Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm ;
Sabah ;
1 dilim kepek ekmek / peynir / zeytin

öğle ;
160 kaloricik bir yiyecek yedim :)

Ara; yok

Akşam ;
1 pk. eti form/ayran
eve gidince yarım porsiyon sebze yemeeği yerim

su ; 3,5 litre
spor; 30 dk yürüyüş

bide benim diyetisyen bana 3 günlük şok diyet yazmıştı, vucut belli bir rutine girip kilo verme yavaşlayınca ara öğünleri çıkarıp, sabah ve öğle menülerinden karbonhidratları atıyor, sadece akşam 1 kase çorba salata veriyor.
Sana kendi şok diyetimi yazdım ama sen benim şok diyetimden bile az yiyomuşsun.. Anamm

Canim aslinda bu hafta ozellikle boyle yapiyorum cunku haftasonu cok fazla yedim onu dengelemeye calisiyorum
Yoksa mesela ara ogunlerde meyvem daha fazladir kahvaltida ekmek yerim falan
Yoksa kendimi biliyorum her zaman bu kadar az yesem cabuk sıkılıp eskisinden de cok yemeye baslar pes ederim

İlginç şeyler varsa çok seviniriz tatlım

Kızlar eğer patates yağsız tuzsuz yenirse oda pirinç lapası gibi etkili oluyor
Arada 1 gün yapmak bana iyi geliyor
Planda tüm gün yapmak vardı ama olmadı
Aslında yanında bişey olmıcak

oyy senin işin tam zormuş ya peşpeşe bi de yaşın da çok küçükmüş...ay bende büyüsünler dyorum rahatlarım

fırsat bulmuşken menümü yazayım..bu arada fauslye yalan olduuu.dünden kağıt kebabı vardı kızda mantı istedi
sabah
peynirl omlet
1 dilim ekmek
1 çorba kaşiği kadar tulum peyniri
1 tk nutella

öğle
3 yemek kaşiği yulaf ezmesi yarım avuc kuru üzüm ve süt

akşam
1 porsşyon mantı
iki dilim karpuz

hanımefendi kek istedi kendi yapacakmiş yediğinden de değil yaaa ama ben yemeyeceğim..bu arada 4-5 tane de erik yemiştim unuttum yazmyı

hanımefendi kek istedi kendi yapacakmiş yediğinden de değil yaaa ama ben yemeyeceğim..bu arada 4-5 tane de erik yemiştim unuttum yazmyı
Tatlım mantıyı yemişin
Kekde yesen fark etmez
Zaten sen zayıflamak istemiyon heralde

Slm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim

Neyse kizlar öpüldünüz

Matilda unuttum yazmayı
Kan sonuçların ne zaman çıkacak haberdar et mutlaka bakalım obez okulunda ne dicekler
Heralde hemşire acemiymiş kolunu o hale getirdiğine göre
Yarın sonuçları alıp 4.30 da doktora gircem haber veririm canım
yok ya acemilikten değil kadın 100 yaşında var heralde yaşlılıktan gözü görmüyordu bence

Hergün bitanesini paylaşsan ne güzel olur

• Aaa gerçektenmi!!bizde yok antibiyotik iyileştirmiyo yok bu sene hastalık geçmiyo muhabbetindeyiz..ama neden yatırdılarki.burada suçiceginde yatırmazlar.neyse..çok geçmiş olsun canım.öp kuzumu

Geçmiş olsun canım biliyosun ege bi benzerini çıkardı endişelenme 1 haftaya bişeyi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…