Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun abla ilaç aldınmı ?
Baktım geçecek gibi değil şimdi aldım cnm sağol
Ben önceden türk kahvesini şekerli bile içemiyodum son zamanlarda alıştım şekersiz içiyom
Aslında tatlandırıcı atmasan daha iyi biraz alışmaya çalış şekersiz olunca daha tok tutuyor
Yinede sen bilirsin hiç olmadı yarım at

alışana kadar tatlandırıcıyla içeyim abla yoksa alışamam

çayı şekersiz içiyorum bende ama kahveyi içemiyorum işte alışana kadar bende öyle yapayım o zaman kahve içmeyi özledim yaa
1 tanesinin 4 e bölüp birini kullanıyordum canım ben bir süre kullandım sonra çok rahat bıraktım kahveyi eskiden beri sade içiyorudum zaten ben çay şekerini böyle bıraktım

Takyoncum beril yok sana söyleyim kayınçımın kızı ameliyat olcak akşam orda kalcaz sabah hastaneye gitcez cuma sabahı bildirim yaparım tamam mı canım gelmezsem merak etmeyin

Sen bilirsin ama kendine eziyet ettiğini düşünüyorum ben aç karnına bide ilaç almışsın daha fazla hasta olmazsın inşallah canım sağlık daha önemli biliyırsun
Bende sevil gibi düşünüyorum niye eziyet ettin mefkurem sağlık her şeyin başı bir hafta geç hedefine ulaş kaldıki yine de yasak bir şey yemezdin

Menüm
sabah
1 haş yum
3 zeytin
4 çatal peynir
marul
nane
öğle
kabak mücver
sonra
2 fincan tarçınlı süt
3 gün kurusu
5 badem
su şimdilik 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…