- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.181
herkesin kendi sıkıntısı var ablam ya bişey demedim bende, sağolasın ablamGeçmiş olsun cnm bişey dememiştin
Bende diyom Minoz niye görünmüyor
Nasil oldun tosbisimherkesin kendi sıkıntısı var ablam ya bişey demedim bende, sağolasın ablam
ilaçlara dün başladım daha bi fark yok ablam, öksürük kusturuyor en büyük sıkıntı o onun dışında şükür. sabah akşam antibiyotik yapıyolar çok acıyor, önüme gelene çok acıyor çok yanıyor diye ağlıyorumNasil oldun tosbisim
Hastaligin biraz duzeldimi
Merhabalar.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :) 1 hazirandan beri diyetteyim düne kadar kalori hesabıyla toplam 9 kilo verdim :) Dünden beri İsveç Diyeti yapıyorum bugün 2. günüm. Siz hangi diyettleri yapıyosunuz :)
Kızlar geç olacak ama hoş geldiniz sefa getirdinizcanım bu üzgün surat niye karşında 99 kg dan 72 kiloya düşmüş biri var 5 ayda tabi irademe sahip olmayıp şımarıp tekrar 81 i görsemde bugun itibariyle 78.00 kiloyum ben ve biliyorum tekrar ineceğim o yüzden üzülme :)
Bildirim zamanı ıııııı
Geçen hafta 81
Bugün 78.9
Fark 2.1
Yüzde 2.59
Geçmiş olsun minozum sıcaklarda hastalanmak çok daha zorluyorilaçlara dün başladım daha bi fark yok ablam, öksürük kusturuyor en büyük sıkıntı o onun dışında şükür. sabah akşam antibiyotik yapıyolar çok acıyor, önüme gelene çok acıyor çok yanıyor diye ağlıyorum
Kuzum Az sabir gececekilaçlara dün başladım daha bi fark yok ablam, öksürük kusturuyor en büyük sıkıntı o onun dışında şükür. sabah akşam antibiyotik yapıyolar çok acıyor, önüme gelene çok acıyor çok yanıyor diye ağlıyorum
Kaptanım yazdıklarını okudum rabbim gönlüne göre gönlünce versin diyeyimIlk iftar
Ilk Dua
Ilk mutluluk
Ilk kavusma
Bin sükür
Amin canimKaptanım yazdıklarını okudum rabbim gönlüne göre gönlünce versin diyeyim
Ilk iftar
Ilk Dua
Ilk mutluluk
Ilk kavusma
Bin sükür
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim Şifa ismiyle tecelli etsin tez zamandailaçlara dün başladım daha bi fark yok ablam, öksürük kusturuyor en büyük sıkıntı o onun dışında şükür. sabah akşam antibiyotik yapıyolar çok acıyor, önüme gelene çok acıyor çok yanıyor diye ağlıyorum
Canım hoşbulduk sağolasın :)Kızlar geç olacak ama hoş geldiniz sefa getirdiniz
Kaptanım biz bu listeye iki hafta sonramı giricez şimdi ya***9.TAKIM 418.ETAP***
Takyon(76///%)
mefkurem (81///%)
Rosebud(59.5///%)
xDerinMavix (98,5///%)
Hoppidicik(85///%)
kitkurdu (83.3///%)
Özlemiko (71.4///%)
Syes (57.7///%)
hazos87(62.5///%) ayrilmak istiyor
denizgunesroma(95.7///%)
Cebir(87.1///%)
minozz(72///%)
9.Takım Ortalaması:%
***9.TAKIM 418.ETAP***
Takyon(76///%)
mefkurem (81///%)
Rosebud(59.5///%)
xDerinMavix (98,5///%)
Hoppidicik(85///%)
kitkurdu (83.3///%)
Özlemiko (71.4///%)
Syes (57.7///%)
hazos87(62.5///%) ayrilmak istiyor
denizgunesroma(95.7///%)
Cebir(87.1///%)
minozz(72///%)
9.Takım Ortalaması:%
Evetttttttt bonibonlar iki hafta deneme süresi
Evet cnmAma bu iki hafta içinde kilo bildirimi bizde yapıyoruz dimi ?
55 dk yürüyüş yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?