Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlarrr projemizi Lee Min Ho görmüşş. Şirket aracılığıyla teşekkür etti, SBS kanalında haberimiz çıktı, videomuz bile yayınlanmış kanalda. Çok mutluyum
Amanda aman sizi davet etsinlerde Güney Koreye gör artık sevincini düşünemiyorum

Takyoncum. .
Tatlandırıcı ile şekersiz içmeye alisamazsin bence canım. . Az atacaksin ama yinede memnun kalmayacaksin.. agzin tatlandırıciuida sevmeyecek.. Hazır onuda sevmeyecekken şekersiz ic onu sevmesin derim..
Bir defa iceceksen tamam.. ama tatlandırıcin mutfakta bulunduğu ve sende aciktigin müddetçe o tatlandırıci paketini bitiren kişi sen olacaksın bi kac haftaya aya kadar

Onbeş senedir cay içiyorum ben.. sudan sonraki içeceğim nescafe dir.. şekersiz nescafeye çok zor alıştım belkide iki ayimi aldı. . Ama inan bana o kadar çok seviyorum ki suan fazla olmasın die az içmeye calisiom. . Inan alisacaksin.. her şekilde zaman alacak bence şekersiz jahveye şekersiz kahve içerek alış canım

On beş senedir cay içmiyorum olacak orası :))))))
Yeşilcayida gaz yapacak die bıraktım ayy ayranida gaz yapıyo die azalttim.. süt Kabiz yapıyo. .. şekersiz nescafe yi ben sevmeyimde kim sevsin :))))) mecburiyet sevdirdi :)
Latteler sıcak çikolatalar zaten hayalllllll ahh ahh :))

Bestecim diğer bitki çaylarını denesene
Ben geçen gün soruna cevap vermemiştim çünkü sürekli yeşil çay içmiyorum bazen mate, zencefil adaçayı Isırganotu
Allah ne verdiyse sonuçta hepsi faydalı

Bende sevil gibi düşünüyorum niye eziyet ettin mefkurem sağlık her şeyin başı bir hafta geç hedefine ulaş kaldıki yine de yasak bir şey yemezdin
Sorun hedef değilde güzelim dün yaptığım lüzumsuzluk
Düşün -500 Düm bugün +500 yani 1 kilo
Artık yarına kadar ne giderse

öyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuş
canım üzüldüm ama bu saate kadar zaten sendeki etkisi geçmiştir

iyi aksamlar tombul kelebeklerim
ne hayirsizim biliyorum en dip zamanlarimda bile buradan ayrilmamistim ama once net sorunum simdide minik bir ev kazasiyla sag el bilegimi kirdim alci gibi birseyde.
tabiki bunlar ihmalimin gerekcesi olamaz hepinizden ozur diliyorum affolur insallah.
talkonum senide yalniz biraktim bunca isin isinde inanki cok rahatsizim bu konuda helede suanki moralinle bir parca yardimim olsun diye listeyi hazirliyorum sana canim.yarin teyzosa gidip netten listeyi tamamlarim sen birde bunu dert etme bebegim.
insallah yarin tartilarimiza asik olabiliriz cokkkkkkkkkkk uzun bir aradan sonra bende tartilacagim cünkü.

***9.TAKIM 413.ETAP***

mefkurem (85,1///%)
birbeste (60.2///%)
erenece (63,7///%)
Rosebud(60.3///%)
xDerinMavix(/99,4///%)
Hoppidicik(88.8///%)
Takyon(78.8///%)
matilda34 (67.3///%)
kitkurdu (85///%)
ebrarece49(65,6///%)

9.Takım Ortalaması:

iyi geceler beril öncelikle geçmiş olsun nazara gelmişsin canım

MINOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZZ
yarin itibariyle bana soz verdigin sure doluyor umarim listeye fazlaliklari verir gelirsin, bir ara acaba sen bu zayiflama isini askiyami aldin diye dusunmeden kendimi alamiyorum.egerki kilo vermeye baslamiyacaksan ne dusundugunu neyi bekledigini yazarmisin canim
iki hafta dedik ayi gectik farkindamisin.beni sakin yanlis anlama kilo senin verip vermemekte özgursun ama bana fikrini bir yaz sayfalari karistirdim ve kilo verme konusunda bir satir birsey goremedim melegim

Berilcim çok geçmiş olsun canım. . Allah beterinden korusun. ..
Bnie ugramion yanimiza... bıktın mi bizden kuşum. .tartılda gel yavrum tartı birleştirecek bizi ..insallah almamissindir kilo.. aldiysanda canın sağolsun halledersin. . 34 bedenlik hatunsun :))

Iyi geceler kızlar. . Tartı yüzümüzü güldürsun inşallah. .. bugün ac kalanlar karşılığını alırız umarım
Regl şişligimden tirsiom ama yapacak bir şey yok. .

Iyi geceler kızlar sık sık giremiyorum çünkü bildiğiniz üzere temizliğe başladım ama daha yünlerim bile tam bitmedi kısmetse cuma evime dönüyorum yarın tartı bildirimi yapamicam çünkü annemlerde tartı yok cuma bildirmek durumunda kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…