- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.641
evet gülşencim 300 gr. vermiş oldunOpppp ben o zaman verdim
Bestecim mezun olmak için hedef kilonun en az %80 ini vermen gerekiyor. Mesela ;
Başlangıç kilon; 60
Hedef kilon ; 50
varsayarsak mezun olmak için en az 8 kilo vermiş olman lazım yani 52 nin üzerindeysen mezun olamazsın.Bu bir örnekti senin hedefin 58 miş zaten 1 kilon kalmış sadece istersen emzun olabilirsin ama haftaya o 1 kiloyuda verip hedefini %100 olarak tutturup mezun olman çok daha iyi canım.
Benim aldığım Light olarak geçiyor
Bugün çarşılar kapalı yarın alayımda oranlarına bakayım söylerim sana
Canım valla tebrik ederim çok sağlıklı düşük kalorili bi listeMenüm
Sabah,
2 dilim kurutulmuş kepek ekmek/peynir/domates/salatalık/5 zeytin
öğlen;
1 kase yoğurda, 40 gr. yulaf/15 gr. kuru üzüm
ara;
1 elma
akşam,
tavuk sote/1 dilim ekmek
su; 3,5 litre karbonatlı su
spor; bugün yok malesef
rica ederim canım tabiki haftaya hedefini tam olarak yerine getirerek mezun ederiz seni :) tabi bu sözde mezuniyet yine burda görmek isteriz her fırsattaHımm tamamdır teşekkür ederim taze kaptan yardımcımızaa
Haftayi bekleyecem canım .. Zaten haala zayıf bur hatun değilim kendi gözümde :))
Şükürevet gülşencim 300 gr. vermiş oldun
canım ben spor yapamadığım için listeyi düşük tutmaya çalışıyorum ah bide spora vaktim olsa :))Canım valla tebrik ederim çok sağlıklı düşük kalorili bi liste
Haklısın canım tavsiyelerini uygulayacağım ama canım çok sıkıldı dikkat etmeme rağmen +400 ;(
Olsun canım azar azar yağdan verirsin böyle haftada 2 gün spor yaptınmı yeter sana taş gibi olursuncanım ben spor yapamadığım için listeyi düşük tutmaya çalışıyorum ah bide spora vaktim olsa :))
evet canım çok dikkat etmeliyiz yoksa bu kadar emek boşa giderDun tartılmışmıydın ?
Sebebi oruç mu değil mi anlarsin dün tartıldıysan canım. .
Bende sırf bu yüzden tutamadim borcumu on günde benim var
Suçu sahura bağlıyom ben.. suyuda az iciyiz e sporda yok ..
Valla kızlar bu Ramazanı beraberce kilo almdan atlatalim hep birlikte. . Tutanlar burbirimize fikir verelim ramazanda yoksa yandık
Ben 18 yaşlarında iken Ramazan ayında 9 kilo verdim aslında Ramazan ayı bana umut veriyo detoks niyetine aynı zamanda tutuyorum benDun tartılmışmıydın ?
Sebebi oruç mu değil mi anlarsin dün tartıldıysan canım. .
Bende sırf bu yüzden tutamadim borcumu on günde benim var
Suçu sahura bağlıyom ben.. suyuda az iciyiz e sporda yok ..
Valla kızlar bu Ramazanı beraberce kilo almdan atlatalim hep birlikte. . Tutanlar burbirimize fikir verelim ramazanda yoksa yandık
inşaAllah canım yaaa inşaAllah...Olsun canım azar azar yağdan verirsin böyle haftada 2 gün spor yaptınmı yeter sana taş gibi olursun
rica ederim canım tabiki haftaya hedefini tam olarak yerine getirerek mezun ederiz seni :) tabi bu sözde mezuniyet yine burda görmek isteriz her fırsatta
teşekkür ederim bestecim :)Ben hep burdayım allahın izniyle:))
Bu arada çalışmaların cok iyi yardimci kaptancim rahatlattin ebrareceyi :))
Tebrikler ebrarece kilo veren lerden oldun bir anda :))
Ha ha haBen hep burdayım allahın izniyle:))
Bu arada çalışmaların cok iyi yardimci kaptancim rahatlattin ebrareceyi :))
Tebrikler ebrarece kilo veren lerden oldun bir anda :))
Ben 18 yaşlarında iken Ramazan ayında 9 kilo verdim aslında Ramazan ayı bana umut veriyo detoks niyetine aynı zamanda tutuyorum ben
Ay canım ben sana bugün ne güldüm ya aklı hep Ramazan'da imişTabi yaşta etken buna... ama yinedr aklina gelen yöntemi yaz ne hatirliyosan canim.. valla aklim hep ramazanda :)))
Bu arada eşimin adida ramazan son cümlem manidar oldu :))))
Ha ha haÇok tatlı takyonum benim depresyondan çıkardı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?