- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.461
Amanda aman sizi davet etsinlerde Güney Koreye gör artık sevincini düşünemiyorumkızlarrr projemizi Lee Min Ho görmüşş. Şirket aracılığıyla teşekkür etti, SBS kanalında haberimiz çıktı, videomuz bile yayınlanmış kanalda. Çok mutluyum
Karbonatlı su içmeye başladıktan sonra bi değişiklik oldumu ?
Bestecim diğer bitki çaylarını deneseneOn beş senedir cay içmiyorum olacak orası :))))))
Yeşilcayida gaz yapacak die bıraktım ayy ayranida gaz yapıyo die azalttim.. süt Kabiz yapıyo. .. şekersiz nescafe yi ben sevmeyimde kim sevsin :))))) mecburiyet sevdirdi :)
Latteler sıcak çikolatalar zaten hayalllllll ahh ahh :))
Sorun hedef değilde güzelim dün yaptığım lüzumsuzlukBende sevil gibi düşünüyorum niye eziyet ettin mefkurem sağlık her şeyin başı bir hafta geç hedefine ulaş kaldıki yine de yasak bir şey yemezdin
selam tamam da mesajın bende kalsın canımtamam erencim kayınvalidene 9, takımdan sana selam söylediler misafirliğin azı makbuldür diyede ilettiler dersin
gerçekten tavsiye ederim 1 saatini alırcidden mi ya sağol tatlım :)
artık spor konusunda kendimi iyice bi dürtüklemem gerekiyor çok tembelim çooookkkkkk
canım üzüldüm ama bu saate kadar zaten sendeki etkisi geçmiştiröyle tabi canım ama işte nefsimize ağır geliyor bazen o kimki diyoruz maaş veriyorsa emeğimin karşılığını veriyor o bana muhtaç diyoruz aman ne bilim ya insanlar ego manyağı olmuş
senin elinden kurtulamadı kilolar canım yakında mezunsun bak kilolar yenildi sen kazandınAh canım ise yarasada bi kilo bari versem o iradeyle.. nerdeeee bir kilo kim ben kim.. neyse son çırpınışlarım inşallah
iyi geceler beril öncelikle geçmiş olsun nazara gelmişsin canımiyi aksamlar tombul kelebeklerim
ne hayirsizim biliyorum en dip zamanlarimda bile buradan ayrilmamistim ama once net sorunum simdide minik bir ev kazasiyla sag el bilegimi kirdim alci gibi birseyde.
tabiki bunlar ihmalimin gerekcesi olamaz hepinizden ozur diliyorum affolur insallah.
talkonum senide yalniz biraktim bunca isin isinde inanki cok rahatsizim bu konuda helede suanki moralinle bir parca yardimim olsun diye listeyi hazirliyorum sana canim.yarin teyzosa gidip netten listeyi tamamlarim sen birde bunu dert etme bebegim.
insallah yarin tartilarimiza asik olabiliriz cokkkkkkkkkkk uzun bir aradan sonra bende tartilacagim cünkü.
sagol canim nazar degil annem sakarlik bu ya resmeniyi geceler beril öncelikle geçmiş olsun nazara gelmişsin canım
canım tekrar geçmiş olsun iyi geceler ben yatar bysagol canim nazar degil annem sakarlik bu ya resmen
Berilcim çok geçmiş olsun canım özelden cevap yazdım sana çok öpüyorum iyi gecelermatilda
hoppidicik
takyon
özelinize bakin cevap bekliyorum
hepinizi öpüyorum yarin aksam teyzosa gelecem yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?