- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #99.981
Sen merhametli ve güçlü bir kızsın herkese senin gibi gelin versin rabbim çok çok zor sabır ve güç diliyorumteşekkür ederim canım doğrudur görmedim evde bakım hizmetlerini aradık geldiler sonda taktılar diğer türlü çok zor akşama kadar kayınvalidem görümcem ilgileniyor ev zaten dolu sürekli içtiği ilaçlardan dolayı sürekli idrar çarşafa kıyafetlerine bulaşıyordu bez bağlamamıza rağmen iyi oldu böyle sonda kendide rahat etti eşim tekerlekli sandalye aldı lazımlıklı olanlardan şimdilik böyle durumu iştahı çok açık iki gündür zaten kilolu yüz kilo rahat var kaldıramıyoruz bakamıyoruz sürekli ymeek istiyor vermeyince kızıyor bana kızamıyor arkamdan kayınvalideme kızıyor niye vermiyorsunuz diye çok hassas çok Allah yardımcımız olsun
evet valla mefkuş yazmıştı 1 simit 4/6 dilim ekmeğe eşdeğer diye o aklıma geldi yarımla bıraktım :)
Allah razı olsun Rabbim veriyor gücünü sabrını MaşaAllah :)Sen merhametli ve güçlü bir kızsın herkese senin gibi gelin versin rabbim çok çok zor sabır ve güç diliyorum
inşallah kuzumaaa kız az kalmış sende yolcusun yani
darısı hepinize canım benimmRosem çok iyi sen de gitne yapalım biz yolcu ederiz
amin kuzumm, darısı bütün 9.takımın başınaasıra bizede gelecek inşaAllah :)
Rosecum tebrikler ben de bi 55 i görsem mezun olucam ikimizin de vermesi gereken 2 kilosu varinşallah kuzum
ama buralardan gitmeyi düşünmüyorum
sizde kabul ederseniz tabi
çünkü kilo almaya meyilliyim
listede olmayacağım ama yine de paylaşımlarda bulunup tabii sizi de takip edip kilomu kontrol altında tutmak istiyorum
yani benden kurtuluşun yok üzgünüm
ahaha çok üzüldüm çokinşallah kuzum
ama buralardan gitmeyi düşünmüyorum
sizde kabul ederseniz tabi
çünkü kilo almaya meyilliyim
listede olmayacağım ama yine de paylaşımlarda bulunup tabii sizi de takip edip kilomu kontrol altında tutmak istiyorum
yani benden kurtuluşun yok üzgünüm
teşekkür ederim kuzum evet inşallah mezun oluruz yakındaRosecum tebrikler ben de bi 55 i görsem mezun olucam ikimizin de vermesi gereken 2 kilosu var
tebrik ederim nidahcım sen paylaşımı bol tut menüler güzel olsun listede olduğun bildirimleride görecez inşaallah :)Merhaba kızlar ben gerçi listede yokum hala ama yazim kilomu
pazartesi kilom 68.8di bugun 68.3 ü gördüm çok mutluyum geçmişe çok bakamadım veren herkesi tebrik ediyorum.
Hepimiz en yakın zamanda fit hatunlar oluruz inş
heheheheheeeahaha çok üzüldüm çoktabiki kuzum paylaşımın ve menün hergün gelsin lütfen :)
Tşk ederim canım inş buraya katıldıktan sonra daha bi dikkatli oldum kekler börekler yapıyordum artık yapmıyorum hiç olan kocişe oldu:))tebrik ederim nidahcım sen paylaşımı bol tut menüler güzel olsun listede olduğun bildirimleride görecez inşaallah :)
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var öncelikle oku onları paylaşımın bol olmalıki motivasyonun yerinde olsun 15 günlük deneme süren var ben kaptan yardımcısı gülsüm kendini tanıtırmısın bize bu arada biz tartılmayı perşembe günü yapıyoruz cuma günü bi aksilik olmasın diye ayrıca haftasonu kaçamak yapmayalım diyerek pazartesi günleride tartılıyoruz yani haftada 2 kez tartı bildirimi yapıyoruzTakımdaki herkese merhaba. Bu sabah ilk icraat olarak tartıyı ayak altından kaldırdım. Çünkü sabah akşam durmadan tartılıp sinirlerimi bozuyordum. Şimdi karar aldım. Haftada sadece cuma sabahları tartılacağım. Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
nidahcım menü pek hoş değil bol kalorili olmuş daha dikkat etmen lazım canımDünkü menü
Sabah Yumurta zeytin peynir karpuz iki dilim ekmek
Ara Fındık
Öğle Bir tabak çorba
Ara kuru üzüm fındık
Akşam Fırında köfte patlıcan patates vardı az pilav ve yoğurtla yedim
Ara Az fıstık
ahh ahh bende kurtuldum şükür onlardan neler neler yiyormuşum ya şimdi terkedince anladım fazla yediğimi :))Tşk ederim canım inş buraya katıldıktan sonra daha bi dikkatli oldum kekler börekler yapıyordum artık yapmıyorum hiç olan kocişe oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?