- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.601
Geçmiş olsun canım üzüldümMerhaba kizlar
Allahim dedim ki sabah uyaninca eywah dedim bildirim yapmiorum ben unuttum oldu ;( nefes alamiorum agzim yutkunamiorum kum kum okruorum atamiiym gicik yapio ustune regl sancim ve migrenim duru asi wuruldu 3 tane ewde surekli aglayarak kucakta kollarimda hal kalmadi annemlerde tadilat war elimden tutamio en kisa zaman da donucem ...
geçmiş olsun beste iyice iyleş toparla kendini deneme süreci devam ediyor geldiğinde devam ederiz deneme sürecine toparlan sen çok geçmiş olsun sanada kızınadaMerhaba kizlar
Allahim dedim ki sabah uyaninca eywah dedim bildirim yapmiorum ben unuttum oldu ;( nefes alamiorum agzim yutkunamiorum kum kum okruorum atamiiym gicik yapio ustune regl sancim ve migrenim duru asi wuruldu 3 tane ewde surekli aglayarak kucakta kollarimda hal kalmadi annemlerde tadilat war elimden tutamio en kisa zaman da donucem ...
Ama güzelim bari bugün yemek yeseydin daha ilk günden açlık uygulama derim yinede sen bilirsinHosafla salatalık kaldı sadece. . 5 gibi yiyecem onları da.... size yazınca erken kapatabiliom boğaz mesaimi mefkurecim :))
Zuhal okulda su böreği filan ikram ettiler yok dedim sende hiç bir şey yemiyorsun yeter diye sitem ettilerNalanım tabiki pes etmek yok, burda birbirimizden güç alıyoruz
Ramazana kadar biraz dişimizi sıkıldım ne verirsek kârdır
Bizim burda bugün tatil cnm o yüzden millet geç toparlandı bide görümcemin çocuklarınıda çağırmıştım kahvaltıyaZuhal bende aynı şeyi düşündüm henüz öğlen kahvaltısını topladım derken bizim kızın menüsü gelmiş
Ama güzelim bari bugün yemek yeseydin daha ilk günden açlık uygulama derim yinede sen bilirsin
Derlerya 1 musibet bin nasihattan iyidir diyeZuhal okulda su böreği filan ikram ettiler yok dedim sende hiç bir şey yemiyorsun yeter diye sitem ettiler
İnan bu ara nerdeyse hepimiz aç geziyoruz menüler ortada ancak Kaptanımın dediği gibi karnım doyunca moralim bozuluyor açlık bize iyi geliyor desteğini unutamam canım arkadaşım bıraksaydım bu hafta kesin + 1000 di en az
Canım Rabbim gönlüne göre versin ama mezun olup bizi bırakmak yok biz mezun olana kadar burdasın gitme lüksün yokÖnümüzdeki hafta mezun olmak istiyorum vucudumun direnci kirilmisken canim..
Hadi inş.güzelim zaten hedefini yüzde 80 tutturursan mezun olabilirsinÖnümüzdeki hafta mezun olmak istiyorum vucudumun direnci kirilmisken canim..
Aynen cnmCanım Rabbim gönlüne göre versin ama mezun olup bizi bırakmak yok biz mezun olana kadar burdasın gitme lüksün yok
Derlerya 1 musibet bin nasihattan iyidir diye
Evesigün akşam 6.30 da yemiştim o kadar geç yatmama rağmen karnım şişti ve çok huzursuzdum
Artık yemek bizi mutlu etmiyor bunu anladım en iyisi biz aç ve mutlu olalım güzelim
Yoldaşım senin menülerinde çekidüzen verdiriyor açlık ayı ramazan bizim takımı zorlamayacak demekki zaten aç hep aç mecburen aç seve seve aç o biziz işteAynen cnm
Zaten bestenin sözü var biz mezun olmadan biyere gidemez
Ama onun menülerini görüp kendimize çeki düzen veremicez
Bizim burda bugün tatil cnm o yüzden millet geç toparlandı bide görümcemin çocuklarınıda çağırmıştım kahvaltıya
Valla bestenin menüsünü görünce kıskandım
Ben iki üç gün sonra azaltmayı düşünüyodum onun kadar iradeli değilim
Beste senin boyun kaç 58 bende hala kilolu gibi dururmefkurem yani benim hedefim 58 ya... en fazla kaç olabilirim?
58.02 mi?
Tatlım tam bilmiyorum ama heralde başlangıç kilona göre hesaplanıyor. Başlangıçla hedefin arasındaki kilonun yüzde 80 vermiş olman gerekiyor diye biliyorummefkurem yani benim hedefim 58 ya... en fazla kaç olabilirim?
58.02 mi?
Ayyy teşekür ederim canımın içiikinizede teşekkür ederim kitkurdu mefkurem.. siz bırakılır mısınız.. şekerler
mefkurecim irade dersen ben orda dururum sen varken bilesin.. ben asla bi sen olamam o konuda allah var..
hiç bir yere gidemem ben.. burda 58 sonra bide57 olacam..
arkasına korumalara çalışacam..
oooo bide ramazan varki aman aman kilo almamaya çalışacam...
siz olmadan bn asla yapamamm..
koruma dönemimde hafta içi menü yazmaya devam etmek istiyorum.. sadece pazar günleri yazmayıp vücudumu yavaş yavaş alıştırıyım diyorum yemek yemeye..
menü yazmaya devam yani mefkurecim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?