Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım üzüldüm

geçmiş olsun beste iyice iyleş toparla kendini deneme süreci devam ediyor geldiğinde devam ederiz deneme sürecine toparlan sen çok geçmiş olsun sanada kızınada

Nalanım tabiki pes etmek yok, burda birbirimizden güç alıyoruz
Ramazana kadar biraz dişimizi sıkıldım ne verirsek kârdır
Zuhal okulda su böreği filan ikram ettiler yok dedim sende hiç bir şey yemiyorsun yeter diye sitem ettiler
İnan bu ara nerdeyse hepimiz aç geziyoruz menüler ortada ancak Kaptanımın dediği gibi karnım doyunca moralim bozuluyor açlık bize iyi geliyor desteğini unutamam canım arkadaşım bıraksaydım bu hafta kesin + 1000 di en az

Zuhal bende aynı şeyi düşündüm henüz öğlen kahvaltısını topladım derken bizim kızın menüsü gelmiş
Bizim burda bugün tatil cnm o yüzden millet geç toparlandı bide görümcemin çocuklarınıda çağırmıştım kahvaltıya
Valla bestenin menüsünü görünce kıskandım
Ben iki üç gün sonra azaltmayı düşünüyodum onun kadar iradeli değilim

Derlerya 1 musibet bin nasihattan iyidir diye
Evesigün akşam 6.30 da yemiştim o kadar geç yatmama rağmen karnım şişti ve çok huzursuzdum
Artık yemek bizi mutlu etmiyor bunu anladım en iyisi biz aç ve mutlu olalım güzelim

Canım Rabbim gönlüne göre versin ama mezun olup bizi bırakmak yok biz mezun olana kadar burdasın gitme lüksün yok
Aynen cnm
Zaten bestenin sözü var biz mezun olmadan biyere gidemez
Ama onun menülerini görüp kendimize çeki düzen veremicez

Aynen cnm
Zaten bestenin sözü var biz mezun olmadan biyere gidemez
Ama onun menülerini görüp kendimize çeki düzen veremicez
Yoldaşım senin menülerinde çekidüzen verdiriyor açlık ayı ramazan bizim takımı zorlamayacak demekki zaten aç hep aç mecburen aç seve seve aç o biziz işte

Ooo sen havada karada halledersin. . Bakma bana sen.. sona yaklasmanin verdiği bir durum. . Burdaki hedefime yaklaşıp kendi hedefim olan 57 yi görmek arkasinada kirumaya geçmek istiyorum. .

Bide ben anladım kendimi akşam yemezsem kilolar gidiyo yoksa yok olmuyo. . Yağ oranim azaldikca zorlaşıyor. .

Bugün perşembe en cok yediğim gun
Cuma yine normal menu
Cumartesi pazara çıkıom meyveler aliyo aklimi

kızlar telde sorun çıktı pc ye geçtimm..
en son mesajım iki mesaj karışımı ve yarım yamalak tuhaf bir mesaj ..
cevap yazamadım bir türlü en sonunda da yarım yollamış tel

ikinizede teşekkür ederim kitkurdu mefkurem.. siz bırakılır mısınız.. şekerler

mefkurecim irade dersen ben orda dururum sen varken bilesin.. ben asla bi sen olamam o konuda allah var..

hiç bir yere gidemem ben.. burda 58 sonra bide57 olacam..
arkasına korumalara çalışacam..
oooo bide ramazan varki aman aman kilo almamaya çalışacam...
siz olmadan bn asla yapamamm..

koruma dönemimde hafta içi menü yazmaya devam etmek istiyorum.. sadece pazar günleri yazmayıp vücudumu yavaş yavaş alıştırıyım diyorum yemek yemeye..
menü yazmaya devam yani mefkurecim..

mefkurem yani benim hedefim 58 ya... en fazla kaç olabilirim?
58.02 mi?
Tatlım tam bilmiyorum ama heralde başlangıç kilona göre hesaplanıyor. Başlangıçla hedefin arasındaki kilonun yüzde 80 vermiş olman gerekiyor diye biliyorum

Ayyy teşekür ederim canımın içi
Ama bunu gerçek söylüyorum sen haftalardır bi lokma yiyorsun ben o kadar yapamam

Menü yazacak olman hem senin hemde bizim için iyi olur
Bizde, mezun olmuş kadına bak ne yiyor diye kendimizden utanırız

Ödemden şikayetçiyseniz, göz önünde bulundurmanız gereken 10 önerim var size…

1 - Yemeklerinize ekstra tuz ilave etmeyin, yemekleri az tuzlu pişirin ve daha çok baharatlandırın.
2 - Şekerin sindirilmesinde çok miktarda su gerekir ve vücut suyu tutar. Tüketilen şeker miktarının azalmasıyla ödem sorunu da azalacaktır.
3 - Gün içinde eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ödem atımını hızlandıran biberiye, ısırgan otu, kiraz sapı ve funda yaprağından destek alınabilir.
4 - Meyvelerden kiraz, ananas ve kayısı; sebzelerdense yeşil yapraklı olanlar vücuttan fazla suyu atmaya yardımcı etkiye sahiptir.
5 - Su içmeye özen gösterin. Asitli içecekler, alkol ve aşırı şekerliiçeceklerden uzak durun.
6 - Ara öğünlerinizden birinde probiyotikyoğurt veya kefir tüketin.
7 - Ortalama 7-8 saat uyumaya dikkat edin. Az uyumak da ödem problemini tetikleyebilir.
8 - Sağlıklı kilonuzda kalmaya çalışın. Fazla kilo, damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına, dolaşımınyavaşlamasına ve vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.
9 - Düzenli egzersiz sıvı dengesini düzenlemeye yardım eder, fiziksel aktivite süresince nabzınızı kontrol edin.
10 - Dolaşımı hızlandıracak, rahatlatıcı, lenfatik masajlar yaptırın

Alıntıdır

Slm kızlar henüz tartılmadım ama kendimi hafif hissediyorum gerçi oruçlu olduğum için olabilir gece sahurda 1 bardak su ve küçük tavada incecik yağsız denebilecek bir yumurta az ınla yapılmış krep yedim akşam çorba yoğurt et ve salata ile kapatcam içibildiğim kadar da su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…