- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.141
biliyorum biraz fazla ama 2 3 kilosunun şişkinlik olduğunu düşünüyorum. birde kilom fazla olduğu için hızlı verdim heralde. ama ağır bi diyet yaptım az yedim oda etki ettilesida bu kadar kısa sürede 9 kilomu verdin bence sağlık açısından sıkıntı olabilir canım
ahahaha kız ne güldüm varya Allah iyiliğini versin senincanım çok güzel başarıların daim olsun darısı herkesin başına :) bu arada neden daha 22 kilo 50 kg mi hedefin çok değil mi:)
takyon canım ben guruba dahil oldum deni öyle lafızda kabul ettim felan demedim çünki :)
boyum 1,60 canım ideal kilom 48-52 arası çıkıyo bende ikisinin ortası olsun dedim hedefimi 50 kilo olarak belirledim inat ettim 50 yi görcem tartıda :)
ahahaha kız ne güldüm varya Allah iyiliğini versin senin3 kez kabul ettim diyceksin yoksa bizimla değılsın
hadi bakalım o zaman yarışa devam arkandayım say beni :))
Canim hosgeldinMerhabalar.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :) 1 hazirandan beri diyetteyim düne kadar kalori hesabıyla toplam 9 kilo verdim :) Dünden beri İsveç Diyeti yapıyorum bugün 2. günüm. Siz hangi diyettleri yapıyosunuz :)
Deneme suresindeki Kilo kaybin ve paylasimina Gore listeye alinirsin canimcanım çok güzel başarıların daim olsun darısı herkesin başına :) bu arada neden daha 22 kilo 50 kg mi hedefin çok değil mi:)
takyon canım ben guruba dahil oldum deni öyle lafızda kabul ettim felan demedim çünki :)
Bugun gozlerimde bir sorun var nedenseKızlar gündüz dışarıdaydım. Sabah kahvaltıdan sonra ceza verdim kendime bişi yemeyeceğim dedim. Sabah sinirimden poğaça yedim. Evet yapmamam lazımdı ama çok kızdım 1 hafta boyunca 1 gram bile gitmedi diye. Neyse olan oldu. Akşamda nohut pilav var. 1 kase nohut yerim yanınada cacık yapacağım.
Dışarıda telefonumdaki adımsayar açık işlerimi hallettim. Devamlı aynı tempoda olmasada 3 km yürümüşüm bugün. Yağmur yağmasaydı gidecektim adam gibi yürümeye. Belki akşam iftardan sonra gideriz eşimle.
Bişiler daha anlatacaktım unuttumkafam gitti bugün
Yok annem herkes persembe ve pazartesi bildirim yapiyorKilo bildirimini 2 hafta sonra yapmaya başlıyoruz dimi??
Güzel olan sensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?