Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kıslar hava güsel bugün oğluşuda alıyım çıkıyım accık deyom..
çıkmışken civarda spor salonu bakıyım kendime akşamları gidip şöyle 1 saat falan takılabileceğim.
Kafama göre bi yer bulursam spor ayakkabı eşofman falan alırım. Şu spor olayına bi yerden başlamak lazım değilmi ama...
Annem yoldaymış geliyormuş.. Kesin yine söylencek bana..Yarın işe gidilecek amaaannn ne çabuk geçti tatilde yavvv..Yarın yine gidip sandalyeye çivilenecem..
Bari akşamları azar azar hareket edeyim..
Akşama uğrar yazarım durumları..
Zemus cum maaşşallah anacım 10 yıldır evlisin demek küçük evlenmişsin baa..
Allah bağışlasın yavrularını..Nice 10 yıllara inşalllahh...

sağol bidenem.....güccük evlendim ama çok huzurluyum ..Allah herkese huzur versin..
spor salununa gtmek iyi fikir .hihoyyyt... bende yüzmeye gitmek istiyorum ama malesef çocuklara bakacak kimse yok ..:gitme:

..

zemus canımm nekadar küççücük evlenmişin öle ben 24 yasındayım hala küçük görüyom kendimi evlilik için aksama tekrar yürücem tartıya cıkmayı sabırsızlıkla bekliyom hemde korkuyom kilo verdimmi diye çünkü şişlik inmedi kocaman göbek duruyo önümde kilo vermedim gibi geliyo 1 haftadır cuma inşallah kilo vermiş olarak bildirim yaparımm

28 yaşındayım 152 boy 62 civarı kilo var. Değişik dönemlerde kilo alıp verdim. Kendi çabamlada 54 e düştüğüm oldu. Ama geçen sene bu zayıflama haplarını keşfettim ve 53 e kadar düştüm iki üç ayda. Sonra geri aldım tabi tekrar eski kiloya döndüm. Şimdi umutsuz bir şekildeyim. Hani ilaçla verince kendim vermek zor gibi ne bilim. Şu iki üç gündür gelmek çok zor oldu benim için. İşler yoğunlaştı aksi gibi.

Canım hangi zayıflama hapını kullandın diyet yapmadın mı hiç?
Diyet yapmadan bu haplar nasıl kilo verdiriyor anlamıyorum valla bilmiyorumkismile
Umutsuzlanma canım ilaçla verdiğin kiloları kolayla alırsın belki ama diyetle kalıcı kilo vereceksin inşallah

Biz yeme şeklimizi değiştireceğiz aslında sağlıklı besleneceğiz bundan sonra kaliteli sağlıklı bir ömrümüz olacak inşallah Allah'ın izniyle :Saruboceq:

Bende bugün öğlen ve akşam yediklerimi yazayım

Sabah komşuda kahvatldı yaptıktan sonra öğlen arkadaşıma gittim kısır yapmış biraz kısır ve turşudan yedim.Çay içtim. Ayrıca arkadaş zero kola almış bi bardak ondan içtim.

Akşam yemeğimde bi kase çorba içtim ve salata yedim.

Gece yatarken süt içmeyi düşünüyorum. Ondan öncede meyve yerim belki cokacimcoook

nasip böğleymiş canım... ama çok sağolsun çok kadrimi kıymetimi bilir eşim..:asigim:.

öğlen yemeğinden sonra
akşam yemedim...
çok acıkırsam dere otlu yoğurt yada ayran içicem..

bu arada adet olmuştum ..ama sadece ilk olduğum sabah bir damla oldu
bugün 4.gün hala kanama olmadı başka . neden böğle oldu anlamadım..
1 kaç ay önce ilaçla adet olmuştum ama hiç bir sorun çıkmamıştı muaynede..
yoksa ara kanama falanmı bu .bende anlamadım uffff..bilmiyorumkismile

Canım neden akşam yemeği yemiyorsun gece karnın acıkabilir bilmiyorumkismile

Ben fazla adet düzensizliği yaşamadığım içinbilemiyorum ama istersen bi doktora görün Allah korusun bişey çıkarbilir :Saruboceq: yada farklı bi sebepten kanama olmuş olabilir sen yinede önlemini al bence olumunekankayizsmile

slm kızlar napıyonuz bakımm

ay sakın zayıflama haplarını denemeye kalkmayın sadece kaslarınızı ve vucudunuzdakı suyu azaltıyo tekrar kılo verme abasında azalan kas kutlenız kılo vermnızı zorlastırıyoo ve karacıgerınıze yazıkk

hele evıme donım sızı kampa alıcam 1 takımla bırlıkte guzel kılo verıcezzz ayy yaa ne ıyı oldu sıze bu takımı acmalarıı valla ben kendı adıma daha genıs bı aıle oldugumzuu dusunupp mutlu oluyorum canlarım benımm

canım bende bu kadar az adet olmamıştım hiç ...
yeni gitmiştim dr. hiç bir sorun yoktu kist ve ona benzer bişi dr. büyük ihtimalle stres demişti...ne zor kadın olmak....:hulya:

hala karnım acıkmadı ılık su içtim bi kaç defa ,funda suyu falan içtim acıkmadım...
acıkır gibi olsaydım yiyecktim ama çok doygun gördüm kendimi..-tatlicadiarzu-

Hoşgeldin canımmm evet biz artık geniş bi aileyizŞeniz

Strestir o zaman yavrum relax ol herşeyi kafana takma:teselli:

Acıkmadıysan boşver yeme iyi yapmışsın bebeem :teytey:

kuzular naber leslimi yaptım geldim

1sene önce bende lesli ablayla spor yapıyordum hergün düzenlibir şekilde...

ama şunu farkettim ,diyet yaparken aynı zamanda spor yapmak çok faydalı tabiama diyet sonrası normal yaşantımıza dönersek kilo almak çok daha kolay oluyor az yesek bile..

kızlar ıkı tane pestıl yedım acep cok kalorısı varmıdır

pestilin 100 gr da 332 kl canım delikafadulden..afiyet ossun..

