- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.861
Verdirdi iki ayda 8 9 kilo ve hic birsey yapmıyorsun zaten iştahını azaltıyor hani arada yedikleirn olur ya onları yemiyorsun yemekte istemiyorsun. RX1 kullandım hala vaar bir kutu ama kullanmayacağım. Kendi irademle kilo vermek istiyorum ama şu 3 gündür zayıflama hedefimden oldukça uzaklaaştım(((( Evde şu an tamiratta toz toprak filan okulda işler yoğun kafam dalgın. Bu cuma almazsam gene kardayım bırakın vermeyi ama bir düzene girmek istiyorum bir an önce.
Sabah : Kücük bir dilim kepek ekmek 2 galeta dünden kalan mangalda pişmiş yagsız küçük bir parça et..
Ara öğün: Arkadaş kek getirmiş 3 dilim yedim(
Öğlen: Okulda yemekhanede yiyorum aşçıdan yarım porsiyon istiyorum hep
Yarıım kepçe makarna
Yarım porsiyon tavuk tava( Sadece tavuklarını catalla yedim)
Bir porsiyon salata
Ara Öğün:2 Dilim kepek ekmek
İki tanede hobby(((
Şimdilik bu kadar çok abartmışım değil mi :gitme: Napacam ben ya ilk günler ne güzeldi sporda filan yapıyordum şimdi fırsatım olmadı cidden gerci ama ne bileyim..
miriba kızlar netim gidip geldiği için yeni girebildim ...mafoldumben
öğlen 2 börek yedim..bilmiyorumkismile
akşama barbunya fasulye -pilav var az onlardan yerim ,yada sadece salata yoğurt..
bakalım bu hafta kilo verebilicemli ..
zaten haftada 1 kg iyi diyorum ama ,bazende az gibi geliyo ..:2:
Normalde arada sadece galeta yiyordum. Ama kek çok güzeldi ya(( Hadi küçük bir dilim yedin 3 e niye tamamlıyorsun ( Birazda bugünlerde sıkıntılıyım bir sorun var kendimle ilgili değil ama karakol karakol dolaşıyoruz 3 günden beri İnşallah bu hafta cuma kilo ölcüsünü verir ve büyük bir gayretle zayıflama işine başlarım.
selam bayanlar..
Nasıl bir gündü geçti gitti anlayabilmiş değilim. Kuzucuk şindi uyudu bende size yazmaya geldim
Sabah kahvaltısında sabit yiyeceklerim olan 1 yumurta, 2 dilim domates, 1 dilim salatalık,1 tutam dereotu ve 7-8 yeşil zeytin, 1 brdk yeşilçay.
Arada 1 paket altınbaşağın yarısnı yedim yeşil çayla.
Öğlen 1kase mercimek çorbası ve 1koca tabak tonbalıklı salata yedim.
Arada 3 ad. tuzlu kurabiye.
Akşam eve moralim bozuk geldim annem kısır yapımış (düşman saldırısı) bende bir kase yedim.Sonra dayanamayıp bir kase daha yedim.
Akşam yemeği yemedim bakalım yarın sabah tartı bu duruma ne diyecek...
Süt içtim yine bi açlık hissediyorum nedense yaa:gitme:
Ama kararlıyım yemicem hele bu saattelmaz:
Yarın akşam yada gece önemli deil canım yarın kesin bildirin ama cuma öğlene kadar yine bildirim yapabilirsiniz kiloda değişiklik olursakızlar yarın tartılıp aksama kadar bildircez demi kiloları hastayım kesinn kilo vermemiş cıkarı ben bu hafta off off karnım nasıl şiş anlatamam size neyse kızlar yarın sabah görüşürüz öptüm hepinizi iyi geceleer
kaydirigubbakcemile5Sabah tartılmam lazım o zaman inşallah hatırlarım.
Zemusum bunu denicem bi dahaki sefere çok saol Şenizbenimde bazen anlamsız açlıklarım oluyo canım..sempatiksalakcinni
çayımın içine çubuk tarçın atıyorum o baya iyi geliyo..
tarçın kan şekerini dengelediği için ..
sende sütünün içine toz çarçın bidahaki sefere ..opuyorumnanaktan
Canım akşam bir kase kısırdan bişeycik olmaz hatta bence iyi ama iki kaseyse bilmiyorum eyvahedigeldismile
Bu avatardaki minik mii uyudu anammm ne şeker maşallahhh tostişş :ecrin_bebek:Şeniz
Zemusum akşam iyi az yemişsin
Bende acıktım bugün nedense yiyesim geliyo sürekli süt içeyim barii :içelim:
Canım bi hafta da mı 300 gram verdin o da az değil tatlım gerçektengünaydın canlarım sabah tartıda büyük bi hayal kırıklığıyla karsılastım sadece 300 gr vermişim bütün moralim bozuldu naılsa yarın son gün yarın sabah bida tartılcam bugün itibariyle olan kilom 80,7 gr yarın en azında 80,5 görsem kendimi azdaha üzülmicem...
benden yardımlarınızı esirgemeyin bukadar hayal kırıklığına heran pes edebiilirim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bel kemerim üzerimde kahvaltı olarak k flakes yicem gene ve ev temizliğine girişicem azda olsa terlerim belki sonr agene yazarım kızlar görüşürüzmafoldumben
günaydın kızlar .....aklinialirimsmile
hemen kilomu bildireyim..73 kg yum.. 1 kilo verebilmişim ....-tatlicadiarzu-
bayanlar bende sabah tartıldım 73.4 çıktım ama yarın bi daha tartılcam :))
Eylül ayı toplamında 4 kilo vermiş bulunmaktayım. Bana daha bir azim geldi inanırmısınız..
Baktım az önce maşallah Rabbim nazarlardan saklasın totusunu ısırırım onun şirinlik muskası resmen ŞenizCanım napiim dayanamıyorum kısıra çok seviyorum o da biliyor ya dayanamayacağımı yapmış koymuş mutfağa..
Neyseki yemek yemedim sadece kısır yedim..
İşt o avatartaki minik tostiş benim küçük canavrım.. Annesine 20 kilo hediye etti şimdi kendi yemiyor ibiş...
Fotoları var profilimde ama eski fotoları yenilerinide eklerim bakarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?