Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar benim göbek te pek sarkma yok sadece çatlaklar var ince ince ben biraz ondan istiyorum ama göğüslerim küçüldükçe derisi bollaşmaya başladı çok rahatsız oluyorum ben özele gittim hem küçültüp hem toparlama da meme başı ve ters t şeklinde iz oluyormuş bunu yapan çok iyi devlet hastanesi doktorları var araştırmak lazım

Mefkurem ozel hastanede 7.500 diye bir fiyat sogledi arkadasim buraya bu doktor hacettepe den yeni geldi dedi yarin ogleden sonraya randevu aldik bakalim valla dertsiz basima dert aldim
Tatlım dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyosan yaptır mecbur değilsin
Bir kaç biyere birden sor
Birsürü ünlü estetikçi var

Tatlım dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyosan yaptır mecbur değilsin
Bir kaç biyere birden sor
Birsürü ünlü estetikçi var
Yarin bir konusayim doktorla bakalim .ama kizlar bogle bir ameliyat keyfi olmuyor mu sizce nasil rapor verirler ki ucretsiz nasil olur bu durumbir saglik problemi degil ki tamamen goruntu degilmi ben mi yanlis dusunuyorum

Yarin bir konusayim doktorla bakalim .ama kizlar bogle bir ameliyat keyfi olmuyor mu sizce nasil rapor verirler ki ucretsiz nasil olur bu durumbir saglik problemi degil ki tamamen goruntu degilmi ben mi yanlis dusunuyorum
Aslında tabi keyfi zorunlu değil
Ama sen rapor alabilecekmisinki
Eğer veriyolarsa yasal değil bana göre

Öyle ama bazı durumlarda oluyo galiba sen bi sor bakalım zayıflayım bende iyi bi araştırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…