Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün benim için çok kötü bir gün oldu.
Menüm yazamayacağım kadar kötü çok üzgünüm kaçamakların Kral'ını Yaptım diyebilirim. Nasıl nefret ediyorum anlatamam. Ne güzel bir sürü kilo vermiştim. Şimdi kendimi nasıl toparlıycam of yaaa

Hemen yarın sabahtan itibaren sadece protein Beslen ve yarın 1 saat yürüyüş yap morelini bozma yolumuz uzun hemen toparlan ve yola devam et

İlginç şeyler varsa çok seviniriz tatlım

Ödem atıcı çorba
1 kase karnabahar, 2 brokoli, 1/2 boy soğan, 1/2 havuç, 2 yemek kaşığı haşlanmış mercimek, 1/2 limonu 1 yemek kaşığı zeytinyağ ve 1 tencere su ile kaynatın. Sebzeler pişince blender'dan geçirin. Diyetin herhangi bir günü akşam öğününde sınırsız tüketilecek, yanında başka birşey tüketilmeyecek.

Metabolizma Suyu
Tarçın çubuğu, salatalık dilimleri ve limon dilimlerini geceden 1 litre suya ekleyin sabaha kadar bekleyin. Haftanın 5 günü uyanınca 2 bardak tüketin..

Fonksiyonel Su,
Geceden zencefil kökü, nane yaprakları ve elma dilimlerini 1 litre su ile bir taşım kaynatın, gün içinde tüketebilirsiniz

Bu çorbayı da yapabilirim sonraki gün ama Brokoli bu ara hiç görmüyorum marketlerde mevsimi geçti galiba

oyyy kıyamammm çokk geçmiş olsunn

Istanbul canim..her daim beklerim
bende istanbull :)

hiççç moralini bozma, bozulduğu yerden yeniden toparlar devam edersin

Tamam sabah yumurta, öğle 150 gr balık ( evde hazır var çünkü) akşamda biberle yoğurt yapayım
Koca midem 150 gramla nasıl durur bilmem ama zorlayacağım
Ayrıca 200 gr olabilir öğle balık yiceksen akşamda tavuk yiyebilirsin günde 400 gr et seni rahat doyurur protein tok tutar

Bu arada misafirlerim gittiler, minnacık bi kaza dışında menümü bozmadım. sohbet esnasında dalgınlıkla 1 avuç çekirdek yedim. Suç işlemiş çocuk gibi hissettim valla
Gene bütün gün sokaklardayım diye çok su içemedim, spordan sayılmıyo ama gerçekten bütünnn gün ayaktaydım. Ama kendime söz verdiğim gibi yarın spora başlıyorum

Ayrıca 200 gr olabilir öğle balık yiceksen akşamda tavuk yiyebilirsin günde 400 gr et seni rahat doyurur protein tok tutar

Ben aslında hep protein tüketiyorum tok tutuyor biliyorum ama benim porsiyonlarım büyük büyük. Tabi ağırlık protein olunca bu zamana kadar verebildim ama bugün kantarın topuzu kaçtı walla şimdi yarın şunu da yiyim toparlarım bunu da yiyim vs. Yapmaktan korkuyorum

Gece gece çerez olmamış ama yarın spor kurtarır belki

Korkma kh alma bol sıvı protein kilo olmadan gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…