Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Matilde eve geldinizmi güzelim
Yediğin içtiğin senin olsun sen kilodan haber ver bize

Meto hızlansın diye türk kahvemide içtim
Spordan önce içmek iyiymiş aklınızda bulunsun
Şimdi yürüyüş zamanı aslında hiç cnm istemiyor ama mecburrrr

Meto hızlansın diye türk kahvemide içtim
Spordan önce içmek iyiymiş aklınızda bulunsun
Şimdi yürüyüş zamanı aslında hiç cnm istemiyor ama mecburrrr
türk kahvesi kaç gündür çok canım istiyor ama şekersiz içemiyorum tatlandırıcıda aynı tat olurmu bilmiyorum o yüzden içmiyorum off 2 haftadan fazla oldu içeli

Selam kızlar
Bugün tatilmi herkese, yine ortalıkta kimse yok
bugün burada resmi tatil canım.o yüzden herkes gezmededir.bende şimdi geldim

Testi kırılmadan önlemimizi alalımda
Bellimi olur belki giymeye kalkarsın

Bana bak hem kızın aklına sokuyom hem tehdit ediyom

kavrulup çekilmiş findığım var dolabta. ama bal yok.aklımda dursun denerim birgün inşallah

Fındık olacak gindik değil tabi :)))

3 dakkada yaparsınız sarelle kimyasalından bin katlı güzel. . Nutella ömrümü yedi kac sene cok severdik ailece )) )
paylaşmak istedim

Nutella deme banaaaa kızlarda bende çok severim ama yememek icin almiyorum aldırmiyorum. Alırsan çöpe atarim dedim eşime ( ki yalan) ..

Kızlar size bir haberim var. daha önce bu takımda olan bir arkadaşım var.şu an bacağında kas yırtılması olduğu icin fazla yürüyemiyor ve oturuyor. Diyetyene başlamisti başına bu kötü durum geldi. Sporda yapamiyor haliyle..

Dün konuştuk diyetisyene gittim beş kilo yağdan vermişim dedi.nasıl dedim??saraçoğlu nun yağ yakıcı çay kürünü uyguluyorum dedi şaşırdım.bana söylemisti başlayacagini ama bu kadar güzel sonuç çıkacagini tahmin etmemistim. Şimdi tekrar nasıl yaptığını iyice öğrenin size yazıcam.beni izlemeye devam edin

yoğunluk değilde adet migreni var bende dünden beri toparlanamadım daha.Akşam doyarım ya saat 9 gibi yerim yoğurdu inşaAllah o zamana kadar dayanacam :)
ayyy cok gecmis olsunn.. Bende de ayni migrenden var bugun

harika bir tariff bayildimm. Arada sirada 1 cay kasigi, nefsi bastirmak icin cok ideal. Bende bazen tatli krizine girince organik keci boynuzu ezmesi yerim. Sekersiz dogal. Tavsiye ederim :)

Nutella deme banaaaa kızlarda bende çok severim ama yememek icin almiyorum aldırmiyorum. Alırsan çöpe atarim dedim eşime ( ki yalan) ..
bende de ayni sey cips icin gecerli. Su an yazarken bile agzim sulandi. Artik icine ne koyuyolarsa nasil bir bagimlilik yapiyorsa..

Bugünkü mönümüde yazayım. Öğle biraz karışık ama kalori hesabında kârdayim

Sabah 11 domates,salatalık,peynir,zeytin,bir dilim ekmek, iki dilim uscuk

Ara 13.00 bır elma

Öğle 16.30 iki kaşık yoğurtlu havuç salatası, iki zeytinyağlı sarma, bir zeytinyağlı patlıcan dolması

Ara: yok

Akşam yok

Su:2.5 litre
spor: yok

Bu arada mefkuş abla ve bestecim şükür kurtuldum o sıkıntıdan :))

Gülsüüüüm adresini yolla hediye pet göndericem :)) eeee bu hafta senden atak bekliyoruz takır takır insin kilolar

Hadi bakalım beklemedeyim yavaş yavaş farklı şeyler denemenin zamanı geldi fücuda bir değişiklik lazım

Beni de araniza alır mısınız acaba
Canım ona kaptanımız karar veriyor takım sayısı vs sanırım

Evet, cipslerde bir katkı maddesinin bağımlılık yaptığını bende okumustum.hakikaten paketi açınca bitirene kadar nefes almıyorsun.ama çocuklarim yemesin diye ben eve almiyorum.daha önce aldığımdada onlar uyuduktan sonra yiyordum.ne iyi bir anneyim değilmi

Yaaa bende şu aç gözlülüğü bir türlü yenemedim aslında bu süreçte Mücadelem bu olmalı karnım tokken yeme huyunu bırakmalıyım. Mesela öğle vakti karnım tok diyelim öyleki yemeden uyuyabilirim çünkü protein gerçekten acıktırmıyor ama yok illa yiyecem. Bu günden itibaren buna karşı savaş açıyorum. Öğle ile Akşamı birleştiricem. Birde porsiyonlarımı küçültebilsem ne ala. Iki haftadır sorun çıkmadı iyi kötü verdim bu hafta da biraz gidecek ama bu düzenlemeyi getirmezsem sonraki haftalarda sorun yaşayacağım
Menüm
SABAH
Iki dilim kızarmış ekmek, sade Nescafé
ÖĞLE
Yok
AKŞAM
Fırında somon (300-350) gr
Su 2,5 litreyi bulur
Spor yok

Bernacım Bu kadar fedakarlık pes doğrusu çok duygulandım

Sen yaptınmı Bestecim
Mutlaka denicem bende
Bal zaten çok kötü bişey değil 1 tatlı kaş.bizde yiyebiliriz bence

Yaptim çok güzel oldu canim.. test ettim onayladim hemen size yazdım :)
Balla sütü ne kadar koyacagini kendinde ayarlarsin.. ne kaar tatlı istersrn o kadar bal.. ne kadar yumusak istersen o kadar süt.. mutlaka dene.. banada yaz sonucu mutlaka

Bu ara sende Cola görür oldum Hee

Kuru yemiş beni hiç doyurmuyor o yüzden hiç yemiyorum seni doyuruyormu

Sorma ya. . Bugün çok ders çalıştım. Baktım kafam almıyor artık. Aldim çocukları 1 saat parka gittik. . Abur cubur istediler almadim kuruyemisle cola aldım. . Canim çekti avik havada illaki :) .. yedim içtim. . Doydugimdan dehilde işte zorunlu olarak aksam yemegine saydim onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…