Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar sabah k flakes yedim 6 corba kasığı üzerine yarım bardak sütle öğlen kısır yaptım 5 kaşık koydum tabağıma ondan yedim aksamda hem 1 saat yürücem yemek olarakda çorba içip kalkıcam Allahım sen bana dayanma gğcğ verde gitsin bu kilolar

62.5 şu an yerimde saymışım:)) Gene kardır bu ama benim başlangıç ilk haftam bu. Artık daha dikkat edeceğim inşallah diyeyim. Bugün sabah 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin ara öğün 2 galeta bi tane de benimo bisküvi. Öğlen yemekhanede patates tava ve mercimekli bulgur pilavından yarım porsiyon bir salkım üzüm. Ara öğün 4 dilim kepek ekmek zeytin bir bardak yeşil çay. Şimdilik bu kadar

kızlar geçen haftaki listeniz nerede şu bildirimleri kaydedelim sabah kahvaltıya misafirlerim var öğleye kadar uğrayamayabilirim

Teşekkür ederim tatlıcım..
Zaten amacım yavaş yavaş vermek kiloları.. yavaş yavaş aldık sonuçta dimi 9 ay sürdü almak bu kiloları öyle 2-3 ayda vermek de hiç sağlıklı değil o yüzden en az 6 ay verdim kendime bu kiloları verebilmek için..
Aslında kendimi çok zorlamadım bazı değişiklikler yaptım düzenimde o kadar bayağıda etkili olmuş gördüğüm kadarıyla. Ve en güzeli canım ne istediyse yedim.. Yemesem daha çok verirdim.Ama nereye kadar yemeyeceksin güzel yiyecekleri tamamen hayatımızdan çıkaramayacağımıza göre az ve seyrek yemek daha doğru en azından kilo verme işi bitince bu alışkanlık olarak bende kalacak ve verdiğim kiloları tekrar almamış olacağım.

diğer hanımlar nerdesiniz boş kalmış buralar..Alooo

ıyı aksamlar kızlar

zalımı tesekkur ederım canımsınn evet zalımın de dedıgı gıbı gecen haftakı lıstenızı nasıl bulabılırız mataharı cım duzenlemesını aksamdan yapalımm

zalımıcım bence persembe aksamından bıldırımlerı bıtırıp cumaya bırakmayalımm 3 takım /( 1 7 9 takımlar) bole bı ısleyıs kursun

zalımıcım kaptanlıgını tebrık ederım

cumartesı donuyorum pazar ızmırdeyım ınsallah pazartesıden ıtıbaren 3 takımla ortak bı proje yapalımmı ne dersınız

nu arada zalımıcım bız gecen hafta bıldırım yapamadık nasıl hesaplıcaz bı bızım takımada bakıver gozum

9. TAKIM BAŞLANGIÇ KİLOSU BİLDİRİMİ( gecen hafta bu olmalı dımıkızlar)
maviask( 62,2/ /
zemus (74/ /
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/ /
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /

sımdık kızlar ılgılı yere bu haftakı kılonuzu yazmanızı rıca edıcem ornegın maviask(62,2/bu haftakı kılosu/

Son düzenleme:
62.5 diye beni kaydedin. Yarın sabah gene tartılacağım eğer yetiştirebilirsem onu alırsınız.

9 takım 175. etap sonuc lıstesı

maviask( 62,2/62,5 /
zemus (74/ /
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/ /
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /

maviask( 62,2/62,5 /-0,3/-1,6%)
zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/ /
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /

slm diyet güzelleri nasılsınız......akşam mercimek çorbası 1 dil. ekmek salata çok az türlü ve bir bar. ayran içtim yarım saat sonra şeftali ve 1 çay bar. sütle günü bitiriyorum kızlar.... pazartesi kontrolüm var bakalım verdiğim kilolar yağdanmı yoksa kas sumu o yüzden ben yine pazartesi bildiririm kilomu

inşallah yağdan gitmiştir canım .

olumunekankayizsmile
Canım hoşgeldin bende bakıcam şimdi listeye olumunekankayizsmile

zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/ /
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /
harikasınn canım

Aslıcım anlamadın herhalde cuma günü bildirim yapmamız gerek bu bi yarışma yani bu akşam olmasada yarın öğlene kadar kesinlikle bildirim yapmalısın yoksa takımdan atılırsın ok yerimseniben

zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/56,6/2,41%)
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /

canım doğrumu yaptım bakarmısın ayrıca mavi askın kilosunu nasıl hesapladın?

Son düzenleme:

Akşam arkadaştaydım çorba içtim iki tane patetesli börek yedim(dayanamadım:gitme:)
Ufak parça kek yedim

Birde öğlenle akşam arası bi tane küçük çikolata yedim bayramda tutulanlardan :kedi:

Arkadaş kitkat almış yemedim yanımda getirdim üç kilo verince ödül olarak yicem :lepi:

Akşam kepek ekmek, Bir kase mercimek corbası 4 catallık haslanmıs tavuk yedim. Bir de yeşil çay içtim. Bi de bu ücü bi arada nes cafe paketinin yarısıyla yaptıgım kahveyi içtim. Kilo vermek istiyorum. Yediklerime müdahale edeblirsin(( Fazla görürseniz söyleyin.

maviask bence akşam yediğinde bi problem yok canım yerimseniben
yalnız yarından itibaren daha dikkatli olalım diğer öğünlerde de olumunekankayizsmile

kızlar bu arada takım kaptanlığı için hala yardımcı bulunamadı lütfen bir kişi daha ilgilense bu konularla çok iyi olcak

62,2-62,5= -0,3

-0,3/62,2= -0,0048

-0,0048*100= -0,48

ama hesap makinesinde 62,2-62,5/62,2*100 yazarsan sonucu bulursun daha açığını yukarda gösterdim

yani

geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo / geçen haftaki kilo * 100

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…