Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

büşracım valla berfe uyuyur ama ben halen netin başındayım.koşu bandım olsa yürümek için berfenin uyku saatlerini seçerdim ama evde yürüdüğüm için bi sıkıntı yok.bazen diyorki hadi anne kalk yürü poşetide tak tamammı diyor:))

günaydıınn beni özledinizmiiii kızlarr daha yeni kalktım tatilde çok yorulmuşum bugün korsemi giydim tuzsuz.netten siparişimi vericem tuzumun çok ödemim var ayakkabılarım sıkıyor

kızlar nasılsınızz?? ay kaç gün ayrı kaldım çok özledim sizleri sonunda geri döndümmmmmm :)) canancım berfeye çok güldüm çok tatlıı o sölediği şarkı süperrr ben olsam ısırırdım onu :)) berrycim sende hoşgeldnn korse tuzsuzda terletio cnm ama muhakkak hareket etmen lasım...tuzda gelnce dha çok faydasını görürsün allah nasip ederse bnde cuma akşamı yürüyüşe başlıycam malum yrn aşkı memnu günü yürüyüş yapcak vakit yok...canancım senin o şişkinlik bir anda gidicek bnce bir anda sönüceksin hiç canını sıkma...ben sıktım sıktım da noldu al oldum işte sonunda regliyi...kafaya takınca insan dha çok şişiyo vallahii

canım uyudu ama 1 km ancak yürüdüm eşim geldi gelmiycekti bozuldu programım :) şimdi leslie yapıcam :) ayy maşallah nekadar akıllı berfe ya annesinide motive edermiş ne güzel
günaydıınn beni özledinizmiiii kızlarr daha yeni kalktım tatilde çok yorulmuşum bugün korsemi giydim tuzsuz.netten siparişimi vericem tuzumun çok ödemim var ayakkabılarım sıkıyor

özlemezmiyiz berrycim yoklugun hissedildi gerçektenopuyorumnanaktan
canım bolbol yeşilçay iç onunda ödem atmada faydası çok

arkadaşlarr kuruşmşş bi takım mı varrrrrrrrr=(( bende dahil olmak istiyorum pazartesiden beri patates diyeti yapıorummm sabah öğle akşam 2 patates=(( benide alınnnnnnnnn

ipocum ben bi süredir kemerimi tuzsuz kullanıyorum çünkü böylede çok terletiyor böyle daha kolayıma geldi sanırım tembellik ediyorum biraz :))) ama yürüyüşün 10 dksinden sonra görsen taytım yukardan ıslanmaya başlıyo sular iniyo böyle çok faydası oluyor

bende tuzlu kullanıorum yarım poşet tuzum kaldı :)) sonra nerden alıcam bilmiorummm...birde ben şey yaptım tuzu marketten bu çiçekleri sulamak için fısfıslar olur ya onlardan aldım tuzla sıcak suyu karıştırıp içine koydum onunla sıkıyorum bardakla dökmek zor geliodu bölesi çok kolay oldu :)) bu gecede yürümek istiyorum aslında ama bakalım kendimi iyi hissedersem belki bir 30 dk kadar yürürüm...

ayy bende tuza devammı etsem ne çok tembelim yaaaa :)))
benimde yürümem lazım hala oturuyorum tarla bahçe işleri
yarın sabah tartı var off offf :))))

büşracım bende kalkıp yürümelisin bak ben bile hasta hasta akşam yürümeyi düşünüorum cnm çnkü yr tartı günüüüüüüü:))

büşracım bende kalkıp yürümelisin bak ben bile hasta hasta akşam yürümeyi düşünüorum cnm çnkü yr tartı günüüüüüüü:))
evet canım kalktım 1 mile leslie yaptım genel egzersizlerimide yaptım öglende 1 km yürümüştüm akşam üstüde sudeniz uyuyunca 2 km yürürsem 4.6 km eder yarına tartıda istediğim gibi bir sonuç görürüm :))) tabi inşşllhhhh ama sen dikkat et canım kendine tam düzerlirken yine hastalanma
ben hiç terlemedim oturuyorum acaba ondanmı

berrycim otururken sadece sıcak tutuyor ama kalkıp leslie falan yaparsan canım en azından 10 dk hariketten sonra terlemeye başladıgını görüceksin hele 25 30 dk arasında artık tamamen sırılsıklam olmuş olursun canım

sukur evin isleri bitti. Utumude yaptim ama simdi biraz dinlenecegim daha yemek var onu da sonraya erteledim .. Esim aradi tiramisu yap die bende tahilli kedi dili aldim oyle yaptim yersem bir dilim diye :)) Ayrica berfe'ye bittim allam negsel sarkilarda soylermis tabi bu is gece yarisi olunca cekene sormak gerekir ama:)) Berry'cim hosgeldin kuzum sen gittin hepimiz maffolduk ben hastanede kaynanama gidip gelmekten, ipo ayri, busra'nin neti ayri vs... hepimiz kaptanimizi ariyormusuz megersem:)

selamm yürüyüşümü ve egzersizlerimi yaptım.cadı kızımı parka götürdüm uykusuzum zaten.

beryycim tekrar hoşgeldin canım..bende uğramayınca temizlik yapıyorsun diye düşündüm ama sen uyuyarak daha iyisini yapmışsın.

gamzecim sende güle güle kirlet canım evini..

büşracım yürüyüş olsun az olsun ama bizim olsun boşver.hareket berekettir dimi.

ipom berry ile sürünn tuzları giyin korseleri ohh mis gibi yakında gider kilolar.

canancım bugün az az ama sıksık egzersiz yapmış oldum canım birazdanda sudeniz uyuycak yine gidip yürüyp duşumu alıcam inşşlh 70 kiloya inmeyi çok istiyorum

sabah tartılmak acaip geriyor beni.eminimki çoook fazla çıkıcam.ödem için yeşilçaya başlıyorum.sallaması var ama ben pek içemiyordum.kk da araştırdım çaykur bergamotlu yu önermişler umarım tadı güzeldir taze taze demler içerim faydasını görürüm inş.

bu çayı hiç deneyen oldumu aranaızda tadını bilen..

büşracım neticede herşey bizimm elimizde belki birden deilde zamanla istediğimiz kiloya elbette ulaşıcaz.deil 70 60 lı sayıları bile görüceğin günler gelicek elbet.

zamanla vücud alışıyor daha zor gidiyor kilolar buda biraz moral bozsada herşey bizim elimizde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…