Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

miriba kızlar netim gidip geldiği için yeni girebildim ...mafoldumben
öğlen 2 börek yedim..bilmiyorumkismile
akşama barbunya fasulye -pilav var az onlardan yerim ,yada sadece salata yoğurt..
bakalım bu hafta kilo verebilicemli ..
zaten haftada 1 kg iyi diyorum ama ,bazende az gibi geliyo ..:2:

Ayy önce insana gayet iyi geliyor iki ayda 8-9 kilo
Ama düşününce sağlıksız olduğunu istemiyorum açıkcası kullanmayı
Yalnız biraz daha kilo verdikten sonra inceltici kremlerden kullanmayı düşünüyorum bu aralar yapamıyorum yoğun olduğum için keşke spor yapsam daha çabuk verebilirim

Ne olursa olsun moralini bozmıcaksın tatlım Yalnız arada yediğin kekler ve çikolata kilo aldırıyor işte. Yani yemeğini daha fazla ye sorun olmuyor ama bu tarz kaçamaklar bi süre kilo vermeni de durdurur. Bilgisayarında masa üstüne ve odana zayıf ve beğendiğin bi ünlü hatunun fotosunu asmak seni böyle kaçamaklar yapacağın zaman durduracaktır.

Ben masa üstüme zayıf ünlülerin fotolarını koyarım bi kaç güne değiştirirm aklıma geldikçe atıştırmak onlara bakarım sempatiksalakcinni

Canım pilav yiceksen eğer pirinç pilavıysa iki yemek kaşığından fazla yememeye özen göstermelisin şutarafagitti

Haftada bi kilo vermek en iyisi bence çünkü yavaş verilen kiloyu tekrar almak zordur sositososito

Bugün öğle yediklerim şöyle

2 yemek kaşığı kısır
1 dilim kek
Birde şu simitler varya küçük kuru pasta onlardan birinin yarısını yedim çok güzeldi ama diğer yarısını yememek için kendimle mücadele ettim ve kazandım sempatiksalakcinni
Az şekerli çayımı da içtim :içelim:

Akşam öncedende dediğim gibi çorba ve salatayla günü tamamlıcam inşallah boshayallersmile

Normalde arada sadece galeta yiyordum. Ama kek çok güzeldi ya(( Hadi küçük bir dilim yedin 3 e niye tamamlıyorsun( Birazda bugünlerde sıkıntılıyım bir sorun var kendimle ilgili değil ama karakol karakol dolaşıyoruz 3 günden beri İnşallah bu hafta cuma kilo ölcüsünü verir ve büyük bir gayretle zayıflama işine başlarım.

Anladım canım şu durumu atlat da inşallah cuma günü daha azimle başlarsın :teselli:

Kızlar bu arada yarın akşama kadar herkes kilosunu mutlaka bildirsin lütfen...

Öğlenle akşam arasında yeşil elmamın diğer yarımını yedim
Akşam yediğim
Bir kase çorba
Salata
Bir tatlı kaşığı kısır
Ayran
Birde çatalın ucuyla azcık annem karnıyarık yapmış patlıcanından yedim
Ayrıca canım çok fena tatlı çekti bi kuru incir yedim akşamı fazla kaçırdım sanırım

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar ..
akşam sadece salata yoğut yedim..
netim sorunlu olduğu için pek giremiyorum siteye bağlanınca hemen dalıyorum buraya...

selam bayanlar..
Nasıl bir gündü geçti gitti anlayabilmiş değilim. Kuzucuk şindi uyudu bende size yazmaya geldim
Sabah kahvaltısında sabit yiyeceklerim olan 1 yumurta, 2 dilim domates, 1 dilim salatalık,1 tutam dereotu ve 7-8 yeşil zeytin, 1 brdk yeşilçay.
Arada 1 paket altınbaşağın yarısnı yedim yeşil çayla.
Öğlen 1kase mercimek çorbası ve 1koca tabak tonbalıklı salata yedim.
Arada 3 ad. tuzlu kurabiye.
Akşam eve moralim bozuk geldim annem kısır yapımış (düşman saldırısı) bende bir kase yedim.Sonra dayanamayıp bir kase daha yedim.
Akşam yemeği yemedim bakalım yarın sabah tartı bu duruma ne diyecek...

