- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.441
Hemen yarın sabahtan itibaren sadece protein Beslen ve yarın 1 saat yürüyüş yap morelini bozma yolumuz uzun hemen toparlan ve yola devam etBugün benim için çok kötü bir gün oldu.
Menüm yazamayacağım kadar kötü çok üzgünüm kaçamakların Kral'ını Yaptım diyebilirim. Nasıl nefret ediyorum anlatamam. Ne güzel bir sürü kilo vermiştim. Şimdi kendimi nasıl toparlıycam of yaaa
Yaaa uzaksın be yavruIstanbul canim..her daim beklerim
Bana bi menü yapın bari ölüyorum üzüntüden şimdi bi kere bozunca devam edemem diye korkuyorumHemen yarın sabahtan itibaren sadece protein Beslen ve yarın 1 saat yürüyüş yap morelini bozma yolumuz uzun hemen toparlan ve yola devam et
Sabah 2 yumurta yeşillikBana bi menü yapın bari ölüyorum üzüntüden şimdi bi kere bozunca devam edemem diye korkuyorum
İlginç şeyler varsa çok seviniriz tatlım
Tamam sabah yumurta, öğle 150 gr balık ( evde hazır var çünkü) akşamda biberle yoğurt yapayımSabah 2 yumurta yeşillik
öğle 150 gr tavuk veya et yağsız salata yoğurt
akşam aynısı
Bu çorbayı da yapabilirim sonraki gün ama Brokoli bu ara hiç görmüyorum marketlerde mevsimi geçti galibaÖdem atıcı çorba
1 kase karnabahar, 2 brokoli, 1/2 boy soğan, 1/2 havuç, 2 yemek kaşığı haşlanmış mercimek, 1/2 limonu 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve 1 tencere su ile kaynatın. Sebzeler pişince blender'dan geçirin. Diyetin herhangi bir günü akşam öğününde sınırsız tüketilecek, yanında başka birşey tüketilmeyecek.
Metabolizma Suyu
Tarçın çubuğu, salatalık dilimleri ve limon dilimlerini geceden 1 litre suya ekleyin sabaha kadar bekleyin. Haftanın 5 günü uyanınca 2 bardak tüketin..
Fonksiyonel Su,
Geceden zencefil kökü, nane yaprakları ve elma dilimlerini 1 litre su ile bir taşım kaynatın, gün içinde tüketebilirsiniz
Özlem sen kaç yaşında kaç kilosun çalışıyomusunTamam sabah yumurta, öğle 150 gr balık ( evde hazır var çünkü) akşamda biberle yoğurt yapayım
Koca midem 150 gramla nasıl durur bilmem ama zorlayacağım
oyyy kıyamammm çokk geçmiş olsunnSlm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
bende istanbull :)Istanbul canim..her daim beklerim
hiççç moralini bozma, bozulduğu yerden yeniden toparlar devam edersinBugün benim için çok kötü bir gün oldu.
Menüm yazamayacağım kadar kötü çok üzgünüm kaçamakların Kral'ını Yaptım diyebilirim. Nasıl nefret ediyorum anlatamam. Ne güzel bir sürü kilo vermiştim. Şimdi kendimi nasıl toparlıycam of yaaa
Ayrıca 200 gr olabilir öğle balık yiceksen akşamda tavuk yiyebilirsin günde 400 gr et seni rahat doyurur protein tok tutarTamam sabah yumurta, öğle 150 gr balık ( evde hazır var çünkü) akşamda biberle yoğurt yapayım
Koca midem 150 gramla nasıl durur bilmem ama zorlayacağım
Yaa evet sebzeler kış sebzesi, bakimm daha bu mevsime uyan tarifler varsa onları paylaşırım :)Bu çorbayı da yapabilirim sonraki gün ama Brokoli bu ara hiç görmüyorum marketlerde mevsimi geçti galiba
Canım 36 yım kilom 72 oldu diyete 77.7 ile başladım. Gruba 76 ile girdim. Çalışıyorum Ankara'da öğretmenim ticaret lisesinde. Sende durum neÖzlem sen kaç yaşında kaç kilosun çalışıyomusun
34 yaşındayım 77 kilo ile başladım ocakta şimdi 66 kiloyum evdeyim çalışmıyorum canımCanım 36 yım kilom 72 oldu diyete 77.7 ile başladım. Gruba 76 ile girdim. Çalışıyorum Ankara'da öğretmenim ticaret lisesinde. Sende durum ne
Ayrıca 200 gr olabilir öğle balık yiceksen akşamda tavuk yiyebilirsin günde 400 gr et seni rahat doyurur protein tok tutar
Çok güzel hedefin kaç benimki 6234 yaşındayım 77 kilo ile başladım ocakta şimdi 66 kiloyum evdeyim çalışmıyorum canım
Gece gece çerez olmamış ama yarın spor kurtarır belkiBu arada misafirlerim gittiler, minnacık bi kaza dışında menümü bozmadım. sohbet esnasında dalgınlıkla 1 avuç çekirdek yedim. Suç işlemiş çocuk gibi hissettim valla
Gene bütün gün sokaklardayım diye çok su içemedim, spordan sayılmıyo ama gerçekten bütünnn gün ayaktaydım. Ama kendime söz verdiğim gibi yarın spora başlıyorum
Bende evde olsam daha kolay olacak şu okul bi tatile girseydi hayırlısıyla. Son günlerdeki yoğunluk ta beni strese soktu bu ara eşimle de bozuşmuştuk. Hepsi üst üste geldiÇok güzel hedefin kaç benimki 62
Korkma kh alma bol sıvı protein kilo olmadan gider inşallahBen aslında hep protein tüketiyorum tok tutuyor biliyorum ama benim porsiyonlarım büyük büyük. Tabi ağırlık protein olunca bu zamana kadar verebildim ama bugün kantarın topuzu kaçtı walla şimdi yarın şunu da yiyim toparlarım bunu da yiyim vs. Yapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?