Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende evde olsam daha kolay olacak şu okul bi tatile girseydi hayırlısıyla. Son günlerdeki yoğunluk ta beni strese soktu bu ara eşimle de bozuşmuştuk. Hepsi üst üste geldi
Evde olunca daha tehlikeli dolap elini altında hep sinirlenince yemek yeme işinden vazgeçmemiz lazım kendimize yapıyoruz işte sonra deli gibi pişman oluyoruz

Evet canim malesef super gucleri olan kadin gibi goruyor senin ki her halde seni sogle kocana dunyada onun istedigi gibi bir kadin yoktur herhalde insan sin sen hani yorulan uyumasi dinlenmesi eglenmesi gereken bir insansin .
Canim ben temmuzda 16 yillik evli olacagim sukur ki ailem ile olan durumlar yillar once duzeldi

Allah sabir versin sana ve ailene canim dayanma gucunuz bol olsun kayin pederin hakkinda hayirli olan olsun canim

Özlemcim ne demek bırakmak falan
Eğer şimdiki halinden memnunsan bırak, 2 ay sonra 2 misli olursun
Yoksa, hemen kendini toparlıyon yarın hiç kh yemiyosun akşamıda yoğurt yada ayranla kapat birazda hareket, yola devam cnm
Sonuçta sen dikkat edince çok güzel veriyorsun
Giyeceğin küçük beden elbiseleri düşün
Bidahada bırakmak lafını duymayım, buda sana ders olsun pişman olmak istemiyorsan cısss yokkkk

Erencim bizbizeyiz yine
Nasılsın tatlım senin misafirler gitmedimi daha
Yemek durumları nasıl gidiyor
Hedefe ulaşmak nasıl bi duygu
Bende çok merak ediyorum hedefe ulaşınca nasıl hissedecek

Bana bi menü yapın bari ölüyorum üzüntüden şimdi bi kere bozunca devam edemem diye korkuyorum
Yok öyle bir hikaye..bu kadar insan kilo verirken hiçmi kaçamak yapmadı zannediyorsun..hiç dieti bozmamis gibi bugün kaldığın yerden devam et, yarına hiçbir artı kalmaz
oyyy kıyamammm çokk geçmiş olsunn

bende istanbull :)

hiççç moralini bozma, bozulduğu yerden yeniden toparlar devam edersin

canım çok geçmiş, Allah acil şifasını versin
öpüyorum kuzuyu

maşallah canım nice 16 yıllara inşallah

İyiki eşinin ailesi yanında ben 26 yaşında anne oldum annem gil destek olmasaydı napardım bilmiyorum Rabbim evlatlarını sana bağışlasın ne güzel fazla yaş farkı yok aranda zayıfladığın zaman abla kardeş gibi gezersin çocuklarınla

Çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya

Günaydın kızlar;

Dünkü menüm:

Bikaç tane erik
form bisküvi
4 tane zeytin az ekmek domates salatalık
2 lt su p.tesi 58,5 çıkmıştım ya dün 58,1 çıktım baya bi kilo gitmiş iştahsızlığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

günaydın güzel takımdaşlarım

ayyy bugün hava çok sıkıcı ya, ne güzel ısındı havalar güneş açtı derken bugün yine serinledi ve kapadı poffff yaaa yaz gelse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…