- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.441
Sağolasın canım amin hepimizin çocuğuna uzun sağlıklı ömür versinkolay gelsin matildacım Rabbim kuzuna hayırlı sağlıklı uzuuunn ömürler versin
Amin canım hepimize inşallahgüzel oğluna nice mutlu seneler dilerim, hep beraber güzel huzurlu bir ömrünüz olur inşallah
Bişeyler ye canım şekerin düşmüştürSlm kızlar
Ben biraz önce görümcemleri yolcu ettim onlara yemek falan hazırladım
Şimdiye kadar 3 bar.ayran içtim
Ama başım ağrıyor sersem gibiyim
Bu arada türk kahvesi neskafeden daha çok tok tutuyor meraklısına duyrulur
Olur bence ben şekeri bırakan kadar kullandım çok faydası oldu splenda kullandım benbu arada türk kahvesini şekersiz içemiyorum tatlandırıcı atsam nasıl olur ?
çayı şekersiz içiyorum bende ama kahveyi içemiyorum işte alışana kadar bende öyle yapayım o zaman kahve içmeyi özledim yaaOlur bence ben şekeri bırakan kadar kullandım çok faydası oldu splenda kullandım ben
Baktım geçecek gibi değil şimdi aldım cnm sağolGeçmiş olsun abla ilaç aldınmı ?
Bugün kendime ceza verdim cnm yemek yok bana haketmiyomBişeyler ye canım şekerin düşmüştür
alışana kadar tatlandırıcıyla içeyim abla yoksa alışamamBaktım geçecek gibi değil şimdi aldım cnm sağol
Ben önceden türk kahvesini şekerli bile içemiyodum son zamanlarda alıştım şekersiz içiyom
Aslında tatlandırıcı atmasan daha iyi biraz alışmaya çalış şekersiz olunca daha tok tutuyor
Yinede sen bilirsin hiç olmadı yarım at
Bizde senin mutlu olmana çok sevindik şekercikkızlarrr projemizi Lee Min Ho görmüşş. Şirket aracılığıyla teşekkür etti, SBS kanalında haberimiz çıktı, videomuz bile yayınlanmış kanalda. Çok mutluyum
Sen bilirsin ama kendine eziyet ettiğini düşünüyorum ben aç karnına bide ilaç almışsın daha fazla hasta olmazsın inşallah canım sağlık daha önemli biliyırsunBugün kendime ceza verdim cnm yemek yok bana haketmiyom
Şimdi ilaç aldım birazdan hafifler belki
1 tanesinin 4 e bölüp birini kullanıyordum canım ben bir süre kullandım sonra çok rahat bıraktım kahveyi eskiden beri sade içiyorudum zaten ben çay şekerini böyle bıraktımçayı şekersiz içiyorum bende ama kahveyi içemiyorum işte alışana kadar bende öyle yapayım o zaman kahve içmeyi özledim yaa
Bende sevil gibi düşünüyorum niye eziyet ettin mefkurem sağlık her şeyin başı bir hafta geç hedefine ulaş kaldıki yine de yasak bir şey yemezdinSen bilirsin ama kendine eziyet ettiğini düşünüyorum ben aç karnına bide ilaç almışsın daha fazla hasta olmazsın inşallah canım sağlık daha önemli biliyırsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?