Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu ilk başta senin için zor olabilir. Yani iki öğün yemek yemek seni ve psikolojini biraz zorlayabilir. Ben diete yeni başlayanlarin üç ana öğün yemesi taraftarıyim ama bu sadece benim düşüncem. Hatta üç arayida kesinlikle gözardı etmemeliler. Böylece vücut kıtlık psikolojisine girmez , kafanda rahat olur midende..

Ama iki ay veya üç aydan sonra iki ana ve iki ara yeter gibi. Çünkü artık mide küçüluyor ve beyin açlıga alışıyor hatta açlıgi hissetmiyorsun.en azından bende öyle oldu..

Hoppidicik kuşburnu ile yapilan bi cay var o sanırım dedigin cay.. 3 malzemesi var onun.. ihlamurda var.. diğeri de adini getiremedim sari bi ot.. aldim malzemeyi aktardan bi kac defa içtim sadece. . Oysa eger dediğin hemen tekrar başlarım valla beni bekliyo malzeme. . Bir ay icsek iki kilo yag gitse Ayriyeten kar kardir

Walla şaşırdık zayıflayacaz diye :))))

herhangiseyler şu cevabı sana degil denizgunesroma ya yazdım.bu kadarmi dağın olur bir insan yaa

Fındık olacak gindik değil tabi :)))

3 dakkada yaparsınız sarelle kimyasalından bin katlı güzel. . Nutella ömrümü yedi kac sene cok severdik ailece )) ) paylaşmak istedim

tabii ki canım. Zafere giden her yol mubahtir.biraz sonra öğrenip yazıcam inşallah

Ay ben bu sene daha dondurmanin tadına bakmadim yaa (
bende bakmadım daha. Yakıcı sıcak olmalı yoksa boğazlarim hemen şişiyor

evettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
Ayyyyy kaptanımız gelmiş hoşgelmiş
Netin hepimize hayırlı olsun tatlım
Ne olarak geldin pambıkmı, müzeyyenmi

son gunlerde birkac arkadastan paylasim adina bir
Ayyyyy kaptanımız gelmiş hoşgelmiş
Netin hepimize hayırlı olsun tatlım
Ne olarak geldin pambıkmı, müzeyyenmi
hosbulkduk sekerim
simdi gecmisi okuyum ona gore karar verecem pambikmi müzeyyenmi diye
nasilsin canim spor yuzme baslamistin degilmi bir gelisme varmmi

guzelller ancak geldim hem net sorunum vardi hemde benim bicir azidan dis cikariyor gelemedim ama ama ama
iki gundur baba baba sporumu yaptim
yaziyimda kiskandirayim eccik
pzt
45 dakika ekliptik
60 dakika parkta yuruyus
25 er sag ve sol ic bacak calistirdim
300 ip atlama
1000 trabbolinde hoplama
1000 stepper
bugun
25 dakika ekliptik
30 dak bantta yuruyus
500 ip atlama
500 trambolin
500 stepper
bugun daha az oldu cunku dunden kalan bir hamlik vardi
ama yarinnnnnnnnnnnnn daha guzel olacak
bugun yemek konusundada duzene girdim sayilir n buyuk dusmanim ekmek yemedim

Kızlarrrr ahhhh kızlarrr
Bugün yürüyüşe çıktım, çıkmaz olaydım
Güneş çıkmıştı, tabi buranın havasına güven olurmu yarı yolda yağmur dolu fırtına. Allah ne verdiyse, tarlaların ortasında yapayalnız kaldım fırtına altında bide korktum Yıldırım falan düşer diye. Allah korusun şey yoluna girecektim. Zor bela eve ulaştım tabi sırılsıklam olarak.
Bide test etmiş oldumki artık rüzgâr beni sürüklüyor

Spor 80 dak zor şartlar altında yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…