- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.081
pınarcım bakabildiğim kadarıyla bi tek sen beni merak etmişsin cnm...cumartesi gününü hastanede geçirdim kızlar kusma ve ishal ateş basması tansiyon yükselmesi feci şekilde bir gittik tahlil fln yaptılar bağırsak ve idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 4 tane ilaç verdi doktor 2 tanede serum taktı dha bu saatte anca kendime gelebildim...birde internet faturamı yatıramadım son ödeeme tarihi yrn sanırım kapanıcak 1 hafta faln ödiyemeyebilirim haberns olsun öptüm siziiii
ipo'cum cok gecmis olsun canim.. Kizlar kaynanam ameliyat oldu sukur iyi suan durumu ama hala hastanede bende ev hastane arasi mekik dokuyorum suaralar .. Ustune birde gribim gecmedi ustune yineledi baska bir degisiklik yok simdilik .. Ben yemek yapayim eger evde olursam gene yazarim..
bu arada karnımdaki ve midemdeki şişlik aldı başını gitti.az önce tartıldım 2,5 kilo fazla geldim.kilo almadığımı biliyorum ama bu şişlik daha ne kadar sürecek böyle.doktor 2 ay içersinde dedi ama benim daha yarım kutum bitti of ya.
fasulyeeee sende başlamıştım kontrol hapına sende yan etki yaptımı yaptıysa ne yaptı canım ya..
yemin ediyorum bi göbeğim ve midem var 70 kiloyken bu kadar çok deildi halimi gördükçe üzülüyorum geçicide olsa ne bileyim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?