- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.861
inşaAllahhh :)))))valla ben de 36'yı görünce aha böyle oluverdim
ben de o günleri görmek istiyorum yaaa
günaydın yavruş :)
Canım izne ayrılınca kilo vermen hepten duracakKızlar yarın pırasa kürü yapıcam eğer bu haftada az verirsem belki izne ayrılıp
Bi kaç hafta kendimi rahat bırakmayı düşünüyorum
Oo reyhanim sendemi gidiyosunAaa ablam nereye gidiyorsun yahu?
Ben de 2 temmuzda bildirim yapıp izne ayrılıcam mecburen.
3-27 temmuzda yokum çünkü evde ve büyük ihtimalle online olamicam hiç.
Aynen bende merak ediyorum.bir haftadır yok kadıngünaydın herkesee
bugün yine çok güzel hava
gerçi dün de böyle başladı ama akşamüstüne doğru inanılmaz kapadı ve rüzgar çıktı neyse yavaş yavaş yaz yüzünü gösteriyor :)
bugün son gün kızçeler birazcık diş sıkalım ve yarına bomba gibi bir liste verelim kaptanımıza
bu arada beril nerelerde, kaç gündür soracağım unutuyorum
günaydın canımGünaydın arkadaslar.herkese güzel bir gün diliyorum
Geçmiş olsun ,Günaydın kizlaarayıptır söylemesi ben de mideyi bozmuşum ne yicem bugun hiç bilmiyorum hepimize azcık kalorili bi gün dilerim
sistim ya dün Slim plus rezene falan ictim sanırım fazla çalıştı.. Bugün tavuk falan yicektim protein ağırlıklı yapmayım miGeçmiş olsun ,
Yediklerini çok karıştırma cnm. Çorba iyi gelir, fazla yemeki miden dinlensin
Tatlım sen midem bozuk dedinyasistim ya dün Slim plus rezene falan ictim sanırım fazla çalıştı.. Bugün tavuk falan yicektim protein ağırlıklı yapmayım mi
tamamm dikkat edeyim bugünTatlım sen midem bozuk dedinya
Onun için dedim ,ağır şeyler iyi olmaz
Eğer geçtiyse olabilir
ooo harikasın.Aksam yuruyusumuze ciktik. Abartip 3,5 km yurumusuz. Simdi bunun mecbburen geri donusu var. yani bugun 7km yurumus olacagim :) valla butun bacaklarim atiyo tik tik :)
benim de sezeryan 2. hem de:))) karnın sertleşmesi zaten 1 yılı buluyor canım yaa..helal olsun maşallah canım ben hala 42 bedenim gerçi zayoflasam bile karnım çok toparlanması lazım lastik gibi yaa sezeryan benim senin normal mi
Spor şart da havalar dengesiz bebeği alıp çıkamıyorum bu ara.
yok takyon 36 değilim 38 ,m suan..sadece elbise esnek diye 36 ya sığdım=)38 i olsaydı 38 alırdımvaay 36 beden hemiibenim 42 lerden göndereyim sana maşaallah
insallah olacağız ben de 38 im henüz=) elb,sen,n esnekliğyle 36 ya sığdım...36 değil de 34 olalımmm kop koppppvalla ben de 36'yı görünce aha böyle oluverdim
ben de o günleri görmek istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?