Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ipo'cum cok gecmis olsun canim.. Kizlar kaynanam ameliyat oldu sukur iyi suan durumu ama hala hastanede bende ev hastane arasi mekik dokuyorum suaralar .. Ustune birde gribim gecmedi ustune yineledi baska bir degisiklik yok simdilik .. Ben yemek yapayim eger evde olursam gene yazarim..

Canım çok geçmiş olsun yaa.Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Diyeti çok abartma derim ben ondan da kaynaklanır.Aç kalma ..

canım çok geçmiş olsun .

iyi akşamlar kızlar.öğlen elektrikler bi gitti daha yeni geldi sıkıntıdan patladık.bende bol bol temizlik yaptım durdum.

ipom çok geçmiş olsun canım.haftasonu aktif deildim farkedemedim kim var kim yok diye.
grübchen kayınvalidenede acil şiflar dilerim.gribin için tekrar geçmiş olsun baya oldu demek atlatamadın henüz.

bu arada benim kayınpeder tekrar hastaneye yattı.ayaktaki kızarıklık geçti ama şişlik duruyordu bu seferde enfeksiyon bölümü almış.eşimin koşturmacası başladı yine.

büşraaaa baktık yokuz hemen hüplettin mamaları ha.kaçamakta olsa afiyet olsun şekerim arada bi yaramazlık yapmakta iyidir.

bu arada karnımdaki ve midemdeki şişlik aldı başını gitti.az önce tartıldım 2,5 kilo fazla geldim.kilo almadığımı biliyorum ama bu şişlik daha ne kadar sürecek böyle.doktor 2 ay içersinde dedi ama benim daha yarım kutum bitti of ya.

fasulyeeee sende başlamıştım kontrol hapına sende yan etki yaptımı yaptıysa ne yaptı canım ya..

yemin ediyorum bi göbeğim ve midem var 70 kiloyken bu kadar çok deildi halimi gördükçe üzülüyorum geçicide olsa ne bileyim işte.

saol büşracım umarım hedefime kolay ulaşırım.tartıda belki belli bi süre çok gelirim ama ödem gidince birden kilo veririm sanırım.
madem iddaya girdin ucunda güzel bi şeyler olsun insan o zaman daha çok gaza geliyor:))

kızlar hehehe pazar günkü kaçamaktan aile boyu bi fotoyu facede albüme koydum.canım ailem albümüme nasıl hüplettim isterseniz bi bakın:))

kızlar merabaha herkese teşekkr ederimm mujkkkkkkkk:)) şimdi biras dha iyiyim ama başımın dengesi pek yok gibi menü yazıiim desem ortada menü falanda yok :)) yrndan itibaren yürüyüşe ve diyete devamm zaten bu arada biras su kaybından dolayı kilo verdim ve hala regl olamadımm...bugün yine ağrıdı karnım ama bakalım nolucakk...hepinisi öptüm yrn görüşürsss

Canım ben henüz başlamadım. Haftaya başlıyorum, ödem olur, dedi doktor. Ama spor yaptığım için problem olacağını sanmam, sağlam ter atıyorum çünkü. Biraz sık dişini. Ben doruk'tan önce 4 sene kullandım. 10 gün kadar ödem yapmıştı ama çözüldü sonra. Bol bol yeşil çay iç. Yazz verdi bana doktor, seninki ne?

mevcanım canım daha karar vermedik idda sonucuna ama vericez en kısa zamanda :)))
kızlar çok bakamıyorum geçmişe biraz yorgunum dışardaydık yeni geldik
menüm
kahvaltı domates biber salatalık peynir zeytin bir dilim k ekmek
ara elma
öglen çorba salata
ara 3 elma
akşam bir tabak etli türlü yarım kase yogurt
ara 2 grisini 1muz
spor 2.5 km tempolu yüürüyüş genel egzersizler
su 2litreden fazla
kaçamak bir çikolatalı gofret

Çok şükür 62 li sayılara geçtim. 63 ile vedalaştım, tekrar görüşmemek dileklerimi ilettim kendisine :)

Kızlar beşi bir arada zayıflama çayına başladım. Yeşilçay, kekik, biberiye, mate ve funda yaprağı. Aktardan aldım, yeşil çaydan 2 ölçü, diğerlerinden birer ölçü alıp kavanoza koyup, karıştırdım. Günde maks 3 fincana izin var. Sağlam bir idrar söktürücü. Dışarı çıkmadan önce içersem ayvayı yiyorum. ıdrar söktürücü olmasının yanı sıra funda yaprağı ve matenin şöyle bir etkisi varmış; yemeklerden aldığımız yağın vücut tarafından emilmesini engelliyormuş. Bu çok cazip geldi. Ancaaaaak, bu çayları içince ekstradan su da içmemiz gerekiyor, çünkü vücuda taze su lazım. Eğer bolca idrara çıkar, "çay içiyorum" diye su içmezsek vücut susuz kalır. amman dikkat!

Bır de Vichy lipometric almıştım, dün ona da başladım. Yağ hücrelerine rejim yaptırıyormuş, yağların atılmasını kolaylaştırıyormuş. Sıkılaştırıyormuş falan fıstık, haydi bakalım :)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.elk sorunumuz tüm gün sürdü.yarınada inşallah kesilmez.
fasulyecim ben anne çocuk sağlığı merkezine gidiyorum.devletin verdiği olan ilacı kullanıyorum,adı microgyn gibi bişey düzenli olarak oraya gidicem her gidişinde tansiyon ölçümü yapıyorlarmış.6 ayda birde muane.2 ay içersinde düzelir dedi.ben daha ilk kutudayım canım.spor yapıyorum ama karnım çok şiş ya.bu arada tebrik ederim seni.

menüm

ılık su
sabah:1 poğaça,salatalık,domates,peynir çeşitleri,yarım kupa kahve
ara:elma ve 2 ısırık muz
öğlen:1 kase çorba
ara:bi küçük kase beyaz leblebi
akşam:az pilav üstü etli nohut,booll cacık
az önce:erik azcık fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…