Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen merhametli ve güçlü bir kızsın herkese senin gibi gelin versin rabbim çok çok zor sabır ve güç diliyorum

aaa kız az kalmış sende yolcusun yani
inşallah kuzum
ama buralardan gitmeyi düşünmüyorum
sizde kabul ederseniz tabi
çünkü kilo almaya meyilliyim
listede olmayacağım ama yine de paylaşımlarda bulunup tabii sizi de takip edip kilomu kontrol altında tutmak istiyorum
yani benden kurtuluşun yok üzgünüm

Rosecum tebrikler ben de bi 55 i görsem mezun olucam ikimizin de vermesi gereken 2 kilosu var

ahaha çok üzüldüm çok tabiki kuzum paylaşımın ve menün hergün gelsin lütfen :)

tebrik ederim nidahcım sen paylaşımı bol tut menüler güzel olsun listede olduğun bildirimleride görecez inşaallah :)

Dünkü menü

Sabah Yumurta zeytin peynir karpuz iki dilim ekmek
Ara Fındık
Öğle Bir tabak çorba
Ara kuru üzüm fındık
Akşam Fırında köfte patlıcan patates vardı az pilav ve yoğurtla yedim
Ara Az fıstık

Takımdaki herkese merhaba. Bu sabah ilk icraat olarak tartıyı ayak altından kaldırdım. Çünkü sabah akşam durmadan tartılıp sinirlerimi bozuyordum. Şimdi karar aldım. Haftada sadece cuma sabahları tartılacağım. Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.

tebrik ederim nidahcım sen paylaşımı bol tut menüler güzel olsun listede olduğun bildirimleride görecez inşaallah :)
Tşk ederim canım inş buraya katıldıktan sonra daha bi dikkatli oldum kekler börekler yapıyordum artık yapmıyorum hiç olan kocişe oldu:))

Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var öncelikle oku onları paylaşımın bol olmalıki motivasyonun yerinde olsun 15 günlük deneme süren var ben kaptan yardımcısı gülsüm kendini tanıtırmısın bize bu arada biz tartılmayı perşembe günü yapıyoruz cuma günü bi aksilik olmasın diye ayrıca haftasonu kaçamak yapmayalım diyerek pazartesi günleride tartılıyoruz yani haftada 2 kez tartı bildirimi yapıyoruz

nidahcım menü pek hoş değil bol kalorili olmuş daha dikkat etmen lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…