- Konu Sahibi Handandandan
-
- #100.141
ben 55 60 arası bir kiloda olmak istioyrum
tamam çok teşekkür ederimTabıkı Tatlım
Sen menulerını yaz kızların menülere bak zamanla rayına oturur
bide regl oldum abla umarım veririm ramazana kadar 2 kilo falanO kadar olsun canım geçen ay 6 Kilo verdin
Geçen hafta yine iyi verdin eee daha ne olsun
Sen makine değilsinki
Bu hafta biraz az verirsin haftaya belki daha çok
Bende şimdiye kadar herzaman çok vermedim
Son 3 haftayı kastetmiyorum daha öncesini
Kız ramazana 1 hafta kaldıbide regl oldum abla umarım veririm ramazana kadar 2 kilo falan
Hoşgeldin cnm, kaç yaşındasıntamam çok teşekkür ederim
Dua et bugün perşembe diye yumuşaklığım üstümdesadece tepsiye azcık yağ sürmüştüm hamura bişey sürmedim
ebrar 5, takımada tamam demişsin canım iki takımda aynı anda olamazsın sen karar ver hangi takımda olacağına ona göre not alayımben 55 60 arası bir kiloda olmak istioyrum
pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yada verememişimDua et bugün perşembe diye yumuşaklığım üstümde
Sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapacaksan bravo sanapazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yada verememişimbu arada sabah yürüyüşümü 6 ya çektim 8 de de ebru şallıyla pilates yapıcam tv programı sezon finaline girmiş tekrarlarını 8 e koymuşlar hem değişik bişey yapmış olurum birazda sıkılaşırım diye düşünüyorum
eveet mesela bugün 6.30 da yürüdümSabah 6 da kalkıp yürüyüş yapacaksan bravo sana
Bana silah dayasalar yapmam
Hadi ben kaçtım, yürüyüşe marş marş
ebrar bizimle olamaz canimebrar 5, takımada tamam demişsin canım iki takımda aynı anda olamazsın sen karar ver hangi takımda olacağına ona göre not alayım
tatlim cok sagol dileklerin icin hic firsatim olmadi sana yazmayi biraz hareketli gunlerdi yasadiklarimiz.ama mesajin icin tesekkürlerHemen şımarma sende bugün perşembe diye insaflıyım biraz
bence hic yenmemeli agiza bulasinca birakilmiyor hem herseyden seker ihtiyacimizi karsilayacak seker varkiBenim diyetimde de haftada bir tatlı var. 2 top dondurma, veya 1/2 kase sütlaç veya 2 kare bitter çikolata.. Haa ben yemiyorum tabi :) tümmmm tatlı isteğimi attım içimden. :)
bencedeAslında kilit noktada bu güzelim
İnsan azcık belki yiyebilir ama bi başlarsa hep canı isticek niye eziyet çekelimki
Ohh yemeyelim unutalım tatlıları
ebruyla yapacaksan simdiden tebrikler ben cok sikiliyorum hatundanpazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yada verememişimbu arada sabah yürüyüşümü 6 ya çektim 8 de de ebru şallıyla pilates yapıcam tv programı sezon finaline girmiş tekrarlarını 8 e koymuşlar hem değişik bişey yapmış olurum birazda sıkılaşırım diye düşünüyorum
409. etapta izne ayrılmıştım 72.8 kgminozcum kaçıncı etapta kaç kiloyla izne ayrılmıştın ?
sagol annemkaptanımmm seni buralarda görmek çok güzel özlemişiz
Aslında kilit noktada bu güzelim
İnsan azcık belki yiyebilir ama bi başlarsa hep canı isticek niye eziyet çekelimki
Ohh yemeyelim unutalım tatlıları
arkadaslar saka maka gercekten seker vucutta bagimlilik yapiyor. Sigara uyusturucu spor ve seker bagimliligi beyinde ayni noktada olusuyormus. Yani seker yerine spora bagimli hale getirebiliriz bunyeyi diyerek polyannaciligin kralini yapiyorumdimi amamesela ben kazandibine bayılıyorum 1 senedir yemedim ama bitteri ara bi yiyorum oda 1 parça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?