sen sağlına dikkat et ben zaten akşama kadar pc başındayım iyi oluyor benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…