Canım akşam bir kase kısırdan bişeycik olmaz hatta bence iyi ama iki kaseyse bilmiyorum eyvahedigeldismile

Bu avatardaki minik mii uyudu anammm ne şeker maşallahhh tostişş :ecrin_bebek: Şeniz

Zemusum akşam iyi az yemişsin

Bende acıktım bugün nedense yiyesim geliyo sürekli süt içeyim barii :içelim:

Son düzenleme:
kızlar yarın tartılıp aksama kadar bildircez demi kiloları hastayım kesinn kilo vermemiş cıkarı ben bu hafta off off karnım nasıl şiş anlatamam size neyse kızlar yarın sabah görüşürüz öptüm hepinizi iyi geceleer

Süt içtim yine bi açlık hissediyorum nedense yaa:gitme:

Ama kararlıyım yemicem hele bu saatte lmaz:

benimde bazen anlamsız açlıklarım oluyo canım..sempatiksalakcinni
çayımın içine çubuk tarçın atıyorum o baya iyi geliyo..
tarçın kan şekerini dengelediği için ..
sende sütünün içine toz çarçın bidahaki sefere ..opuyorumnanaktan

Yarın akşam yada gece önemli deil canım yarın kesin bildirin ama cuma öğlene kadar yine bildirim yapabilirsiniz kiloda değişiklik olursa
Yani yarından herkesin kilosu belli olsun az buçuk ona höre hazırlık yapalım yerimseniben
Hemde cuma nete giremeyenler olabilir tedbirimizi alalım şakkıdı
Sabah tartılmam lazım o zaman inşallah hatırlarım.
kaydirigubbakcemile5
Zemusum bunu denicem bi dahaki sefere çok saol Şeniz

günaydın canlarım sabah tartıda büyük bi hayal kırıklığıyla karsılastım sadece 300 gr vermişim bütün moralim bozuldu naılsa yarın son gün yarın sabah bida tartılcam bugün itibariyle olan kilom 80,7 gr yarın en azında 80,5 görsem kendimi azdaha üzülmicem...
benden yardımlarınızı esirgemeyin bukadar hayal kırıklığına heran pes edebiilirim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bel kemerim üzerimde kahvaltı olarak k flakes yicem gene ve ev temizliğine girişicem azda olsa terlerim belki sonr agene yazarım kızlar görüşürüzmafoldumben

bayanlar bende sabah tartıldım 73.4 çıktım ama yarın bi daha tartılcam :))

Eylül ayı toplamında 4 kilo vermiş bulunmaktayım. Bana daha bir azim geldi inanırmısınız..

Son düzenleme:

Canım napiim dayanamıyorum kısıra çok seviyorum o da biliyor ya dayanamayacağımı yapmış koymuş mutfağa..
Neyseki yemek yemedim sadece kısır yedim..

İşt o avatartaki minik tostiş benim küçük canavrım.. Annesine 20 kilo hediye etti şimdi kendi yemiyor ibiş...
Fotoları var profilimde ama eski fotoları yenilerinide eklerim bakarsın :)

Canım bi hafta da mı 300 gram verdin o da az değil tatlım gerçekten
Zamanla zaten kilolar daha kolay gidecek ilk bi ay vücut kendini koruyabiliyo savunuyo zaten
günaydın kızlar .....aklinialirimsmile

hemen kilomu bildireyim..73 kg yum.. 1 kilo verebilmişim ....-tatlicadiarzu-

Afferin la sana sempatiksalakcinni

bayanlar bende sabah tartıldım 73.4 çıktım ama yarın bi daha tartılcam :))

Eylül ayı toplamında 4 kilo vermiş bulunmaktayım. Bana daha bir azim geldi inanırmısınız..

Valla canım bi ayda verilebilcek en ideal kiloyu vermişsin helal olsun sana alkisalkisalkis
Baktım az önce maşallah Rabbim nazarlardan saklasın totusunu ısırırım onun şirinlik muskası resmen Şeniz
Yeni fotolarını da eklede bakalım minişimize :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile

Sabah kahvaltımda yediklerim
İki adet küçük tuzlu kuru pasta
Kepekli tost
Domates
Lor peyniri
2 Zeytin
Çay

Az öncede yeşil elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…