- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.941
kardeş takımınız 1.takımsa eğer sonuç listelerini hazırlamaları gerekiyor ama ortada yoklar. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar
ne karışık şeymiş bu cuma yarışması ..sempatiksalakcinni
... ..
Kızlar bu haftanın birincisi biziz :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
asl35 arkadaşımız da haftanın Bireysel etap birincisi aslıcım tebrik ediyorum seniopuyorumnanaktan:hooray:
Başlangıcımız süper oldu kızlar inşallah hep böyle devam ederiz:dance::dance: turkbayragi
Kızlar bu haftanın birincisi biziz :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
asl35 arkadaşımız da haftanın Bireysel etap birincisi aslıcım tebrik ediyorum seniopuyorumnanaktan:hooray:
Başlangıcımız süper oldu kızlar inşallah hep böyle devam ederiz:dance::dance: turkbayragi
Canım tebrik ederimGünaydın bayanlar :))
Birinci olmuşuz çook sevindim. Aslıcımı kutluyorum bende :teytey:, ee artık bir haftada nasıl bu kadar zayıfladığınının tüyolarını açıklasında birinciliğimizi devam ettirelim..
Bu sabah yaklaşık 10 gündür falan giymediğim pantolonumu giydim. Normalde içine girebilmek için büyük bir çaba sarf ederdim. Bu sabah cuk diye giriverdim içine. Üstelik üzerinden göbüşüm de fırtlamadı. Çok mutlu oldum yanii...
Dün yediklerimi yazıyımda ipi ucu kaçmasın.
Sabah kahvaltıda
2 kaşık menemen,2 dilim domates,1 dilim salatalık,1 yeşil biber,bir tutam dereotu,3 dilim kepek ekmeği,
1 bardak yeşil çay.
Arada 1/2 paket tarçınlı kepekli bisküvi ve 1 bardak yeşil çay.
Öğlen 1 kase brokoli çorbası, 1 kase salata, 1/2 porsiyon bulgur pilavı,3-5 parça (kuşbaşı) tavuk.
Arada Kalan yarım paket tarçınlı bisküvi ve bitki çayı..
Akşam 1 kase salata,1 kase mercimek çorbası, 1 dilim fırında kabak mücver ( nerdeyse yağsız denecek kadar az yağ ile yapılmış çok hafif)4 kaşık ıspanak yemeği.
Şu akşam yemeklerini bir azaltabilsem sorun çözülecek ama .. Bakalım..
kızlarrrrrrrrrrr günaydın bi gün uğrayamadım neler olmuş yahubirinci olmusuz gözümüz aydın bundan sonra dahada azimli olup her hafta birinci olmalıyız takımın gücünü göstermeliyiz herkese
ben dün giremedim iş görüşmelerim toplantılarım vardı çok yoğun ve koşturmacalı bi gündü aksamda sızıp kalmısım o yüzden gecede giremedim ancak kalktım şimdii bel kemerim belimde sıcak limonlu suyum elimde aranızda olmanın keyfini yaşıyorummm
bu arada regl dönemim bitmek üzere ve benim karnım düzlesme asamasına geri döndü gitsin kilolar gelsin 38 beden pantolonlarrrrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?