- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.241
ayy gülmekten konuşamadım müşteriyleKız tam yazıyodum
Sabah'ta yazdım görmedin heralde
Ohh be gözün aydın hadi kurtulduk
Bende merak ettiydim olunca haber ver dicektim
Bak senin şeyin hepimize dert oldu
Sevinçten inşallah müşteriyede demedinayy gülmekten konuşamadım müşteriyledoğrudur farketmedim sabah yazdığını
yok o huyu bırakıyorum yavaş yavaş aynı anda hem konuşup hem yazınca karışıyor tabi kanallar :))Sevinçten inşallah müşteriyede demedin
Ben oldum falan diye
türk kahvesi kaç gündür çok canım istiyor ama şekersiz içemiyorum tatlandırıcıda aynı tat olurmu bilmiyorum o yüzden içmiyorum off 2 haftadan fazla oldu içeliMeto hızlansın diye türk kahvemide içtim
Spordan önce içmek iyiymiş aklınızda bulunsun
Şimdi yürüyüş zamanı aslında hiç cnm istemiyor ama mecburrrr
bugün burada resmi tatil canım.o yüzden herkes gezmededir.bende şimdi geldimSelam kızlar
Bugün tatilmi herkese, yine ortalıkta kimse yok
Testi kırılmadan önlemimizi alalımda
Bellimi olur belki giymeye kalkarsın
Bana bak hem kızın aklına sokuyom hem tehdit ediyom
kavrulup çekilmiş findığım var dolabta. ama bal yok.aklımda dursun denerim birgün inşallahSaatlerim smile olmuş :)))
Kızlar bilen vardır aranizda ama bilmeyenler için süper muhteşem müthiş enfessss bi tarif verecem .. yapmazsaniz cok sey kaçırırsiniz... ama sizin için degil bu tarif evdekilere özellikle de kuzusu olanlara :)))
Kahvaltilik findik ezmesi.. marketyekilerden bin misli daha lezzetli oldu..
1 sb gindik robottan geçirilir. . Uzerine iki yemek kaşığı süt ve 1 yemek kaşığı bal konur.. birde bu . Malzemelerle çekilir robitta tekrardan. .. şimdiye kadar bosuna sarelle fındık ezmesi almışım zararli zararlı dersiniz. . Hatta caniniz tatli çektiğinde bence diyette bir kaşık yenebilir. . Bir kasiga gelen bal miktarı az olacaktır. ..
Fıstıklada yapılabilir. .. kesinlikle yapın :))
Fındık olacak gindik değil tabi :)))
3 dakkada yaparsınız sarelle kimyasalından bin katlı güzel. . Nutella ömrümü yedi kac sene cok severdik ailece)) )
paylaşmak istedim
ayyy cok gecmis olsunn.. Bende de ayni migrenden var bugunyoğunluk değilde adet migreni var bende dünden beri toparlanamadım daha.Akşam doyarım ya saat 9 gibi yerim yoğurdu inşaAllah o zamana kadar dayanacam :)
harika bir tariff bayildimm. Arada sirada 1 cay kasigi, nefsi bastirmak icin cok ideal. Bende bazen tatli krizine girince organik keci boynuzu ezmesi yerim. Sekersiz dogal. Tavsiye ederim :)Saatlerim smile olmuş :)))
Kızlar bilen vardır aranizda ama bilmeyenler için süper muhteşem müthiş enfessss bi tarif verecem .. yapmazsaniz cok sey kaçırırsiniz... ama sizin için degil bu tarif evdekilere özellikle de kuzusu olanlara :)))
Kahvaltilik findik ezmesi.. marketyekilerden bin misli daha lezzetli oldu..
1 sb gindik robottan geçirilir. . Uzerine iki yemek kaşığı süt ve 1 yemek kaşığı bal konur.. birde bu . Malzemelerle çekilir robitta tekrardan. .. şimdiye kadar bosuna sarelle fındık ezmesi almışım zararli zararlı dersiniz. . Hatta caniniz tatli çektiğinde bence diyette bir kaşık yenebilir. . Bir kasiga gelen bal miktarı az olacaktır. ..
Fıstıklada yapılabilir. .. kesinlikle yapın :))
bende de ayni sey cips icin gecerli. Su an yazarken bile agzim sulandi. Artik icine ne koyuyolarsa nasil bir bagimlilik yapiyorsa..Nutella deme banaaaakızlarda bende çok severim ama yememek icin almiyorum aldırmiyorum. Alırsan çöpe atarim dedim eşime ( ki yalan) ..
Bu arada mefkuş abla ve bestecim şükür kurtuldum o sıkıntıdan :))
Hadi bakalım beklemedeyim yavaş yavaş farklı şeyler denemenin zamanı geldi fücuda bir değişiklik lazımKızlar size bir haberim var. daha önce bu takımda olan bir arkadaşım var.şu an bacağında kas yırtılması olduğu icin fazla yürüyemiyor ve oturuyor. Diyetyene başlamisti başına bu kötü durum geldi. Sporda yapamiyor haliyle..
Dün konuştuk diyetisyene gittim beş kilo yağdan vermişim dedi.nasıl dedim??saraçoğlu nun yağ yakıcı çay kürünü uyguluyorum dedi şaşırdım.bana söylemisti başlayacagini ama bu kadar güzel sonuç çıkacagini tahmin etmemistim. Şimdi tekrar nasıl yaptığını iyice öğrenin size yazıcam.beni izlemeye devam edin
Canım ona kaptanımız karar veriyor takım sayısı vs sanırımBeni de araniza alır mısınız acaba
Evet, cipslerde bir katkı maddesinin bağımlılık yaptığını bende okumustum.hakikaten paketi açınca bitirene kadar nefes almıyorsun.ama çocuklarim yemesin diye ben eve almiyorum.daha önce aldığımdada onlar uyuduktan sonra yiyordum.ne iyi bir anneyim değilmiayyy cok gecmis olsunn.. Bende de ayni migrenden var bugun
harika bir tariff bayildimm. Arada sirada 1 cay kasigi, nefsi bastirmak icin cok ideal. Bende bazen tatli krizine girince organik keci boynuzu ezmesi yerim. Sekersiz dogal. Tavsiye ederim :)
bende de ayni sey cips icin gecerli. Su an yazarken bile agzim sulandi. Artik icine ne koyuyolarsa nasil bir bagimlilik yapiyorsa..
Evet, cipslerde bir katkı maddesinin bağımlılık yaptığını bende okumustum.hakikaten paketi açınca bitirene kadar nefes almıyorsun.ama çocuklarim yemesin diye ben eve almiyorum.daha önce aldığımdada onlar uyuduktan sonra yiyordum.ne iyi bir anneyim değilmi
Sen yaptınmı Bestecim
Mutlaka denicem bende
Bal zaten çok kötü bişey değil 1 tatlı kaş.bizde yiyebiliriz bence
Bu ara sende Cola görür oldum Hee
Kuru yemiş beni hiç doyurmuyor o yüzden hiç yemiyorum seni doyuruyormu
Eee anne olmak bunu gerektirirBernacım Bu kadar fedakarlık pes doğrusu çok duygulandım
Eee anne olmak bunu gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?