- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.261
Yaaa bende şu aç gözlülüğü bir türlü yenemedim aslında bu süreçte Mücadelem bu olmalı karnım tokken yeme huyunu bırakmalıyım. Mesela öğle vakti karnım tok diyelim öyleki yemeden uyuyabilirim çünkü protein gerçekten acıktırmıyor ama yok illa yiyecem. Bu günden itibaren buna karşı savaş açıyorum. Öğle ile Akşamı birleştiricem. Birde porsiyonlarımı küçültebilsem ne ala. Iki haftadır sorun çıkmadı iyi kötü verdim bu hafta da biraz gidecek ama bu düzenlemeyi getirmezsem sonraki haftalarda sorun yaşayacağım
Menüm
SABAH
Iki dilim kızarmış ekmek, sade Nescafé
ÖĞLE
Yok
AKŞAM
Fırında somon (300-350) gr
Su 2,5 litreyi bulur
Spor yok
Bir toptan birsey olmaz.haftada bir kere yalnız.maksat çocuklara bişey olmasınNapıyım o zaman dolapta dondurma var yiyip hasta olmasınlar yavrularım
Walla şaşırdık zayıflayacaz diye :))))Bu ilk başta senin için zor olabilir. Yani iki öğün yemek yemek seni ve psikolojini biraz zorlayabilir. Ben diete yeni başlayanlarin üç ana öğün yemesi taraftarıyim ama bu sadece benim düşüncem. Hatta üç arayida kesinlikle gözardı etmemeliler. Böylece vücut kıtlık psikolojisine girmez , kafanda rahat olur midende..
Ama iki ay veya üç aydan sonra iki ana ve iki ara yeter gibi. Çünkü artık mide küçüluyor ve beyin açlıga alışıyor hatta açlıgi hissetmiyorsun.en azından bende öyle oldu..
Bu ilk başta senin için zor olabilir. Yani iki öğün yemek yemek seni ve psikolojini biraz zorlayabilir. Ben diete yeni başlayanlarin üç ana öğün yemesi taraftarıyim ama bu sadece benim düşüncem. Hatta üç arayida kesinlikle gözardı etmemeliler. Böylece vücut kıtlık psikolojisine girmez , kafanda rahat olur midende..
Ama iki ay veya üç aydan sonra iki ana ve iki ara yeter gibi. Çünkü artık mide küçüluyor ve beyin açlıga alışıyor hatta açlıgi hissetmiyorsun.en azından bende öyle oldu..
Bir toptan birsey olmaz.haftada bir kere yalnız.maksat çocuklara bişey olmasın
Ozlem cevaplar karıştı canım.ben senin mesajını denizgunesroma yazmış gibi okuyup ona cevap yazmıştım. sende hiç demiyorsun ben yenimi diyete başladım diye :)Walla şaşırdık zayıflayacaz diye :))))
Fındık olacak gindik değil tabi :)))
3 dakkada yaparsınız sarelle kimyasalından bin katlı güzel. . Nutella ömrümü yedi kac sene cok severdik ailece)) ) paylaşmak istedim
tabii ki canım. Zafere giden her yol mubahtir.biraz sonra öğrenip yazıcam inşallahHoppidicik kuşburnu ile yapilan bi cay var o sanırım dedigin cay.. 3 malzemesi var onun.. ihlamurda var.. diğeri de adini getiremedim sari bi ot.. aldim malzemeyi aktardan bi kac defa içtim sadece. . Oysa eger dediğin hemen tekrar başlarım valla beni bekliyo malzeme. . Bir ay icsek iki kilo yag gitse Ayriyeten kar kardir
bende bakmadım daha. Yakıcı sıcak olmalı yoksa boğazlarim hemen şişiyorAy ben bu sene daha dondurmanin tadına bakmadim yaa(
Ağır işler yeni bitti abla o yüzden gelemedimGülşen pek görünmüyon bu aralar
Daha işleri bitiremedinmi
Günaydın Gülşencim
Hiç te bileee o benim mesajıma yazılmış yukarıda baaaaakherhangiseyler şu cevabı sana degil denizgunesroma ya yazdım.bu kadarmi dağın olur bir insan yaa
Ozlem cevaplar karıştı canım.ben senin mesajını denizgunesroma yazmış gibi okuyup ona cevap yazmıştım. sende hiç demiyorsun ben yenimi diyete başladım diye :)
Kız dondurmada nasıl bişeyAy ben bu sene daha dondurmanin tadına bakmadim yaa(
Ayyyyy kaptanımız gelmiş hoşgelmişevettttttttttt 9.takimin fistiklari
netim geldi sonunda
eeee sizde neler var neler yok
bir selam verip biraz gecmisi okumak istiyorum
hosbulkduk sekerimAyyyyy kaptanımız gelmiş hoşgelmiş
Netin hepimize hayırlı olsun tatlım
Ne olarak geldin pambıkmı, müzeyyenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?