Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

berrycim hoşgeldin canım.bizde dışardaydık yeni geldik.
eşim geç gelecek babasına uğrayacak yemek yapma dedi.bende fırsat bu fırsat diye meyve günü ilan ettim kendime.

sabah:klasik kahvaltı yaptım
ara:elma
öğlen:komşuda kısır ve çay keyfi yaptık diğer pasta börekleri yemedim.
diğer öğünler:elma,erik ve çilekle geçirmeyi düşünüyorumç

yürüyüşü yaptım.egzersizler akşama kaldı.
su içiyorum bol bol.

anaaa, bomboş topik...

Okulda gene kriz yarattım. Aslında sadece yaptığım z.yağlı kabak yemeğinden koydum küçük bir kavanoza ve teneffüste onu yedim. Ayrıca z.yağlı kabak yemeğini gayet severim. ıçine sarımsak, dereotu, biber salçası; soğan ve domates zaten!! Geçen gün taze fasulye götürmüştüm. Ben rejim yapmasam da akşam yaptığım yemekten kavanoza ya da bir kaba koyar götürürüm, çünkü okullarda çoğunlukla yemek çıkmıyor. Her gün tost - dürüm nereye kadar? Haftada br gün de dışardan yerim öğle arasında, hem sağlıklı beslenirim, hem para harcamamış olurum. Yoğurduma, elmama kada koyar götürürüm, hiç üşenmem. Çantamın dışında bir de beslenme çantası yaparım resmen kendime.

Neyse böyle kınayan gözlerle bakmalar, laf çarpmalar falan... Ben gayet mutlu yemeğimi yedim, sonraki teneffüste de kepekli bisküvimi :)) sonra önlüğümü çıkardım akşam üstü çıkarken. Yemin ederim, nasıl süzüyorlar böyle yandan yandan... ben de inadına poz veriyorum onlara Yani aslında benim gibiler çok şişko değiller. Hatta simidim var benim bel çevresinde ama görseniz sanki 60 cm belim varmış gibi pozlara girdim bugün onlar öyle bakınca :)

Menümü yazayım aslında çok masum değil

Sabah: yağsız sütlü nesfit (yarım porsiyon)
1 saat pilates
Ara: 4 tane sunta, 5 zeytin ve 2 kkut pey
Öğle: kabak yemeği - 1 dilim ekmek
Ara: 5 tane kepekli bisk
Ara: kuru kayısı ve incir
Akşam: kabak yemeği - 2 dilim ekmek - 1 kase yoğurt - 1 kkut pey
Ara: kuru kayısı ve incir

Su: 3 lt
Egzersiz: 1 saat pilates
Kaçak: yok aslında ama fazla atıştırdım sanırım.

WC sorunu yaşıyorum 3 gündür. O kadar da yeşil çay falan içiyorum. Arada oluyor böyle, kronik değil ama. Hayır, bağırsaklarım bir boşalsa da gerçek kilomu görsem :) Karnım da şiş haliyle...

tazefasulyecim en gzelini yapıyorsun saglıklı besleniyorsun onlarda üşenmesinlerde hazırlasınlar :))
bende menümü vereyim kızlar bu akşam hiç halim yoktu
kahvaltı
domates biber salatalık üstüne az peynir bir dilim ligt etimek
ara elma
öğlen etlitürlü yarım kase yogurt
ara 2 grisini 2elma yarım kase baaharatlı yogurt
akşam
çorba salata
ara 2 top dondurma
kaçak milkshake
spor 2.5 km yürüyüş
su2litre

canancım ben gündüz arada bakıyorum ama kimse olmayıncada yazasım gelmiyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum:))))
iyi yapmısşın canım meyve mideyi rahatlatır bende eşim olmayınca meyveyle salatayla geçiştiriyorum :)

kızlar nasılsınız? bende bugün acil bir ödeme için postaneye gittim dün geceden beri çok karnım ağrıodu tam dışardayken regl oldum sonundaaaaaaaaa :) allahım ama nasıl bir sancı girdi anlatamam postanede çalışan biri halimi görüpte sırasını verdi yoksa önümde tam 150 kişi vardı...cumaya hazırım bende sönmüş bi şekilde :)) internetimide bu ara yatırıcam umarım hemen kapanmas yaa (

iyi geceler kızlar.
ipom gözün aydın canım:))
fasulyem sanki millet beni kıskanmıl gibi pozlara girdim valla:))ne mutlu sana
büşracım ben her fırsatta yazmaya çalışıyorum ama dediğin gibi kimse olmayınca bakıp çıkıyorum.

bu arada benim az kanamam oldu.kk da araştırdım hapı kullanan bi çok bayanda ara kanama olurmuş.ben yinede sabah açsapa gidip muane olucam.ilaçta yazdırmam lazım.

gunaydinlar hepimize..

