- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.001
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var öncelikle oku onları paylaşımın bol olmalıki motivasyonun yerinde olsun 15 günlük deneme süren var ben kaptan yardımcısı gülsüm kendini tanıtırmısın bize bu arada biz tartılmayı perşembe günü yapıyoruz cuma günü bi aksilik olmasın diye ayrıca haftasonu kaçamak yapmayalım diyerek pazartesi günleride tartılıyoruz yani haftada 2 kez tartı bildirimi yapıyoruz
tekrar hoşgeldin iremcim birbirimizi motive ederek hep birlikte hedefimize ulaşacağız inşaAllah bu arada günlük yediklerini suyunu sporunu yazmayı ihmal etme tatlımMerhaba Gülsüm. Uyardığın için teşekkür ederim. Ilk sayfada ki takım kurallarını okudum. Pazartesi günü Tartılma kuralını ise çok beğendim. Kesinlikle akıllıca. Adım irem. 32 yaşındayım. Hedefim sizinde yardımlarınızla inşallah 65 kiloya ulaşmak. Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum.
benimde dikkatimi çekti bestecim hayırlı olsun cümleten :))Kilo veren kızlar Tebriklerrrr...
Sayfa numaramız çok hoş dimi :)))
Bakalim kimler hangi numarada mezun olacak.. Hayırlı olsun onbinler
hoşgeldinMerhaba Gülsüm. Uyardığın için teşekkür ederim. Ilk sayfada ki takım kurallarını okudum. Pazartesi günü Tartılma kuralını ise çok beğendim. Kesinlikle akıllıca. Adım irem. 32 yaşındayım. Hedefim sizinde yardımlarınızla inşallah 65 kiloya ulaşmak. Bu takımın parçası olmaktan çok mutluyum.
Hoşgeldin canım kzı ne güzel vermiştik mezun olmuştuk bak akıllanmamışızhoşbuldum arkadaşlar
kısaca kendimden bahsedeyim
Adım Elif. 30 yaşındayım.1,63 boyunda ve hali hazırda 79 kilocuk bir sığırcık kıvamındayım.
Hedef kilom 58. daha önce kendi çabalarımda 20 kg dan fazla verdim bu durum kısa sürdü ve hamile kaldım. Gebeliğimi 12 kiloyla tamamladım anca süt olsun mantığıyla emzirme döneminde ne bulursam yedim. Şu an bulunduğum kilo en şişman halima göre yine zayıf tabi ama ben kısa süreli de olsa büründüğüm o fit bedeni istiyorum. Hem diyabet hastası olmam sebebiyle yediklerime dikkat etmem de gerekiyor. Kamuda sağlık alanında çalışıyorum 16 aylık bir oğlum ve 3 tane de kedim var.
Mutfakta vakit geçirip pasta ve kurabiye yapmayı özellikle seviyorum.
Hoşgeldi
Hoşgeldin canım kzı ne güzel vermiştik mezun olmuştuk bak akıllanmamışız
yaparız tabi canım çok sevindim seni tekrar gördüğümeya sormaolsun daha önce başardık yine yaparız
kaç haftadır yoksan o sayıya bölüyorsun canım çıkan yüzdeyi72.0 kızlarr şimdi kaça bölücem ben bunu
yaparız tabi canım çok sevindim seni tekrar gördüğüme
kilo bildirimimm
geçen hafta 63.4
bu sabah 61.7
-1.7
yine düne göre fazla çıktım geçen hafta da böyle olmuştu
herkese tebrikleeerr
oooo maşallahkilo bildirimimm
geçen hafta 63.4
bu sabah 61.7
-1.7
yine düne göre fazla çıktım geçen hafta da böyle olmuştu
herkese tebrikleeerr
amiiinAllah nazarlardan saklasin :))
gruba girmeden mezun olcam bu gidişleoooo maşallah
tebrik ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?