- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.281
burdada pek pis hava var yaKızlarrrr ahhhh kızlarrr
Bugün yürüyüşe çıktım, çıkmaz olaydım
Güneş çıkmıştı, tabi buranın havasına güven olurmu yarı yolda yağmur dolu fırtına. Allah ne verdiyse, tarlaların ortasında yapayalnız kaldım fırtına altında bide korktum Yıldırım falan düşer diye. Allah korusun şey yoluna girecektim. Zor bela eve ulaştım tabi sırılsıklam olarak.
Bide test etmiş oldumki artık rüzgâr beni sürüklüyor
Spor 80 dak zor şartlar altında yürüyüş
Valla bu spora anca şapka çıkartılırguzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim
Canım bu çay yağ yakmak içinmi etkiliymişKızlar çayın tarifi bu. Ben deniycem, Perşembe aktardan alıp hiç yoksa ramazana kadar içicem bakalım sonuç ne olacak Eki Görüntüle 1533277
bende hedefe 7-8 kilo kaldiginda agirlik vermistim ama ben yuruyenler tayfasindanim biliyorsun canimValla bu spora anca şapka çıkartılır
Benimde yüzmeye başlayalı 1 ay oldu ama haftada 1 gidiyorum anca vücut alıştı heralde bu hafta ertesi gün o kadar yorgunluk olmadı
Sıkılaşma sporlarını erteleme kararı aldım
Şimdilik sadece Cardio yapıcam hedefe yaklaşınca diğerlerine ağırlık verecem
iyi aksamlar hocamİyi akşamlar geçmişi biraz okuyayım
vallahi billahi sana yazmadım. Nick sanki denizgunesroma gözüktü ona cevap verdim.mesaj gidince birde baktım mesajı yazan senmişsin. Kan haplarınida içiyorum ama gitmedi bu dalgınlik dikkat eksikliğiHiç te bileee o benim mesajıma yazılmış yukarıda baaaaak
ahh caniiiiim.sen istanbul a gel beraber yeriz inşallahKız dondurmada nasıl bişey
Bilen varmı
ojjgeldin be ya!!evettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
abbow kaptan bir geldi pir geldi. Tozumuzu attırdı bu sporla.gözlerim kamaşti resmenguzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim
Yüzmeye ramazana kadar gidecem zaten cnmbende hedefe 7-8 kilo kaldiginda agirlik vermistim ama ben yuruyenler tayfasindanim biliyorsun canim
haftada birde olsa yuzmeye gitmeni tavsiye ederim saglikli omurgalar ve kaslarinin uzayip rahatlamasi icin
eksisin ya sen ne cezasi kiz dellendinmi datlum kiymatlumKaptanım hoş geldin özlendin sen yoksun saldım ben sanki biraz cezaya adayım
ay ben zati daralirim onlardan ama yurumeyi birakma sende sopalarda vardi degilmiYüzmeye ramazana kadar gidecem zaten cnm
Ama yok lastik, ağırlık onları yapmıcam
Sayfaya bu ara yoğunluktan uğrayamıyorum ama iki haftaya rahatlarım efendim bilginizeeksisin ya sen ne cezasi kiz dellendinmi datlum kiymatlum
isinma turlarim canim bugun yemek konusundada kendimi kistim yarin ola hayrolavallahi billahi sana yazmadım. Nick sanki denizgunesroma gözüktü ona cevap verdim.mesaj gidince birde baktım mesajı yazan senmişsin. Kan haplarınida içiyorum ama gitmedi bu dalgınlik dikkat eksikliği
ahh caniiiiim.sen istanbul a gel beraber yeriz inşallah
ojjgeldin be ya!!
abbow kaptan bir geldi pir geldi. Tozumuzu attırdı bu sporla.gözlerim kamaşti resmen
Zayıflayacaz diye girdiğimiz hallere bakKızlarrrr ahhhh kızlarrr
Bugün yürüyüşe çıktım, çıkmaz olaydım
Güneş çıkmıştı, tabi buranın havasına güven olurmu yarı yolda yağmur dolu fırtına. Allah ne verdiyse, tarlaların ortasında yapayalnız kaldım fırtına altında bide korktum Yıldırım falan düşer diye. Allah korusun şey yoluna girecektim. Zor bela eve ulaştım tabi sırılsıklam olarak.
Bide test etmiş oldumki artık rüzgâr beni sürüklüyor
Spor 80 dak zor şartlar altında yürüyüş
BU NE DUR BIR DAHA OKUYUMMenü
sabah
1,5 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 çatal peynir
yeşillik
öğlen
köfte
ayran
salata
akşam
yok
su 3lt
spor 35 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?