- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.901
dukan testini nerden yaptınız ben baktımda üyelik istiyor üye olmadan olmuyormu ?Dimi amaaaa
Önceden dedimya biz ayrı dünyaların insanlaryız diye
Zaten test ücretsiz cnmdukan testini nerden yaptınız ben baktımda üyelik istiyor üye olmadan olmuyormu ?
Canım benim biz şimdiden havalandın hedefe ulaşınca nolcak bakalım
beste ben sana bişey sorcaktım unuttum senin hedefin neydi kaçta mezun oldun
Sanada gecmis olsun canim.ben biri daha vardi sinava giren diyorum aslinda takyon sen ve deniz di herhalde.seni unuttu bu balik hafiza arkadaşın.ders calistiğin icin takima gelemiyordun halbuki.neyse..hayirli olsun.allah yolunu açık etsin
hayırlı olsun canıımm çok sevindim senin için de, bu sene iki mezuniyet birden kutluyorsun ohhhhh ne güzel
58.9 çıktı benim bu çok gösteriyor 54 iyi banaKızlar dün nette dukan testi yaptım
Oraya göre benim İdeal kilom 76.3
ben 38 im genelde bazı dar kalıplar 40 oluyor amaMirayyy sen kaç bedensin güzelim
nerede yasiyorsun canim??Kızlaaaarr dondum ben :)
valla bu zamana coktan kislik yorganları kaldirirdik mefkus ama bu sene burasida serin.halen ilkbahar gibi..hod benim icin on numara hic sikayetim yok ama ramazan oncesi bir deniz yapardik yine.cocuklar istiyorTünaydın kızlar
Bugün bizim burası biraz güneşli
Yarın tartı günü, bugün birazdaha dişimizi sıkalım
Son zamanlarda biraz güneş açsada geceleri çok soğuk oluyorvalla bu zamana coktan kislik yorganları kaldirirdik mefkus ama bu sene burasida serin.halen ilkbahar gibi..hod benim icin on numara hic sikayetim yok ama ramazan oncesi bir deniz yapardik yine.cocuklar istiyor
Sende biraz sıkılaşma sporlarına ağırlık ver zaten kilon fazla değil olduğundan zayıf görünürsünben 38 im genelde bazı dar kalıplar 40 oluyor ama
Boşver güzelimKızlar ne güzel 36 -38 bedenler konuşuyorsunuz. Gaza geldim ben. Benim hedefim zaten 38 -40 arası dolaşmak. Şu anda 48 bedenim. Bazen 46 olsa da. Ama bu 2015 yılını sonuna kadar bu kilo işimi bitireceğim bu sefer kararlıyım.
evet ben çok hareketsizim inşallah başlayacam evde yapıyorum mekik squat ama yetmiyorSende biraz sıkılaşma sporlarına ağırlık ver zaten kilon fazla değil olduğundan zayıf görünürsün
İçiniz dışınız eti form oldu güzelimevvet günün ilk menüsü benden gelsin :)
Sabah ;
2 dilim kepek ekmek/peynir/yumurta
öğlen;
yoğurt
ara;
1 pk eti form
akşam;
yoğurt salata
su; 3,5 litre
spor ; 30 dk. yürüyüş
yorgunum abla ya yapamadım dün hızlı yuruyen iki ablayla yürüdüm ama acayip hızlı yuruyolar onlar yurudu ben koştum o derece yaniGizemcim sen neyaptın güzelim
Muhtemelen sabah yürüyüşünü yapmışındır
Bende yemek işi bitince çıkacam inşallah
Ne güzel Senin liste telaşında yok
Benim biraz önce birden çok fena midem bulandı kalan pırasımıda yedim akşamı çok erken yemiş oldum bakalım akşam ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?