Kızlar günaydın..
Nasılız bu sabah..
Dün yediklerimi öncelikle kısaca özetliyeyim..
Dün sabah 1 tane tost ile yeşil çay içtim..
Öğlen 1 tabak ekşili köfte yedim.
Arada 2 dilim tam tahıllı ekmek ile yeşil çay içtim..
Akşam yine 1 tabak ekşili köfte, domates, salatalık,maydanoz yedim..
üzerine annemin baskıcı tavrına yenik düşüp baklava yedim.. Kadın düşman kuvvet gibi hiç boş durmuyor yaa baklava almış gelmiş..O ısrar etti ben hayır dedim ama yarım saatlik çekişme sonrası o kazandı...
Ama pişman olmadım sonuçta onları yediysem bugün başkaşeyleri yemekten vazgeçmiş oldum die düşünüyorum...

Günaydın innukcumm opuyorumnanaktan

Ah bu anneler yok muuu diyet düşmanları resmen :roflol:

Canım bugün dengelersin yediklerinle merak etmee olumunekankayizsmile

Bende bu sabah tartıda 56,5 kiloyu gördüm kızlarr ve çok sevinçliyim hergün iki yada üçyüz gram gidiyo gibi görünüyo aman maşallah kendime sırnaşık şey

Yalnız bu sabah bi kaçamak yaptım küçük bi dilim kek yedim ayrıca kepekli ekmek,iki zeytin,domates ve lor peyniri yedim bi kk kadardı sanırım

Kaç gündür öğlenleri ya bulgur pilavı ya kısır yiyorum bugün misafir gelcek yine kısır yicem akşama çorba ve salata düşünüyorum yine bakalım nolcak :kedi:

günaydın canım arkadaslarım dün aksam yürüyüşe cıkmadım karnım ağrıyodu hafiften dün gece uyku dahi uyumadım ağrıdan haliyle sabhda yürüyüşe kalkamadım okadar çok acıkmısımki 2 dilim kepek ekmekli tost bi küçük bardakda meyve suyu içtim kayısı öğlen çorba iççem 1 dilim kepek ekmeğimle aksama ayıptır demesi annem börek yapcakmıs 1 dilim yer kalkarım eğer kendimide ii hissedersem yürürüm bi saat gerçi kanamam çok fazla ne yaparım bilmiyorum ama haberdar ederim sizleri
bu arada mataharicimm canım kısır şişkinlik yapmıyomu gerçi bulgur yiyin diyo doktorlar pirinçten daha kolaymıs hazmı

geçmiş olsun canım sanırım adet dönemindesin..

bende sabah 7 den beri nete bağlanmaya çaılışıyorum nerdeyse modemi kırıcaktım sinirden...:mymeka:delikafadulden
1 haşlanmış yumurta,peynir ,ziytin,bir dilim ekmekle kahvaltımı yaptım....

nasılsınız diyet güzelleriiiii......bende kahvaltımı beyaz peynirli yağsız tost domates ve bi yeşilbiberle yaptım arada küçük muz yarım şeftali bir çay bardağı süt içtim öğlende salata ve kurubaklagil bir tabak yiycem görüşürüz herkese kolay gelsinnnn.

Geçmiş olsun canım Şeniz
Kısır bende şişkinlik yapmıyo canım en fazla üç yemek kaşığı kadar koyuyorum tabağıma nede olsa herşeyin fazlası zarar bebeem ama pirinçten çok daha iyi olduğu söyleniyor ve pirinçi bu arlar fazla tüketmemeye çalışıyorum ancak çorbalarda falan yiyorum gamyoncuiremsu
iyiyiz aslıcım inş sende iyisindir
Sanada kolay gelsin canım maşallah iyi gidiyorsun Şeniz

Bende şimdi ara öğün olarak yarım yeşil elma yiyorum canlar öğlen dediğim gibi kısır yiyecem

Akşama çorba yada k-flakes düşünüyorum bakalım ne olcak inşallah iki gün sonra 55 kiloyu görürüm :Saruboceq:

Verdirdi iki ayda 8 9 kilo ve hic birsey yapmıyorsun zaten iştahını azaltıyor hani arada yedikleirn olur ya onları yemiyorsun yemekte istemiyorsun. RX1 kullandım hala vaar bir kutu ama kullanmayacağım. Kendi irademle kilo vermek istiyorum ama şu 3 gündür zayıflama hedefimden oldukça uzaklaaştım (((( Evde şu an tamiratta toz toprak filan okulda işler yoğun kafam dalgın. Bu cuma almazsam gene kardayım bırakın vermeyi ama bir düzene girmek istiyorum bir an önce.
Sabah : Kücük bir dilim kepek ekmek 2 galeta dünden kalan mangalda pişmiş yagsız küçük bir parça et..
Ara öğün: Arkadaş kek getirmiş 3 dilim yedim (
Öğlen: Okulda yemekhanede yiyorum aşçıdan yarım porsiyon istiyorum hep
Yarıım kepçe makarna
Yarım porsiyon tavuk tava( Sadece tavuklarını catalla yedim)
Bir porsiyon salata
Ara Öğün:2 Dilim kepek ekmek
İki tanede hobby (((

Şimdilik bu kadar çok abartmışım değil mi :gitme: Napacam ben ya ilk günler ne güzeldi sporda filan yapıyordum şimdi fırsatım olmadı cidden gerci ama ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…