Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

burdada pek pis hava var ya
dun 25 dereceydi bugun donduk yagmurda cabasi
ama bak yuruyuse ciktin islandin ama ama ama rüzgarin artik seni ucurma ihtimalini ogrendik

Valla bu spora anca şapka çıkartılır

Benimde yüzmeye başlayalı 1 ay oldu ama haftada 1 gidiyorum anca vücut alıştı heralde bu hafta ertesi gün o kadar yorgunluk olmadı
Sıkılaşma sporlarını erteleme kararı aldım
Şimdilik sadece Cardio yapıcam hedefe yaklaşınca diğerlerine ağırlık verecem

kizlar okudugum kadariyla sporlar azalmis
hatta yapilmamis
simitler ucusmus
menulerde eksikler var
paylasim biraz keyfe bagli olmus bazi arkadaslarin mesajlarini profiline girip anca buldum
biraz gevsedikmi huuuuuuuuuuuuuu
yoksa zayiflamak yerine yan gel osman bir donum bostan mi olduk
hani yaza citir girme iddialarimiz
bilemiyorum ama sanirim bir sikiyonetim sart
yada ceza olarak en iyisi kemer sikma politikasi
kizlar kurallarda paylasim zorunlulugunu es gecemem bu konuda takintiliyim
bu zamana kadar birbirimizi idare ettik dogru ama su 5 mesaji es gecmeyelim ve kesinlikle menuleri
diger bir konuda 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye ediliyor diye bir kural var onuda guncellestirmeyin bana
bahar geliyor
bahar geldi yaz geldi yaz gelecek derken bakin 5. ayi bitiriyoruz.Hepimiz bir duzene girip kh yabir son verelim
gercekten kurallari kati uygulamak istemiyorum zorla benim damarima basmayin ve zayiflamayin
bu hafta talkon harici guzel sonuclar gelmis hepnizi tebrik ederim talkonunda gecikmeli misafiriyle siskinligi gider insallah cumaya

offfffff cok konustum yine ama kisaca ben geldim ve muzeyyenlige donmeye karar verdim

bende hedefe 7-8 kilo kaldiginda agirlik vermistim ama ben yuruyenler tayfasindanim biliyorsun canim
haftada birde olsa yuzmeye gitmeni tavsiye ederim saglikli omurgalar ve kaslarinin uzayip rahatlamasi icin

Hiç te bileee o benim mesajıma yazılmış yukarıda baaaaak
vallahi billahi sana yazmadım. Nick sanki denizgunesroma gözüktü ona cevap verdim.mesaj gidince birde baktım mesajı yazan senmişsin. Kan haplarınida içiyorum ama gitmedi bu dalgınlik dikkat eksikliği

Kız dondurmada nasıl bişey
Bilen varmı
ahh caniiiiim.sen istanbul a gel beraber yeriz inşallah

evettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
ojjgeldin be ya!!

abbow kaptan bir geldi pir geldi. Tozumuzu attırdı bu sporla.gözlerim kamaşti resmen

bende hedefe 7-8 kilo kaldiginda agirlik vermistim ama ben yuruyenler tayfasindanim biliyorsun canim
haftada birde olsa yuzmeye gitmeni tavsiye ederim saglikli omurgalar ve kaslarinin uzayip rahatlamasi icin
Yüzmeye ramazana kadar gidecem zaten cnm
Ama yok lastik, ağırlık onları yapmıcam

isinma turlarim canim bugun yemek konusundada kendimi kistim yarin ola hayrola
malum ben ayken sinirli olurum ota boka ceza veririm ondan dolayi menulere DIKKATTTTTTTTTTTTT
SPORA DIKKATTTTTTTTTTTTTTTTT
SUYA DIKKATTTTTTTTTTTTT

Zayıflayacaz diye girdiğimiz hallere bak sonuçta kazasiz belasız ulaşmışsın mefkurem.ona sukret. en güzeli tabii rüzgar seni UçurMuş :)

Beril adın değişmiş yeni farkettim kızının adıda olabilirdi berilce , bir tanıdık isminin sonuna ce takısı getirip kızına koymuştu

Menü
sabah
1,5 yumurta haşlanmış
8 zeytin
2 çatal peynir
yeşillik
öğlen
köfte
ayran
salata
akşam
yok
su 3lt
spor 35 dk yürüyüş
BU NE DUR BIR DAHA OKUYUM
bu cokkkkkkkkkkk guzel yaaaaaaaaaa
sporu eccik eccikkkkkkk artirsak balim
köfte kac tane ekmeksiz demi
birde oglen kofte cok diyemi aksam yok
gec yedin diyemi aksam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…