- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.461
Boy 160 hedef 55Çok güzel hedefin kaç benimki 62
Onar kilomuz kalmışBoy 160 hedef 55
Evde olunca daha tehlikeli dolap elini altında hep sinirlenince yemek yeme işinden vazgeçmemiz lazım kendimize yapıyoruz işte sonra deli gibi pişman oluyoruzBende evde olsam daha kolay olacak şu okul bi tatile girseydi hayırlısıyla. Son günlerdeki yoğunluk ta beni strese soktu bu ara eşimle de bozuşmuştuk. Hepsi üst üste geldi
Yarın canımı dişime takıcam artık. Yarında bırakırsam biterim çünkü kendimi biliyorum. Sabahta ilaç alıcam bağırsakları çalıştırıcam. Perşembe hiç değilse Artı çıkmayayımKorkma kh alma bol sıvı protein kilo olmadan gider inşallah
Ya evet acelem yok eylül kadar 55 olsam evlenme yıldönümümüz de fit olmak istiyorum daOnar kilomuz kalmış
Özlemcim yarın sakın bırakma kiloya dönmeden yediklerini temizleYarın canımı dişime takıcam artık. Yarında bırakırsam biterim çünkü kendimi biliyorum. Sabahta ilaç alıcam bağırsakları çalıştırıcam. Perşembe hiç değilse Artı çıkmayayım
Benimde Eylül'de kuzenimin düğünü var hedefimi Ağustos koydum çünkü elbise almaya vakit kalmalı :)Ya evet acelem yok eylül kadar 55 olsam evlenme yıldönümümüz de fit olmak istiyorum da
Sağol canım ya desteğin için yok bırakmayacağım inşallahÖzlemcim yarın sakın bırakma kiloya dönmeden yediklerini temizle
Birbirimiz için burdayız sen bi daha kaçamak yapmamaya çalış herherşey düzelir ben yatıyom iyi gecelerSağol canım ya desteğin için yok bırakmayacağım inşallah
Evet canim malesef super gucleri olan kadin gibi goruyor senin ki her halde seni sogle kocana dunyada onun istedigi gibi bir kadin yoktur herhalde insan sin sen hani yorulan uyumasi dinlenmesi eglenmesi gereken bir insansin .estağfurullah kuzum asıl ben gündemi epey meşgul ettim bugün
burada hepimiz birbirimiz için varız, nasıl diyette destek hayatın geri kalanında da destek olmaya çalışırız tabii ki
evet benciilik çok fazla benimki de aksine hem çalışmamı ister hem evi derlememi toplamamı hem kızımla ilgilenmemi hem kendisine güleryüz göstermemi, akşam yatağa girerken böyle oluyorum o yüzden
ailenle iyisin şimdi ama di mi?
Allah sabir versin sana ve ailene canim dayanma gucunuz bol olsun kayin pederin hakkinda hayirli olan olsun canimCümleten Günaydın Hatunlar
Dün geceyi hastanede geçirdik kayınpederim kötüleşti akciğerleri su toplamış belinden aşağısı tutmuyor tansiyon kalp şeker karaciğer herşey bi anda kötüleşmiş gece kalbi durdu makinaya bağladılar hayati tehlikesi devam ediyor her an herşey olabilir hazırlıklı olun dedi doktorlar herkes perişan bir halde çok iyi bir insan kayınpederim baba gibi baba hepimize Rabbim acı çektirmesin geçişini kolaylaştırsın ben işe geldim ama gözüm telefonda Rabbim yardımcısı olsun çok seviyorum kayınpederimi
Bu aralar herkes,n üzerinde bi kara bulut dolanıyorya hadi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın
Özlemcim ne demek bırakmak falanYarın canımı dişime takıcam artık. Yarında bırakırsam biterim çünkü kendimi biliyorum. Sabahta ilaç alıcam bağırsakları çalıştırıcam. Perşembe hiç değilse Artı çıkmayayım
Yok öyle bir hikaye..bu kadar insan kilo verirken hiçmi kaçamak yapmadı zannediyorsun..hiç dieti bozmamis gibi bugün kaldığın yerden devam et, yarına hiçbir artı kalmazBana bi menü yapın bari ölüyorum üzüntüden şimdi bi kere bozunca devam edemem diye korkuyorum
oyyy kıyamammm çokk geçmiş olsunn
bende istanbull :)
hiççç moralini bozma, bozulduğu yerden yeniden toparlar devam edersin
canım çok geçmiş, Allah acil şifasını versinSlm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
maşallah canım nice 16 yıllara inşallahEvet canim malesef super gucleri olan kadin gibi goruyor senin ki her halde seni sogle kocana dunyada onun istedigi gibi bir kadin yoktur herhalde insan sin sen hani yorulan uyumasi dinlenmesi eglenmesi gereken bir insansin .
Canim ben temmuzda 16 yillik evli olacagim sukur ki ailem ile olan durumlar yillar once duzeldi
Ben 15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
Hiç çocuk istemeye fırsat olmadan hemen oldu
Her sene bitane
3. Den sonra akıllandımda Allahtan devamı gelmedi
Gerçekten çok zordu bide yabancı bi yerde yalnız. Sadece eşimin ailesi var burda Sağolsunlar onlarda çok iyiler 3 Görümcem 1 eltim var
Küçük yaşta 3 küçük çocuk sonucunda tabiki bunalımlar aile içi huzursuzluk (eşimde 21 yaşındaydı)
Tabi bunaldıkça Kilo Alma, Kilo aldıkça daha çok depresyon bu günlere geldik işte
Sonuç 3 sene önce 123 kiloydum
O yüzden bugünüme şükrediyorum
Slm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?