Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bide regl oldum abla umarım veririm ramazana kadar 2 kilo falan

Dua et bugün perşembe diye yumuşaklığım üstümde
pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yada verememişim bu arada sabah yürüyüşümü 6 ya çektim 8 de de ebru şallıyla pilates yapıcam tv programı sezon finaline girmiş tekrarlarını 8 e koymuşlar hem değişik bişey yapmış olurum birazda sıkılaşırım diye düşünüyorum

Sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapacaksan bravo sana
Bana silah dayasalar yapmam

Hadi ben kaçtım, yürüyüşe marş marş

ebrar 5, takımada tamam demişsin canım iki takımda aynı anda olamazsın sen karar ver hangi takımda olacağına ona göre not alayım
ebrar bizimle olamaz canim
katilim topigine bizden sonra yazmis ve toplight davet etmis arkadas artik ordan devam edecek.yanlis anlasilmayalim durduk yere hapisten yeni ciktim yeni bir kavgaya girmeyim

Hemen şımarma sende bugün perşembe diye insaflıyım biraz
tatlim cok sagol dileklerin icin hic firsatim olmadi sana yazmayi biraz hareketli gunlerdi yasadiklarimiz.ama mesajin icin tesekkürler
70 lere az kalmis hedefede oyle tebrik ederim.
Benim diyetimde de haftada bir tatlı var. 2 top dondurma, veya 1/2 kase sütlaç veya 2 kare bitter çikolata.. Haa ben yemiyorum tabi :) tümmmm tatlı isteğimi attım içimden. :)
bence hic yenmemeli agiza bulasinca birakilmiyor hem herseyden seker ihtiyacimizi karsilayacak seker varki
en dogrusu hic bulasilmamali
Aslında kilit noktada bu güzelim
İnsan azcık belki yiyebilir ama bi başlarsa hep canı isticek niye eziyet çekelimki
Ohh yemeyelim unutalım tatlıları
bencede
sen hic yemedin degilmi ocaktan beri
ebruyla yapacaksan simdiden tebrikler ben cok sikiliyorum hatundan

Bugün yediklerimi ben de yazayım.
Sabah 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli
Öğle. 100 ml kadar süt ve 1 tabak eti form müsli ve 1 adet kabak dolması
Akşam 2 tabak karpuz
1 lt su
Spor yok

Aslında kilit noktada bu güzelim
İnsan azcık belki yiyebilir ama bi başlarsa hep canı isticek niye eziyet çekelimki
Ohh yemeyelim unutalım tatlıları

dimi ama mesela ben kazandibine bayılıyorum 1 senedir yemedim ama bitteri ara bi yiyorum oda 1 parça
arkadaslar saka maka gercekten seker vucutta bagimlilik yapiyor. Sigara uyusturucu spor ve seker bagimliligi beyinde ayni noktada olusuyormus. Yani seker yerine spora bagimli hale getirebiliriz bunyeyi diyerek polyannaciligin kralini yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…