- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.881
Valla canım bi ayda verilebilcek en ideal kiloyu vermişsin helal olsun sana alkisalkisalkis
Baktım az önce maşallah Rabbim nazarlardan saklasın totusunu ısırırım onun şirinlik muskası resmen Şeniz
Yeni fotolarını da eklede bakalım minişimize :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile
slm diyet güzelleri nasılsınız......akşam mercimek çorbası 1 dil. ekmek salata çok az türlü ve bir bar. ayran içtim yarım saat sonra şeftali ve 1 çay bar. sütle günü bitiriyorum kızlar.... pazartesi kontrolüm var bakalım verdiğim kilolar yağdanmı yoksa kas sumu o yüzden ben yine pazartesi bildiririm kilomu
ben 1kg verdim 73 oldum..
akşam yemeende, bir kase mercimek çorbası,yoğurtlu , dereotlu patates salatası yedim..
olumunekankayizsmileTeşekkür ederim tatlıcım..
Zaten amacım yavaş yavaş vermek kiloları.. yavaş yavaş aldık sonuçta dimi 9 ay sürdü almak bu kiloları öyle 2-3 ayda vermek de hiç sağlıklı değil o yüzden en az 6 ay verdim kendime bu kiloları verebilmek için..
Aslında kendimi çok zorlamadım bazı değişiklikler yaptım düzenimde o kadar bayağıda etkili olmuş gördüğüm kadarıyla. Ve en güzeli canım ne istediyse yedim.. Yemesem daha çok verirdim.Ama nereye kadar yemeyeceksin güzel yiyecekleri tamamen hayatımızdan çıkaramayacağımıza göre az ve seyrek yemek daha doğru en azından kilo verme işi bitince bu alışkanlık olarak bende kalacak ve verdiğim kiloları tekrar almamış olacağım.
diğer hanımlar nerdesiniz boş kalmış buralar..Alooo
Canım hoşgeldin bende bakıcam şimdi listeye olumunekankayizsmileıyı aksamlar kızlar
zalımı tesekkur ederım canımsınn evet zalımın de dedıgı gıbı gecen haftakı lıstenızı nasıl bulabılırız mataharı cım duzenlemesını aksamdan yapalımm
zalımıcım bence persembe aksamından bıldırımlerı bıtırıp cumaya bırakmayalımm 3 takım /( 1 7 9 takımlar) bole bı ısleyıs kursun
zalımıcım kaptanlıgını tebrık ederım
cumartesı donuyorum pazar ızmırdeyım ınsallah pazartesıden ıtıbaren 3 takımla ortak bı proje yapalımmı ne dersınız
nu arada zalımıcım bız gecen hafta bıldırım yapamadık nasıl hesaplıcaz bı bızım takımada bakıver gozum
harikasınn canım9 takım 175. etap sonuc lıstesı
maviask( 62,2/62,5 /-0,3/-1,6%)
zemus (74/ 73/1/1,35%)
cancum( 65/ /
bucakmagduru( 81/ /
mataharı (58/ /
asl35 (82/ /
innuk ( 74,5/ /
slm diyet güzelleri nasılsınız......akşam mercimek çorbası 1 dil. ekmek salata çok az türlü ve bir bar. ayran içtim yarım saat sonra şeftali ve 1 çay bar. sütle günü bitiriyorum kızlar.... pazartesi kontrolüm var bakalım verdiğim kilolar yağdanmı yoksa kas sumu o yüzden ben yine pazartesi bildiririm kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?