- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.401
bide benim diyetisyen bana 3 günlük şok diyet yazmıştı, vucut belli bir rutine girip kilo verme yavaşlayınca ara öğünleri çıkarıp, sabah ve öğle menülerinden karbonhidratları atıyor, sadece akşam 1 kase çorba salata veriyor.yok tatlım özel bi diyet yok da sadece akşamları olabildiğince hafif atlatmaya çalışıyorum
çoğunlukla meyve yerim ama bugün yanımda olmadığı için böyle oldu
bi de öğle menüsü de zayıftı et falan yoktu yiyemedim diğer zamanlarda et yemeye çalışıyorum artık, o yüzden bu kadar eksik bi menüm olmadığı için yoğurt yeterli geliyor
ayyyy aynen iki gündür resmen kokuyor yumurta ki hamileyken bile bu kadar rahatsız olmazdım kokusundan, çok yedim bu ara heralde ondan oldu
Canim aslinda bu hafta ozellikle boyle yapiyorum cunku haftasonu cok fazla yedim onu dengelemeye calisiyorumbide benim diyetisyen bana 3 günlük şok diyet yazmıştı, vucut belli bir rutine girip kilo verme yavaşlayınca ara öğünleri çıkarıp, sabah ve öğle menülerinden karbonhidratları atıyor, sadece akşam 1 kase çorba salata veriyor.
Sana kendi şok diyetimi yazdım ama sen benim şok diyetimden bile az yiyomuşsun.. Anamm
İlginç şeyler varsa çok seviniriz tatlımBir kitap var bende, 40 tane diyetisyenin yaza hazırlık için oluşturdukları diyet listeleri var.. Geçen ay bi dergi almıştım, onun içinden çıktı, değişik değişik tarifler var.. Değişik bişeyler yapmak isteyen olursa paylaşabilirim :)
HahahahaHem şimdi aklıma geldi. .. sen ne baliklar ne yoğurtlar atlatmis hatunsun.. iki toz 4 cam koltuk mu alacak canını. ..:)))))) hadi pehlivan güveniyoz bix sana :))))
Bernam gazan mübarek olsunHahahahagülerken yere düştüm bee
oyy senin işin tam zormuş ya peşpeşeSelam güzeller
Sabah işten geç gelince hemen çıkmam gerekiyordu bakamadım buraya
Şimdide alışverişe gidecem sonrada ev işi yemek Vs.
Takyon çok geçmiş olsun cnm. Allah hayırlısını versin. Derler ya eğer yiyecek ekmeği bitmediyse devam eder ama bittiyse vakti saati gelmiş demektir. Bir gün hepimizin yaşayacağı gibi....
Beste sen şimdiye kadar çok az yediğin için vücudunun tepki vermesi normal cnm
Özellikle akşamları kh almamaya çalış
Bence normal kahvaltı diğer öğünlerde ekmeksiz et yada sebze yersen
Vücudun yemek yemeye alışır biraz
Syes Allah kolaylık versin cnm işin zor gerçekten.ama sorunsuz iş yada işyerimi var mutlaka hertarafta bişey çıkıyor
Hazal ben 19 yaşındayken 3 çocuğum vardı
Biri 2.5 ikinci 1 üçüncü yeni doğmuştu
Nasıl olduğunu çok iyi biliyorum
İnan ilerde bugünlerini özliceksin derlerya çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor diye gerçekten doğru
Tatlım mantıyı yemişinhanımefendi kek istedi kendi yapacakmiş yediğinden de değil yaaa ama ben yemeyeceğim..bu arada 4-5 tane de erik yemiştim unuttum yazmyı
Yarın sonuçları alıp 4.30 da doktora gircem haber veririm canımMatilda unuttum yazmayı
Kan sonuçların ne zaman çıkacak haberdar et mutlaka bakalım obez okulunda ne dicekler
Heralde hemşire acemiymiş kolunu o hale getirdiğine göre
Hergün bitanesini paylaşsan ne güzel olurBir kitap var bende, 40 tane diyetisyenin yaza hazırlık için oluşturdukları diyet listeleri var.. Geçen ay bi dergi almıştım, onun içinden çıktı, değişik değişik tarifler var.. Değişik bişeyler yapmak isteyen olursa paylaşabilirim :)
Slm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
Geçmiş olsun canım biliyosun ege bi benzerini çıkardı endişelenme 1 haftaya bişeyi kalmazSlm kizlar biz hastanedeyiz elifin atesi dusmedi sabah yatis yapildi
Elif gizli su cicegi cikariyormus
Gecmisi hizlica bskindim
Takyon cnm allah cektirmesin gecmis olsun cnm
Birde son menü hazosunmus dikkatimi cekti manti
Ustunede karbuz ne deyimki
Tatlim Liste icin bomba gibi gelecem demistin ben hatirladim sanada hatirlatiyim dedim
Neyse kizlar öpüldünüz
Yok kız bişey olmuyo kedi gibi dokuz canlı bi helva yiyemedik bahaneyle dicem tövbe tövbe :))))Bernam gazan mübarek olsun
Nasıl geçti
Ben bugün gelemazsin zannetmiştim
Yok arada baktım öyle bir mefkurem.daha yeni geldim eve.ama evin daha çeyregi ancak temizlendi.bir hafta temizlik yaparsak ancakBernam gazan mübarek olsun
Nasıl geçti
Ben bugün gelemazsin zannetmiştim
AaaaaYok kız bişey olmuyo kedi gibi dokuz canlı bi helva yiyemedik bahaneyle dicem tövbe tövbe :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?