Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ücretsiz Dukan Diyeti Testi | Dukan Rejimi - RegimeDukan.com.tr

Ben burdan yaptım

Canım benim biz şimdiden havalandın hedefe ulaşınca nolcak bakalım
beste ben sana bişey sorcaktım unuttum senin hedefin neydi kaçta mezun oldun

Canim brn 58.4 ile mezun oldum. Bu sabah şükür 58.9 çıktım.
Esas kendi hedefim 57.
Ama böyle yaya yaya vrrmek istiom hem koruma dönemi hemde verme dönemi olsun istiom acele etmiom canim.. az kaldı şükür ki. .

Mefkurecim sagol canim. Alintilayamadim cok ağır telim.. mezuniyetletime sevindihini biliyorum. . Seninde o gününü bekliyorum hayırlısıyla :)

Hoppidicik canim basınız sağolsun gec okudum geçmişi

Özlemcim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin

Allah razi olsun canımcımm

Kızlaaaarr dondum ben :)
nerede yasiyorsun canim??

Tünaydın kızlar
Bugün bizim burası biraz güneşli
Yarın tartı günü, bugün birazdaha dişimizi sıkalım
valla bu zamana coktan kislik yorganları kaldirirdik mefkus ama bu sene burasida serin.halen ilkbahar gibi..hod benim icin on numara hic sikayetim yok ama ramazan oncesi bir deniz yapardik yine.cocuklar istiyor

Kızlar ne güzel 36 -38 bedenler konuşuyorsunuz. Gaza geldim ben. Benim hedefim zaten 38 -40 arası dolaşmak. Şu anda 48 bedenim. Bazen 46 olsa da. Ama bu 2015 yılını sonuna kadar bu kilo işimi bitireceğim bu sefer kararlıyım.

valla bu zamana coktan kislik yorganları kaldirirdik mefkus ama bu sene burasida serin.halen ilkbahar gibi..hod benim icin on numara hic sikayetim yok ama ramazan oncesi bir deniz yapardik yine.cocuklar istiyor
Son zamanlarda biraz güneş açsada geceleri çok soğuk oluyor
Ben yorgan battaniye ve hırka üçlüsünden ayrılamadım. Ama bu sene ben hep üşüdüm vitamin eksikliğimi var bilmiyorum

Boşver güzelim
Biz büyük bedenleri çok gördüğümüz için küçük bedenin kıymetini daha iyi biliriz
Benim içinde 38 İdeal çok zayıf sevmiyorum
Bakmışın beraber mezun olmuşuz
Ben çok yüksek kilodan başladığım için artık yavaşladım bakarsın sen beni geçersin

Gizemcim sen neyaptın güzelim
Muhtemelen sabah yürüyüşünü yapmışındır
Bende yemek işi bitince çıkacam inşallah
Ne güzel Senin liste telaşında yok
Benim biraz önce birden çok fena midem bulandı kalan pırasımıda yedim akşamı çok erken yemiş oldum bakalım akşam ne yapcam

evvet günün ilk menüsü benden gelsin :)
Sabah ;
2 dilim kepek ekmek/peynir/yumurta

öğlen;
yoğurt

ara;
1 pk eti form

akşam;
yoğurt salata

su; 3,5 litre
spor ; 30 dk. yürüyüş
İçiniz dışınız eti form oldu güzelim

sabah:
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 salatalık
1 tk fındık ezmesi

ara
3 çilek

öğlen:
1 tavuk pirzola
1 bardak ayran

ara
3 erik

aksam:
4 kaşık kabak yemeği
yoğurt

su 2.5 litre
yürüyüş 45 dk 15 dk mekik-squat

yorgunum abla ya yapamadım dün hızlı yuruyen iki ablayla yürüdüm ama acayip hızlı yuruyolar onlar yurudu ben koştum o derece yani sabah bacaklarımın ağrısından kalkamadım şimdide hava çok kötü yağmur yağıyo ,yarın sabah 6 da kalkmayı düşünüyorum kimse yokken biraz koşarım biraz yururum değişiklik olur :) sen ne yaptın ablacm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…