- 5 Mart 2015
- 1.484
- 2.179
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.761
Aninda ilac kesiyor canim malesefdeme kız demee
Neden ilaç almıyorsun?ben minoset içiyorum
Tatlım dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyosan yaptır mecbur değilsinMefkurem ozel hastanede 7.500 diye bir fiyat sogledi arkadasim buraya bu doktor hacettepe den yeni geldi dedi yarin ogleden sonraya randevu aldik bakalim valla dertsiz basima dert aldim
Yok o sadece silikon taktımış diye biliyorum sağlık sebeplerinden dolayıMefkurem beril olmusmuydu bu tarz bir ameliyat senin hafiza benimkinde iyi de
O göğüs olmuştuMefkurem beril olmusmuydu bu tarz bir ameliyat senin hafiza benimkinde iyi de
Haber ver bakalım iz nerde olacakmış ağrı sızı ne varsa sor canım işteMefkurem ozel hastanede 7.500 diye bir fiyat sogledi arkadasim buraya bu doktor hacettepe den yeni geldi dedi yarin ogleden sonraya randevu aldik bakalim valla dertsiz basima dert aldim
Sanada tatlımBende gittim canlar..haydi sabah görüşmek üzere..hopis kaçar
Yarin bir konusayim doktorla bakalim .ama kizlar bogle bir ameliyat keyfi olmuyor mu sizce nasil rapor verirler ki ucretsiz nasil olur bu durumbir saglik problemi degil ki tamamen goruntu degilmi ben mi yanlis dusunuyorumTatlım dediğim gibi eğer sen rahatsız oluyosan yaptır mecbur değilsin
Bir kaç biyere birden sor
Birsürü ünlü estetikçi var
Tamam canim yarin yazarimHaber ver bakalım iz nerde olacakmış ağrı sızı ne varsa sor canım işte
Hopiş benide bekle bende kaçıyom kızlar fena oldum iyi gecelerBende gittim canlar..haydi sabah görüşmek üzere..hopis kaçar
Aslında tabi keyfi zorunlu değilYarin bir konusayim doktorla bakalim .ama kizlar bogle bir ameliyat keyfi olmuyor mu sizce nasil rapor verirler ki ucretsiz nasil olur bu durumbir saglik problemi degil ki tamamen goruntu degilmi ben mi yanlis dusunuyorum
Tamam canim demekki ben gene yanlis hatirliyorum benim aslinda beyin nakli ile hafizami duzeltmeliyimYok o sadece silikon taktımış diye biliyorum sağlık sebeplerinden dolayı
Öyle ama bazı durumlarda oluyo galiba sen bi sor bakalım zayıflayım bende iyi bi araştırcamYarin bir konusayim doktorla bakalim .ama kizlar bogle bir ameliyat keyfi olmuyor mu sizce nasil rapor verirler ki ucretsiz nasil olur bu durumbir saglik problemi degil ki tamamen goruntu degilmi ben mi yanlis dusunuyorum
Ayyy ne uykucuymuşunuz sizlerHopiş benide bekle bende kaçıyom kızlar fena oldum iyi geceler
Iyi gecelerHopiş benide bekle bende kaçıyom kızlar fena oldum iyi geceler
Bana da sacma geldi ama canan acayip iddiali konustu yapiyorlar diye yarin anlayacagizAslında tabi keyfi zorunlu değil
Ama sen rapor alabilecekmisinki
Eğer veriyolarsa yasal değil bana göre
Bu arada bencede yasal olmuyor bende anlamadim kiAslında tabi keyfi zorunlu değil
Ama sen rapor alabilecekmisinki
Eğer veriyolarsa yasal değil bana göre
DogruuuuuYok o sadece silikon taktımış diye biliyorum sağlık sebeplerinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?