Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler
Berilim
Matildam
Erenim
Bu akşam iyi oldu takıma canlılık geldi
Sabah iyi haberler alırız inşallah

Ama senin 43 yasinda olduguna inanmak icin 43 sahit lazim bu iltifat degil gercek
Sağolasın canımın içi Bende öyle hissetmiyom zaten
Şimdi aklıma geldi kız
Pazartesi tartıldım ya
Ama bugün tartılmadım bakalım yarın ne olacak

Mefkurem bizim kafalarimiz ve duygularimiz senin ile bire bir ortusuyor canim ayni seyleri dusundum ama yazmaya usendim senin msj.gorunce belirtmeden edemedim gercektende insanlarin kilo konusunda agzi ile kalbi ayni olmuyor memnunum diyerek savunma mekanizmasi olusturuyorlar

Uzun süre aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyoruz cnm

Benim menüm

9.00 1 incir

10.30 2 active

14.00 2 bar.kefir ayranı

18.00 2 küçük karnıyarık, yarım tavuk budu,
Salata ayran

Su 2.5 lt

Patlıcan közleme sıfır yağ
Mefkurem menun cok guzel hatta harika kiz resmen aksama kadar hic bir sey yememissin aksamda patlicanlari kizartmamissin daha ne olsun sabah harika bir bildirim gelecek senden buna eminim

Mefkurem menun cok guzel hatta harika kiz resmen aksama kadar hic bir sey yememissin aksamda patlicanlari kizartmamissin daha ne olsun sabah harika bir bildirim gelecek senden buna eminim
Akşamıda ayranla geçirseydim iyi olacaktı

Bu listeyi yersen canim bence kilo gitmez ama bu diyetisyenler bunun okulunu okuyorlar bilemedim ki ne desem

Mefkurem cok az besleniyorsun zaten yapma canim iyi dayanabiliyorsun ben aksam yemeden yapamiyordum biliyorsun lutfen kendine bu kadar etme diyecegim azmine hayranim anliyorum ama kendine haksizlik etme yediklerinde hic bir sey yok canim
Artık tüm haftayı aynı yapmıyom cnm
3-4 gün normal yiyom 3 gün azaltıyom çarşamba iyice kısıyom

Sigindigim tek kapi iste
Birde son zamanlarda mevlana kitalara sardim
Emin olmadan yapamam ama istiyom bakalimmm
Kendimi bir yetistireyim yol nereye gotürecek bakalim

Gerçektenmiiii
Eğer istiyorsan kendini öyle daha iyi hissedeceksen çok güzel olur
Ama iyi karar ver
Bende uzun süre kapanmıştım ama araya bazı şeyler girdi eşimde hiç bi zaman istemedi
Soğukluk geldi banada

Ben kapanmam heralde eşim de istemiyor zaten

Mefkurem alıntın olmamış..bayanlar allahaşkına bırakın koca eksenli yaşamayi .ne demek benim kocam istemiyor??sizin kendi iradeniz yokmu?ister başörtüyle gezersiniz ister mini etekle.eşleriniz niye sizin yerinize karar veriyor anlamadımki

Berilcim sana gelirsek hayatım ben önce kendimden örnek vereyim.biliyosun bahsetmiştim sol görüşlü bir ailede tamamen kendi isteğimle ve sadece içimden gelerek 18 yaşımda örtündüm. çok bir araştırma yapmadan, içimden gelen o'nun rızasını kazanma istegini erteleyemeyerek oldu ve tabanım olmamasına karşı en canım dedemin "yobaz oldun" lafları bile beni yolumdan döndürmedi..

o yüzden şimdi sana lütfen iyi düşün, lütfen araştır, lütfen bilgi birikimi vs.. Diyemiyorum çünkü vakit saat geldiğinde kulu yaratıcıdan kimse uzak tutamıyor.o saati belirleyecek olanda yine sensin. ister bugün ister on sene..aklına, iradene güven onlar zaten seni doğru yola götürürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…