- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.121
canım uyudu ama 1 km ancak yürüdüm eşim geldi gelmiycekti bozuldu programım :) şimdi leslie yapıcam :) ayy maşallah nekadar akıllı berfe ya annesinide motive edermiş ne güzelbüşracım valla berfe uyuyur ama ben halen netin başındayım.koşu bandım olsa yürümek için berfenin uyku saatlerini seçerdim ama evde yürüdüğüm için bi sıkıntı yok.bazen diyorki hadi anne kalk yürü poşetide tak tamammı diyor:))
günaydıınn beni özledinizmiiii kızlarr daha yeni kalktım tatilde çok yorulmuşum bugün korsemi giydim tuzsuz.netten siparişimi vericem tuzumun çok ödemim var ayakkabılarım sıkıyor
ipocum ben bi süredir kemerimi tuzsuz kullanıyorum çünkü böylede çok terletiyor böyle daha kolayıma geldi sanırım tembellik ediyorum biraz :))) ama yürüyüşün 10 dksinden sonra görsen taytım yukardan ıslanmaya başlıyo sular iniyo böyle çok faydası oluyor
evet canım kalktım 1 mile leslie yaptım genel egzersizlerimide yaptım öglende 1 km yürümüştüm akşam üstüde sudeniz uyuyunca 2 km yürürsem 4.6 km eder yarına tartıda istediğim gibi bir sonuç görürüm :))) tabi inşşllhhhhbüşracım bende kalkıp yürümelisin bak ben bile hasta hasta akşam yürümeyi düşünüorum cnm çnkü yr tartı günüüüüüüü:))
ben hiç terlemedim oturuyorum acaba ondanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?