- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #97.861
Tebrikler canim cok sevindimKızlar size söylemeyi unuttum dün hamilelik öncesi pantolonlarımı denedim hepsi 36 beden ve olduuuuuuu çok mutluyum yine 36 beden oldum üstelik vermem gereken 3 kilo olmasına rağmen darısı tüm isteyenlerin başına
Iyi geceler canimİyi geceler
Berilim
Matildam
Erenim
Bu akşam iyi oldu takıma canlılık geldi
Sabah iyi haberler alırız inşallah
Ama senin 43 yasinda olduguna inanmak icin 43 sahit lazim bu iltifat degil gercekNiye ayıp olsun tatlım
Benim çocuklar 24 -25 -26.5 yaşındalar
1 tanesi evli 2 si nişanlı
Bende 43 yaşında babaanne adayıyım
Sağolasın canımın içiAma senin 43 yasinda olduguna inanmak icin 43 sahit lazim bu iltifat degil gercek
Mefkurem bizim kafalarimiz ve duygularimiz senin ile bire bir ortusuyor canim ayni seyleri dusundum ama yazmaya usendim senin msj.gorunce belirtmeden edemedim gercektende insanlarin kilo konusunda agzi ile kalbi ayni olmuyor memnunum diyerek savunma mekanizmasi olusturuyorlarAslında kimse kiloyu sevmez cnm
Bakma sen, ben halimden memnunum diyenlerin içinde ne fırtınalar kopuyor
Bende bunalımların içinde adeta yok oluyodum ama dedimya o gücü, yapabilirim inancını yakalamak çok zor
Mesele ben 3 sene önce 35 Kilo vermiştim. O arada ne olduysa hadi yarın devam edeyim diye diye 25 kilosunu geri aldım
Bundan çok mutsuzdum ama kendime hakim olamıyodum, ne sabrım nede gücüm vardı
Tekrar bu gücü toplayabildiğim için Allaha çok şükrediyorum
Sabah uyaninca merakla bekliyecegim bildirimleriSağolasın canımın içiBende öyle hissetmiyom zaten
Şimdi aklıma geldi kız
Pazartesi tartıldım ya
Ama bugün tartılmadım bakalım yarın ne olacak
Uzun süre aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnmMefkurem bizim kafalarimiz ve duygularimiz senin ile bire bir ortusuyor canim ayni seyleri dusundum ama yazmaya usendim senin msj.gorunce belirtmeden edemedim gercektende insanlarin kilo konusunda agzi ile kalbi ayni olmuyor memnunum diyerek savunma mekanizmasi olusturuyorlar
BendeeeeSabah uyaninca merakla bekliyecegim bildirimleri
Mefkurem menun cok guzel hatta harika kiz resmen aksama kadar hic bir sey yememissin aksamda patlicanlari kizartmamissin daha ne olsun sabah harika bir bildirim gelecek senden buna eminimBenim menüm
9.00 1 incir
10.30 2 active
14.00 2 bar.kefir ayranı
18.00 2 küçük karnıyarık, yarım tavuk budu,
Salata ayran
Su 2.5 lt
Patlıcan közleme sıfır yağ
Akşamıda ayranla geçirseydim iyi olacaktıMefkurem menun cok guzel hatta harika kiz resmen aksama kadar hic bir sey yememissin aksamda patlicanlari kizartmamissin daha ne olsun sabah harika bir bildirim gelecek senden buna eminim
Bu listeyi yersen canim bence kilo gitmez ama bu diyetisyenler bunun okulunu okuyorlar bilemedim ki ne desemDiyetisyenin listesini yazıyorum şimdi
sabah 9 .00-2 tane ceviz 2 kk peynir 5 tane zeytin 2 dilim ekmek söğüş sebze serbest
ara 11.30 -1 meyve
öğle 13.30- 6 yk sebze yemeği 4 yk pilav yada makarna 1 bardak yoğurt 1 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 16.00- 2 meyve
akşam 19. 00 3 köfte kadar et veya 8 yk kurubaklagil 1 bardak yoğurt 2 dilim ekmek sınırsız yağsız salata
ara 21.00 - 1 meyve
yorumlarınızı bekliyorum
Mefkurem cok az besleniyorsun zaten yapma canim iyi dayanabiliyorsun ben aksam yemeden yapamiyordum biliyorsun lutfen kendine bu kadar etme diyecegim azmine hayranim anliyorum ama kendine haksizlik etme yediklerinde hic bir sey yok canimAkşamıda ayranla geçirseydim iyi olacaktı
Belki de diyetisyen tombul hasta seviyordur:) Kendi nasıldı zayıfmıydı
Artık tüm haftayı aynı yapmıyom cnmMefkurem cok az besleniyorsun zaten yapma canim iyi dayanabiliyorsun ben aksam yemeden yapamiyordum biliyorsun lutfen kendine bu kadar etme diyecegim azmine hayranim anliyorum ama kendine haksizlik etme yediklerinde hic bir sey yok canim
Sanada tatlım benimde gözüm kapanıyorMefkurem sana iyi geceler canim ben kacar beynim corba gibi sabah gorusuruz
Sigindigim tek kapi iste
Birde son zamanlarda mevlana kitalara sardim
Emin olmadan yapamam ama istiyom bakalimmm
Kendimi bir yetistireyim yol nereye gotürecek bakalim
Gerçektenmiiii
Eğer istiyorsan kendini öyle daha iyi hissedeceksen çok güzel olur
Ama iyi karar ver
Bende uzun süre kapanmıştım ama araya bazı şeyler girdi eşimde hiç bi zaman istemedi
Soğukluk geldi banada
Ben kapanmam heralde eşim de istemiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?