- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.821
Hayırrr vermeBende bir sir vereyimmi Size
Canım yazacaktım ama benimki endoskopi değil ondan yazmadım kolonoskopi istersen onu yazayımKızlar iyi geceler hepinize geçmişi okudum yaptığım yerden. . Karnim beni çok rahatsız etti buhun. Resmen 8 aylik hamileyim bebek dışarı doğru yoplaniyo gibiyim az hafiflemisken uyuyacam.. bakalim dr yarina ne diecek.. Matilda bakiyim yazmismisin özelden canim. Çok iyi olur yazdiysan..
Cevaplariniz için ayrı ayrı tesekkur ederim. .
Berilcim cok sukur morelin yerine gelmiş
Erenece madem tam olarak karar vermedin.. o zaman gitme işini ertele derim. . Yaptiracaksan yine yaptir ama acele etme. . Bu kolay iş değil canım
Hepinize iyi geceler. . Davul karnimida alıyım da uyuyum
Ya sorma yuzum coktu gibi birde bir akrabayi gordum kari yas atmis heveslendirdiBeril hoşgeldin cnm
Sevindim kızın daha iyi olduğuna bir kaç güne iyice düzelir
Allah aşkına sen ne yüz gerdirmesi yaptıracan sanki 60 yaşındasın
Cok radikal bir karar buHayırrr verme
İlla bizi meraklandıracak
Ya sorma bende alerji yle uğraşıyom ya bu sene bize hastalıktan göründü allah beterinden saklasınYa cocuk yapmiyacan aslinda
Sende biz gibi bu yil hep hastalikla ugrastin canim ya
Aman dikkat et yinede gulumAlıştım canım oh ne rahatmış otomatik iyi oldu valla koca işe biz gezmeye bundan sonra
Iyi geceler canimKızlar iyi geceler hepinize geçmişi okudum yaptığım yerden. . Karnim beni çok rahatsız etti buhun. Resmen 8 aylik hamileyim bebek dışarı doğru yoplaniyo gibiyim az hafiflemisken uyuyacam.. bakalim dr yarina ne diecek.. Matilda bakiyim yazmismisin özelden canim. Çok iyi olur yazdiysan..
Cevaplariniz için ayrı ayrı tesekkur ederim. .
Berilcim cok sukur morelin yerine gelmiş
Erenece madem tam olarak karar vermedin.. o zaman gitme işini ertele derim. . Yaptiracaksan yine yaptir ama acele etme. . Bu kolay iş değil canım
Hepinize iyi geceler. . Davul karnimida alıyım da uyuyum
Utaniyom artik ya hastayim yada elif hasta demeye artikYa sorma bende alerji yle uğraşıyom ya bu sene bize hastalıktan göründü allah beterinden saklasın
Bence hiçde değilYa sorma yuzum coktu gibi birde bir akrabayi gordum kari yas atmis heveslendirdi
Yarin daha iyi olur insallah canimsin
Oooo bu ne ya cuma belli olcak derece beklicez mi hadi söyleCok radikal bir karar bu
Yarin derece yapin soylerim
Benden beklenmeyen birsey ama
Eren Iyi gecelerIyi geceler canim
Kapanmayi dusunuyommmmOooo bu ne ya cuma belli olcak derece beklicez mi hadi söyle
Catlatma bizi sogleCok radikal bir karar bu
Aman gülüm kader utansın biz istermiydik böyle olsun benim sesler hala kısık alıştık artık durumu var bendeUtaniyom artik ya hastayim yada elif hasta demeye artik
Habire yuzdurecem diktirecem isteBence hiçde değil
Senin yüzün kilona göre çokda ince değil dolgun bile
Yaşın çok genç ve ihtiyacın yok bana göre
Şimdi yaptırsan ilerde ne olacak
Neeeeeeeee nerden çıktıKapanmayi dusunuyommmm
Şimdi gerçekten merak ettimCok radikal bir karar bu
Mefkurem yazdiklarinin kelimesi kelimesine katiliyorumBence hiçde değil
Senin yüzün kilona göre çokda ince değil dolgun bile
Yaşın çok genç ve ihtiyacın yok bana göre
Şimdi yaptırsan ilerde ne olacak
Ediyom tabi 2 kere hemde yolcuya Kıyamam teyzesi allah korusunAman dikkat et yinede gulum
Kapanmayi dusunuyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?