Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar gündüz dışarıdaydım. Sabah kahvaltıdan sonra ceza verdim kendime bişi yemeyeceğim dedim. Sabah sinirimden poğaça yedim. Evet yapmamam lazımdı ama çok kızdım 1 hafta boyunca 1 gram bile gitmedi diye. Neyse olan oldu. Akşamda nohut pilav var. 1 kase nohut yerim yanınada cacık yapacağım.

Dışarıda telefonumdaki adımsayar açık işlerimi hallettim. Devamlı aynı tempoda olmasada 3 km yürümüşüm bugün. Yağmur yağmasaydı gidecektim adam gibi yürümeye. Belki akşam iftardan sonra gideriz eşimle.

Bişiler daha anlatacaktım unuttum kafam gitti bugün

ahahaha kız ne güldüm varya Allah iyiliğini versin senin 3 kez kabul ettim diyceksin yoksa bizimla değılsın

boyum 1,60 canım ideal kilom 48-52 arası çıkıyo bende ikisinin ortası olsun dedim hedefimi 50 kilo olarak belirledim inat ettim 50 yi görcem tartıda :)

hadi bakalım o zaman yarışa devam arkandayım say beni :))

ahahaha kız ne güldüm varya Allah iyiliğini versin senin 3 kez kabul ettim diyceksin yoksa bizimla değılsın

olmaz öyle demeliyim :)) aldım kabul ettim, aldım kabuyl ettim, aldım kabul ettim :))

lesida hoşgeldin bende yeni geldim guruba sanırım bu 3. gün

Canim hosgeldin
Yalniz bizim takimda sok diyet yasak
Biz saglikli beslenip spor yapip yagdan Kilo kaybetmeyi hedefliyoruz.
Sana uyarsa yeniden hosgeldin

Deneme suresindeki Kilo kaybin ve paylasimina Gore listeye alinirsin canim
Sen bunlari dusunme sindi

Bugun gozlerimde bir sorun var nedense
Obur sirinelerin menülerini okuyamiyom
Salata cacik bir dilim de ekmek azmi olurdu dersin

menümü yazayım :)

sahur:1 tatlı tabağında menemen
domates,salatalık
4 zeytin
1dilim kepek ekmeği

iftar: (Başlangıç 20.30)
2 hurma
yarım litre su
1kase çorba
bikaç kaşık salata
yarım dilim kepek ekmeği

Ana yemek: (21.00)
2 yk bulgur pilavı
üzerine 2 yk nohut(susuz)
salata
1 bardak ayran

su:4 litre olur
spor:45 dk pilates
belki bi kaç saat sonra yürüyüşe giderim(yağmur yağmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…