Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba Gülsüm. Uyardığın için teşekkür ederim. Ilk sayfada ki takım kurallarını okudum. Pazartesi günü Tartılma kuralını ise çok beğendim. Kesinlikle akıllıca. Adım irem. 32 yaşındayım. Hedefim sizinde yardımlarınızla inşallah 65 kiloya ulaşmak. Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum.

tekrar hoşgeldin iremcim birbirimizi motive ederek hep birlikte hedefimize ulaşacağız inşaAllah bu arada günlük yediklerini suyunu sporunu yazmayı ihmal etme tatlım

hoşgeldin

hoşbuldum arkadaşlar
kısaca kendimden bahsedeyim

Adım Elif. 30 yaşındayım.1,63 boyunda ve hali hazırda 79 kilocuk bir sığırcık kıvamındayım.
Hedef kilom 58. daha önce kendi çabalarımda 20 kg dan fazla verdim bu durum kısa sürdü ve hamile kaldım. Gebeliğimi 12 kiloyla tamamladım anca süt olsun mantığıyla emzirme döneminde ne bulursam yedim. Şu an bulunduğum kilo en şişman halima göre yine zayıf tabi ama ben kısa süreli de olsa büründüğüm o fit bedeni istiyorum. Hem diyabet hastası olmam sebebiyle yediklerime dikkat etmem de gerekiyor. Kamuda sağlık alanında çalışıyorum 16 aylık bir oğlum ve 3 tane de kedim var.
Mutfakta vakit geçirip pasta ve kurabiye yapmayı özellikle seviyorum.

Hoşgeldi
Hoşgeldin canım kzı ne güzel vermiştik mezun olmuştuk bak akıllanmamışız

Yeni Gelen kızlar hoşgeldiniz. . Insallah almamak üzere vereceğiniz kilolarıniza şahit oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…