Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hımm tamamdır teşekkür ederim taze kaptan yardımcımızaa
Haftayi bekleyecem canım .. Zaten haala zayıf bur hatun değilim kendi gözümde :))

Canım valla tebrik ederim çok sağlıklı düşük kalorili bi liste

Hımm tamamdır teşekkür ederim taze kaptan yardımcımızaa
Haftayi bekleyecem canım .. Zaten haala zayıf bur hatun değilim kendi gözümde :))
rica ederim canım tabiki haftaya hedefini tam olarak yerine getirerek mezun ederiz seni :) tabi bu sözde mezuniyet yine burda görmek isteriz her fırsatta

Haklısın canım tavsiyelerini uygulayacağım ama canım çok sıkıldı dikkat etmeme rağmen +400 ;(

Dun tartılmışmıydın ?
Sebebi oruç mu değil mi anlarsin dün tartıldıysan canım. .

Bende sırf bu yüzden tutamadim borcumu on günde benim var

Suçu sahura bağlıyom ben.. suyuda az iciyiz e sporda yok ..
Valla kızlar bu Ramazanı beraberce kilo almdan atlatalim hep birlikte. . Tutanlar burbirimize fikir verelim ramazanda yoksa yandık

evet canım çok dikkat etmeliyiz yoksa bu kadar emek boşa gider

Ben 18 yaşlarında iken Ramazan ayında 9 kilo verdim aslında Ramazan ayı bana umut veriyo detoks niyetine aynı zamanda tutuyorum ben

rica ederim canım tabiki haftaya hedefini tam olarak yerine getirerek mezun ederiz seni :) tabi bu sözde mezuniyet yine burda görmek isteriz her fırsatta

Ben hep burdayım allahın izniyle:))
Bu arada çalışmaların cok iyi yardimci kaptancim rahatlattin ebrareceyi :))
Tebrikler ebrarece kilo veren lerden oldun bir anda :))

Ben 18 yaşlarında iken Ramazan ayında 9 kilo verdim aslında Ramazan ayı bana umut veriyo detoks niyetine aynı zamanda tutuyorum ben

Tabi yaşta etken buna... ama yinedr aklina gelen yöntemi yaz ne hatirliyosan canim.. valla aklim hep ramazanda :)))
Bu arada eşimin adida ramazan son cümlem manidar oldu :))))

Tabi yaşta etken buna... ama yinedr aklina gelen yöntemi yaz ne hatirliyosan canim.. valla aklim hep ramazanda :)))
Bu arada eşimin adida ramazan son cümlem manidar oldu :))))
Ay canım ben sana bugün ne güldüm ya aklı hep Ramazan'da imiş ben sahurda sadece su içtim iftarda sadece çorba salata yoğurt tarzı bu 7 gün benim için böyle geçecek bugünü atlattık 6 gün kaldı bu geceki krep saat 1 de yendi kız kardeşim doğum yaptığı için o krepin üzerine sabaha kadar uyunmadı bi erkek yeğenim oldu

İyi akşamlar menüm gelsin erkenden
sabah
2 yum peynirli omlet
öğlen
2 yum peynirli omlet
az çorba
1 salatalık
1 fincan sütlü kahve
3 gün kurusu
4badem
akşam
börek için yaptığım ıspanaklı kıymalı harçtan iki kaşık üstüne yoğurt
2 erik
1 salatalık
su 2lt
spor birazdan yürüyüşe çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…