Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar temizlik yaptım..birazdan dişarıçıkacağız..alacağım şeyler var...cuma arkadasın düğünü, c.tesi ve pazar sabah ünv. sınavında görevliyim, pazar öğleden sonra da kızın yıl sonu gösterisi var abovvvv yandım ((

Abooovvvv şimdiden yoruldum.
senin programını okuyunca yoruldum kuzum.
kolay gelsin sana.

ahhh be güzelim ben hala 40 bedenim esnek mesnek farketmiyor 38'e sığamıyorum ilk önce 38 olsam bi ohhh diyeceğim ama

Rose canım ben 40 beden olsam şeker dağıtıcağim sokağı çıkıp.
O kadar mutlu olurum yani.

ahhh be güzelim ben hala 40 bedenim esnek mesnek farketmiyor 38'e sığamıyorum ilk önce 38 olsam bi ohhh diyeceğim ama
Rosem sennin kilon boyunun altında 60 Kilo biri nasıl 40 beden olur anlamadım
Kız sen hep küçük kesimlere bakmışındır onlarda 38 bile 34 gibi duruyor

Rosem sennin kilon boyunun altında 60 Kilo biri nasıl 40 beden olur anlamadım
Kız sen hep küçük kesimlere bakmışındır onlarda 38 bile 34 gibi duruyor
ben de anlamıyorum ablacım ya
şu an nerdeyse doğumdan önceki kilomdayım (doğumdan önce 58dim) hamileliğim 2. 3. ayında girdiklerime bile giremiyorum hala, bacağımdan geçiremiyorum geçen de inanılmaz kastığı için oturup kalkamıyorum bile
sanırım etlerimin cıvıklığından ve doğumdan sonra vücudumun genişleyip henüz tam toparlanamamış olmasından kaynaklanıyor
yani benim ciddi anlamda spora ihtiyacım var
38 olan kıyafetlerde var ama eskisi gibi güzel olmuyor hala bi yerlerden bişe fırlıyor
40 tam güzel oluyor

Tatlım doğumdan sonra herkesin bedeni çabuk toparlanmaz. Sen en azından eski kilona düştün sayılır. Bu arada sen pilatese devam et 2 Kilo daha versen 5-6 Kilo vermiş gibi durursun

yanlış hatırlamıyorsam 56 olarak yazmıştım ablacım
56-57 olsam bi de sporla toparlansa vücudum yeterli
daha fazlası olsa daha da güzel olur ama çok da kasmak istemiyorum kendimi açıkcası :)
Ayyy ne güzel yaaa
Bende istiyommmm
Hedefe bişey kalmadı biraz dişini sıksan yakında mezun olursun. Gerçi sende yağ kalmadığı için Son 2 Kilo zor gider ama pes etme hayaline kavuş
Bide spora devam edersen zaten olduğun kilodan zayıf görünürsün
Biz yedik yedik geç akıllandık sizler ne güzel fazla almadan önleminizi aldınız

inşallah ablacım
şimdi herşey reklamlarda kilonun zararı bile
istemesek de gözümüze sokuyorlar yemeyin diye
o yüzden mecburi bi bilinçlenme var artık herkes de

bizim yok bu sene şükür yılsonu gösterisi seneye olacak sanırım ilkokul mezuniyeti ne sınavı var canım haftasonu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…