- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.101
tamam canımgerçekten lezzetli oluyor eşimin tarafı da çok sever
görümcemden alayım tarifini de yarın yazarım sana
yaa ama küçücüktüübitter çikolataları götür bide ödül dondurma ye oldu canım başka ne arzu edersin :)))
Geçmiş olsun Beril Allah beterinden korusunsagol canim listeyi yaptim, yenileri ekle gulum ben okudukca ekleyim
sagol canim
arabanin artasina vurdular tamirde simdi sukur bizde birsey olmadi
canim insallah
artik beraberiz
hadi bakalım inşaAllah umarım olumlu sonuç alırsın.Slm güzeller
Ben Şu 2 gün kendimi biraz rahat bırakıyorum haberiniz olsun
Nette genelde öyle diyor uzmanlar metoyu şaşırtmak için
Ama cumartesi tam hız devam, belki faydası olurda bu hafta 1. 1 kiloyu verip ucundan 7 leri görürüm
ahaha öyle kızarır işte yanakların yeme tabi bravo :))yaa ama küçücüktüütamam yemiyorum
ama bitter çikolata çok faydalı kakao oranı %70-80 oranındakiler daha iyi canım geçen bi programda uzaman doktor soylemişti haftada bi iki kere yenilebilir tabi iki kuçuk parça olmak şartıyla :)yaa ama küçücüktüütamam yemiyorum
Kendınden bahsetseydın bırazbende zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Senin simite ne demeli Gülsüm hanımahaha öyle kızarır işte yanakların yeme tabi bravo :))
ya zaten parmagimin ucu kadardı getiriyorlar ya kahvenin yanında küçücük ondan 2 taneama bitter çikolata çok faydalı kakao oranı %70-80 oranındakiler daha iyi canım geçen bi programda uzaman doktor soylemişti haftada bi iki kere yenilebilir tabi iki kuçuk parça olmak şartıyla :)
o başka mefkuş bak simit yedim diye gün boyu bişey yemedim nerdeyse sebze yoğurt :)))Senin simite ne demeli Gülsüm hanım
konuş ablam yaaSenin simite ne demeli Gülsüm hanım
Saçma sapan dıyetlerı bırakırsan gel cnmmerhaba ben zeynep bende uzun süre al ver al ver kilo alanlardanım(( bıktım saçma sapan diyetler yapmaktan boyum 170 kilom 70 çok sıkıldım bunaldım banada yardımcı olursanız çok sevinirim (((
İnşallah cnm öyle olmasını umuyorumhadi bakalım inşaAllah umarım olumlu sonuç alırsın.
Hemen şımarma sende bugün perşembe diye insaflıyım birazkonuş ablam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?