- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.801
Deme deme Cok beter oldukBeril gel bize benimkiza da bulassin gelecek sene ye kalmasa keske 1.sinifa baslamadan cikarsa keske ama ne sinifinda nede cevremizde su cicegi cikaran yok
Beril benim de parmagim in ucu bile kanasa resmen aglarimBen aciyi caya seker niyetine katiyom artik be gulum
Ben yazisma asamasindaxim beklersen fatih dagdelene gidecem sorarimYapma ya acaba yag aldirmak mi daha zor karin gerdirmemi ki valla iyice korktum
Aynen canim bende o sekilde biliyorum ne guzel atlatiyor isteDeme deme Cok beter olduk
Cok cesidi varmis bunun
Ama kücük cikarmasi daha iyiymis
Iyi hadi 1 haftaya bişeyi niz kalmaz inşallahUyuyor bende kahveye indim
Ama sabaha Gore Az daha dustu cnm
Benim agri esigim yuksek cnmBeril benim de parmagim in ucu bile kanasa resmen aglarim
Insalllah teyzesi yaIyi hadi 1 haftaya bişeyi niz kalmaz inşallah
Gaza geldigim kesin cunku ben normalde karsiyimdir bu tur ameliyatlaraBen yazisma asamasindaxim beklersen fatih dagdelene gidecem sorarim
Bir resim cek bak belki Gaza geldin
Egoş ta geçirdi biliyosunInsalllah teyzesi ya
Birkac bekle kilo otursunGaza geldigim kesin cunku ben normalde karsiyimdir bu tur ameliyatlara
Oda cok olmadi demi gecireliEgoş ta geçirdi biliyosun
Gecmis olsun canimKızlar iyi geceler hepinize geçmişi okudum yaptığım yerden. . Karnim beni çok rahatsız etti buhun. Resmen 8 aylik hamileyim bebek dışarı doğru yoplaniyo gibiyim az hafiflemisken uyuyacam.. bakalim dr yarina ne diecek.. Matilda bakiyim yazmismisin özelden canim. Çok iyi olur yazdiysan..
Cevaplariniz için ayrı ayrı tesekkur ederim. .
Berilcim cok sukur morelin yerine gelmiş
Erenece madem tam olarak karar vermedin.. o zaman gitme işini ertele derim. . Yaptiracaksan yine yaptir ama acele etme. . Bu kolay iş değil canım
Hepinize iyi geceler. . Davul karnimida alıyım da uyuyum
Aynen canım ocak ta geçirdik çok zordu tırnakları düşmüştü yaOda cok olmadi demi gecireli
Hatta onunkide ayri bir cesitti
Beril hoşgeldin cnmBirkac bekle kilo otursun
Oyle Karar ver
Iz belli olmuyor pek
Alıştım canım oh ne rahatmış otomatik iyi oldu valla koca işe biz gezmeye bundan sonraMatilda sen nasilsin
Arabaya alistinmi cnm
Ana ogul Kim tutar sizi
Ya cocuk yapmiyacan aslindaAynen canım ocak ta geçirdik çok zordu tırnakları düşmüştü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?