- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.481
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm sen iyi olda kilolar gider zaten bitanemiyi aksamlar tombul kelebeklerim
ne hayirsizim biliyorum en dip zamanlarimda bile buradan ayrilmamistim ama once net sorunum simdide minik bir ev kazasiyla sag el bilegimi kirdim alci gibi birseyde.
tabiki bunlar ihmalimin gerekcesi olamaz hepinizden ozur diliyorum affolur insallah.
talkonum senide yalniz biraktim bunca isin isinde inanki cok rahatsizim bu konuda helede suanki moralinle bir parca yardimim olsun diye listeyi hazirliyorum sana canim.yarin teyzosa gidip netten listeyi tamamlarim sen birde bunu dert etme bebegim.
insallah yarin tartilarimiza asik olabiliriz cokkkkkkkkkkk uzun bir aradan sonra bende tartilacagim cünkü.
Geçen Ramazan ayından kalma 7 günlük borç orucum var sahur yapıp öyle yatcam bir hafta bildirimlerim sahur iftar şeklinde olucak
çok geçmiş olsun kaptanımiyi aksamlar tombul kelebeklerim
ne hayirsizim biliyorum en dip zamanlarimda bile buradan ayrilmamistim ama once net sorunum simdide minik bir ev kazasiyla sag el bilegimi kirdim alci gibi birseyde.
tabiki bunlar ihmalimin gerekcesi olamaz hepinizden ozur diliyorum affolur insallah.
talkonum senide yalniz biraktim bunca isin isinde inanki cok rahatsizim bu konuda helede suanki moralinle bir parca yardimim olsun diye listeyi hazirliyorum sana canim.yarin teyzosa gidip netten listeyi tamamlarim sen birde bunu dert etme bebegim.
insallah yarin tartilarimiza asik olabiliriz cokkkkkkkkkkk uzun bir aradan sonra bende tartilacagim cünkü.
Günaydın güzeller. . Sabah sabah mutlu haber benden gelsin ilk :)))
Gecen hafta: 60.02
Bugün:59.03
Fark: 900
Haftalar sonra yüzüm güldü nihayet. .kilo vermek kadar güzel bir şey yok
tebrikler tatlım :)Geçen haftaki kilom:88.8
Bu haftaki kilom :87.9
Mesaj sayım:30
kız zaten küçücük bişey o bide dördemi böldün :)))) bende deneyeyim bakalım nasıl olacak :)1 tanesinin 4 e bölüp birini kullanıyordum canım ben bir süre kullandım sonra çok rahat bıraktım kahveyi eskiden beri sade içiyorudum zaten ben çay şekerini böyle bıraktım
hastane işi olunca sorun olmaz sanırım ama cuma sabahı muhakkak bildirimini erkenden yap matildacımTakyoncum beril yok sana söyleyim kayınçımın kızı ameliyat olcak akşam orda kalcaz sabah hastaneye gitcez cuma sabahı bildirim yaparım tamam mı canım gelmezsem merak etmeyin
suyun faydasıdır bence vücuttaki asit değerini düşürünce vucud normal sürece giriyor ve bu şekildede yaptığın d,yetin sporun hakkını veriyor bende başlıycam onaEvet oldu. . Ama zaman olarak mı denk geldi yoksa suuun faydasımi bilmiom canım
canım ben de bu sabah itibariyle başladım inşallah faydasını görürümsuyun faydasıdır bence vücuttaki asit değerini düşürünce vucud normal sürece giriyor ve bu şekildede yaptığın d,yetin sporun hakkını veriyor bende başlıycam ona
anladım bestecim aslında ben çayıda bol şekerli içerdim bi anda bıraktım ama nedense kahvenin tadı bana daha acı geldiği için hiç inanmadım onu bi anda bırakabileceğime denemem lazım :)Takyoncum. .
Tatlandırıcı ile şekersiz içmeye alisamazsin bence canım. . Az atacaksin ama yinede memnun kalmayacaksin.. agzin tatlandırıciuida sevmeyecek.. Hazır onuda sevmeyecekken şekersiz ic onu sevmesin derim..
Bir defa iceceksen tamam.. ama tatlandırıcin mutfakta bulunduğu ve sende aciktigin müddetçe o tatlandırıci paketini bitiren kişi sen olacaksın bi kac haftaya aya kadar
Onbeş senedir cay içiyorum ben.. sudan sonraki içeceğim nescafe dir.. şekersiz nescafeye çok zor alıştım belkide iki ayimi aldı. . Ama inan bana o kadar çok seviyorum ki suan fazla olmasın die az içmeye calisiom. . Inan alisacaksin.. her şekilde zaman alacak bence şekersiz jahveye şekersiz kahve içerek alış canım
tabi sende kalsın tatlım misafire denirmi hiç öyle çok ayıppp :))selam tamam da mesajın bende kalsın canım
çekmiyor kuzum ya ben bişeye alınınca uzun süre onu zihnimden atamıyorumcanım üzüldüm ama bu saate kadar zaten sendeki etkisi geçmiştir
çok geçmiş olsun kaptanım ricaa ederim benim için hiç problem değil sen sağlına dikkat et ben zaten akşama kadar pc başındayım iyi oluyor benim için :)iyi aksamlar tombul kelebeklerim
görürsün muhakkak canım bende evden getirdim artık birazdan pet şişeme koyacağım bakalım bizde ne kadar etki edecek :)canım ben de bu sabah itibariyle başladım inşallah faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?