Ipocum hadi gecmis olsun canim .. Fasulyecim iste bu duygu varya super birsey eheh sen incelirken onlar hasetinden sisecek:)) Busra malum ben bu hafta pek bi kosturmacadaydim ama artik sukur dondum sahalara gene vakit ve firsat buldukca buralardayim .. Efenim sabah sabah omegalarimida aldim 2.5 tane ceviz eheh hadi bismillah:))

ohhh ipocum valla ben bile rahatladım çok feci bir durum bukadar gecikmek çok zorladı seni :)
canancım inşallah önemli birşey yoktur canım
grübcenim hoş geldin canım
kızlar bu hafta takıma kilo verdiriyoırum inşallahhh yarın sabah tartı :)

günaydın.herkese kalorisiz mutlu bir gün dilerim.

sabah sağlık merkezine gittik kuzuyla.şansıma çok iyi bi erkek doktor vardı.istediğim ilaçları yazdırdım.aile planlamasına gitmeden önce ona danıştım:))ara kanama ve yan etkiler olabilir çünkü saolsun devletimiz ücretsiz diye hormonlara en zarar veren ucuz ilaçları dağıtıyor.bi çok bayanda senin gibi şikayet ediyor.benim tavsiyem ilk kutun bitince şikayetlerin devam ediyorsa bi kadın doğumcuya gidip muanae olup rapor yazdırarak başka bi ilaç alman dedi.aklımda olanda tam buydu.bu kadar şişlik hayra alamet deil.85 olan göğüs numaran zayıflamamla beraber 80 e düşmüştü şimdi ise 85 e sığmıyor siz düşünün yani.nedir bu başıma gelen anlamadım gitti.

sabah tartıya çıkmak istemiyorum bile:))geçen haftadır eşşek gibi sporumu yapıyorum az yiyorum deli gibi su içiyorum zayıfladığımdan eminim ama tartıda hep fazla geliyorum.

pınar yok ortalarda neler yapıyor acep....

büşracım hadi bakalım kaç haftadır 1 artı 1 eksi diye üzülüyordun.yarın büyük gün desene.

akşam eşim geç geldi kayınvalideciğimde gelmiş.aç deillerdi 1 saat oturdu yattı.özünde çok iyidir benide sever bende onu ama konu oğulları olunca çenesini tutamaz.akşam bol bol oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı konuşmalarla hayatımıza müdahele etti:))tabii bende dururmuyum kocacım sana söylüyorum kaynana sen anla şeklinde cevap verdim:))

gece berfe hanımın çişi gelmiş uyandı tuvaletten çıkar çıkmaz her gece yaptığı gibi bizim yatağa hopladı.yanına gittim su istedi tabii bu arada eşimde uyandı koca bi bardakta o su istedi.ikisine su getirdim tabii benim cadı kola bardağını görünce ben içcem su diye elimden bi çekti bardağı yatak,benim berfenin ve eşimin geceliği su içinde kaldı.1 bardak deilde bir kova su dökülmüş gibi sırısıklam olduk:))hemen üztümüzü deiştirdik çarşafı çıkardık yatak ıslanmış ters çevirip yattık felan derken gece gece olan atraksiyondan berfenin uykusu dağıldı.bu sefer başladı yatağımızda zıp zıp yapmaya.gecenin 3 ünde yarı türkçesiyle başladı;

popo popo popoyin popoyin popoma annemde popomda babamda popomda :))

fırçayı yiyince uyuma moduna girdi ama ne uyuma en son kafamda oturduğunu hatırlıyorum.sabaha karşı uyandığımda ayakları babanın kafasında kendi kafası benim popomdaydı.:))

ölüyorum uyku diyeee..

ayy çok güldüm canancım bak sen berfenn yaptıklarına
bende sudenizi uyutmaya çalışıyorum hala direniyor sabahın 7sinde uyandı yatagında oyunlar oynuyor
uyutabilirsem hemen yrüyüşümü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…