Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne kadar eksi mesela tebrik ederim şimdiden kitkurducum
Takyon bugün kahvaltıda ipten döndüm eksi az olunca aman dedim çok da aç kalkmıştım elim pideye gitti geldi sonra yine bahanelere saldırdım spor yapmadın regl haftasındasın tiroitin problem vs derken masadan kalktım kazasız belasız

Dün yoğun temizlik vardı giremedim
Dünkü Menüm
Sabah
yumurta salatası
2 dilim kaşar
4 zeytin
domates
marul
öğlen
2 baget haşlama
bol çoban salatası
1 kase çorba yoğurtlu
akşam
2 baget
çok acıkınca yasak olmasına rağmen yatmadan 3 kiraz 3 erik yedim
su 3 lt
spor yok gibi

Kitkurdu çok iyi etmişsin benim eşimde simit almış sabah evdede söylemesi ayıp bişey kalmamış kayınvalidemde kalıyorum sürekli kayınpederimin rahatsızlığından dolayı sabah eve geçtim üzerimi değiştirmek için e baktım simitten başka alternatif yok el mahkum yarım simit yedim

Günaydınlar
Önce bildirim yapıp geçmişe bakayım

Geçen hafta 81.8
Bugün 81
Fark 0.8
Yüzde 0.98
Mesaj sayısı 212
Zuhal tebrikler canım ramazan öncesi 7 leri görürsüün inşaallah
Ramazan menü paylaşımın çok iyi olmuş uygulayabilirsek süper olacak yalnız ben ekmeksiz umarım sahur yapmaya dayanırım
Zuhal pazartesi spora başlıyoruz yanlış hatırlamıyorsam

Canım yazmıştım ama görmedin tekrardan çok geçmiş olsun bizim burada allah iki iyilikten birini versin denir
Dert etme diyetisyen yarım simit veriyordu menülerde mühim olan devamı gelmesin ben ağzım simide bulaşırsa duramamaktan korkuyorum sen yarımla kalabilmişsin kocaman

Kızlar geçmişe tam bakamadım anca bişeyler atıştırdım işe gitmem gerekiyor
Öğlen görüşürüz
Çokda merak ettim kim ne yapmış diye ama mecburrrrr

teşekkür ederim canım doğrudur görmedim evde bakım hizmetlerini aradık geldiler sonda taktılar diğer türlü çok zor akşama kadar kayınvalidem görümcem ilgileniyor ev zaten dolu sürekli içtiği ilaçlardan dolayı sürekli idrar çarşafa kıyafetlerine bulaşıyordu bez bağlamamıza rağmen iyi oldu böyle sonda kendide rahat etti eşim tekerlekli sandalye aldı lazımlıklı olanlardan şimdilik böyle durumu iştahı çok açık iki gündür zaten kilolu yüz kilo rahat var kaldıramıyoruz bakamıyoruz sürekli ymeek istiyor vermeyince kızıyor bana kızamıyor arkamdan kayınvalideme kızıyor niye vermiyorsunuz diye çok hassas çok Allah yardımcımız olsun

evet valla mefkuş yazmıştı 1 simit 4/6 dilim ekmeğe eşdeğer diye o aklıma geldi yarımla bıraktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…