- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.501
Ne güzel düşünmüşün tatlımöyle ablacım
ama modumu düşürmüyorum kesinlikle
aksine yarını kendim için yeni bir başlangıç olrak düşünüyorum ve kafamda plan yapıyorum
mesela en basiti kaç gündür hava güzeldi işten eve geldikten sonra kızımı aldım arabasıyla hem o gezsin hem ben yürüyüş yapmış olayım diye çıktım iyi de geliyor hem kızım keyif alıyor hem ben günün stresini atıyorum ve yürüyüş yapmış oluyorum
o yüzden bu haftadan itibaren bu işi düzenli olarak yapmaya başlayacağım (inşallah) havalrın da güzel olması önemli tabi
bak ona katılıyorum kıştan da yazdan da çok bahar olsa keşke hep ama ne yazık ki ankarada senelerdir doğru düzgün bahar yaşayamıyorum bir iki gün sonra hoopppp yazBende sevmiyorum bende! hep ilkbahar olsa keşke
çok şükür canımabla durumu iyiye gitmiş dün bir nebze daha iyi dedi doktor yoğun bakımda hala bekliyoruz
Hadi inş.güzelimabla durumu iyiye gitmiş dün bir nebze daha iyi dedi doktor yoğun bakımda hala bekliyoruz
vay canına şaka maka mayısı da devirdik yaaaHadi kızlar canlanalım
Bizim takıma nazar değdi göze geldik
Gülsüm bizim takımıda okusana annem
Şöyle kendimize gelelim
Bugün yeni bir gün, yarın yeni bir hafta başlıyor
Biraz kendimize odaklanalım
Küçük beden kıyafetleri düşünelim
Ayrıca Mayıs'ın son Haftası, bu ay kaç Kilo vermişiz bakıcaz
Noldu Mavişim neyin varBu aralar değişik bir ruh halindeyim bebeğim ya.
İnşallah dönücem.
Of bütün gece yağmur yağdı ve hala yağıyor yaz gelsin artıııııkyok yavrum yok ben yaz insanıyım
sıcak olsun, güneş olsun cıvıl cıvıl kıpır kıpır olurum
ama yağmurlu kapalı soğuk havalar bütün enerjimi sömürüyor resmen
Takyonum nerdesin canım merak ettim bende seni sorcaktım iyisin demiGünaydın herkese mutlu huzurlu günler....
@berilceee canım çok geçmiş olsun teşhis konuduya korkma artık tedavisi yapılır ona göre
Arkadaşlar kaçamaklar mantılar vs.havada uçuşmuş.bende ogün poaça yedim öğlene acısı çıktı tabi tartıda dün.Hadi bakalım kemerleri sıkıyoruz yarına artı olmayalım hiçbirimiz moral bozukluğu yokkkk
inşaallah kuzum bu birkaç gün çok önemli onun içinçok şükür canım
daha iyiye gider, güzel haberlerini alırsınız inşallah
yok kendine geldi şükür konuşuyor bizimle ama hayati tehlike devam ediyor halaHadi inş.güzelim
Hem makinaları çektikten sonra kendine geldimiki yoksa uyutuyorlarmı
okuyup üflerim hemenHadi kızlar canlanalım
Bizim takıma nazar değdi göze geldik
Gülsüm bizim takımıda okusana annem
Şöyle kendimize gelelim
Bugün yeni bir gün, yarın yeni bir hafta başlıyor
Biraz kendimize odaklanalım
Küçük beden kıyafetleri düşünelim
Ayrıca Mayıs'ın son Haftası, bu ay kaç Kilo vermişiz bakıcaz
Bende kötü bişey oldu sandım iyi hadi daha iyi olur inşallahabla durumu iyiye gitmiş dün bir nebze daha iyi dedi doktor yoğun bakımda hala bekliyoruz
iyiyim matildacım kayınpederim rahatsız onunla ilgileniyoruz gece gündüz demeden hepimiz tetikteyiz arada bir arıyorlar hastaneden ahstanızın durumu kötüleşti diye yüreğimiz ağzımızda hastaneyee koşuyoruz sonra düzeliyor biraz derken hepimiz harap oldukTakyonum nerdesin canım merak ettim bende seni sorcaktım iyisin demi
inşaallah canım şimdi daha iyi bakalım inşaallah böyle devame derBende kötü bişey oldu sandım iyi hadi daha iyi olur inşallah
ayyyy ne güzel yaa, ben bile duygulandımKızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
yağmur berekettir ama yaz da enerji yaaa :)Of bütün gece yağmur yağdı ve hala yağıyor yaz gelsin artııııık
Ya bende çok duygulandım abla allah bizede nasip etsin ne mutlu sanaKızlar dün ne oldu anlatayım Size
Oturma odasına girdim halısı üstünde kocaman bi hediye paketi kurdelayla falan bağlanmış üstündede mektup anneme babama diye
Benim küçük oğlan yazmış, küçük dediğim 24 yaşında
Çok güzel şeyler yazmış, işte ne yapsa bizim hakkımızı ödiyemiyeceğini bizi ne kadar çok sevdiğini ama anneler yada babalar günü gibi uydurulmuş günlerin bişey ifade etmediğini ve onları kutlamadığını, onun için hergünün o günler gibi olduğunu Vs.1 sayfa dolusu....
Paketi bi açtık
138 ekran televizyon
Bizimkini alalı 10 sene falan olmuştu
Şimdikilerin farklı özellikleri varya, onlardan istiyorlardı
Normal olarak çok duygulandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?