Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kardeş takımınız 1.takımsa eğer sonuç listelerini hazırlamaları gerekiyor ama ortada yoklar. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar

Poff bir ben almışım kilo ( İnşallah verecem bundan sonra.
Sabah : İki dilim ekmek, 7 zeytin, iki küçük akide şekeri
Ara: 3 kepekli diyet galeta, bir bardak papatya çayı
Öğlen: 3 köfte, 3 çatal patates kızartması ama yağda değil fırında pişirmiş yağsız, 4 kaşık pilav, 1 bardak fanta
Ara: 2 dilim kepek ekmek, ülker kellog patlamış mısırlı bisküvi küçüklerden. bir elma
Öğleden sonra 1 saatten fazla yürüdüm.

Yeni başladım diyete de önceliğim şu yeme alışkanlıklarımı düzeltmek. Çok kalorili besin tüketiyorum gibi. Şu an için beyaz ekmek kestim gibi sadece okulda yemekhanede bir dilim yersem oda. Ama yeme düzenim değişmeli yoksa sıkı diyete girsemde fayda etmez.

kardeş takımınız 1.takımsa eğer sonuç listelerini hazırlamaları gerekiyor ama ortada yoklar. bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar

Biz zaten yeni başladık onlar bize yardım ediyo canım napcaz bilmiyoruz ki :kedi:

Akşam yemeğim

Bi kase çorba
Salata
Yağsız tavuk eti (bi köfte kadar)

Telkin yöntemiyle zayıflama var. Bilinçaltına zayıflama konusunda telkin gönderen müziği dinliyorsunuz beyin onu kaydediyor ve daha az yemeye filan başlıyor. Eğer o tür müzik isterseniz geri planında zayıflatmaya yönelik telkinli
Kilo Verme Ada dinle - Mp3 dinle,Bedava Mzik Dinle,Online ark Dinle,ark sz Bu siteden indirebilirsiniz sürekli fırsat buldukca dinleyin.

Telkin ise Hayatm Deiti Telkinli mp3 - KLO VERME Ada (cretsiz)Yenilendi

Bu sitede gördüğünüz metni müziğin arka planında veriyor. Bu da bir yöntem denerseeniz:))

zalımııı senı arıyom fıldır dıldır kız paylasıma bı gel nasıl hazılrıyoz sonuc lıstesını bı el atıver yahuu

Kızlar bu haftanın birincisi biziz :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
asl35 arkadaşımız da haftanın Bireysel etap birincisi aslıcım tebrik ediyorum seniopuyorumnanaktan:hooray:

Başlangıcımız süper oldu kızlar inşallah hep böyle devam ederiz :dance::dance: turkbayragi

Son düzenleme:
ayyyyyyyy çok sevindim kızlar hep böyle devam edelim inş... kurban bay. kadar hedefimize ulaşalım ...teşekkürler mataharı tabi benim kilomun fazla olmasından bu ama olsun haftayada 1. olucam inş

tebrıkler kızlar hem bıreyselde hemde takımcak muthıssınız tebrık edıyorumherkesı hele bı evıme donım kendı pcmın basına bu haftakı butun aksaklıkları duzeltıcemm mcukk tekrar tebrıkler

inanmoruum biz mi birinciyiz..delikafadulden.yehhuuuuuuuuuuuu:teytey::hooray::hooray:
herkesi tibrik ederim........Şeniz

buda birincilik yemeemiz..yumulun kızlar..sempatiksalakcinni

inanmoruum biz mi birinciyiz..delikafadulden.yehhuuuuuuuuuuuu:teytey::hooray::hooray:
herkesi tibrik ederim........Şeniz

buda birincilik yemeemiz..yumulun kızlar..sempatiksalakcinni

Durrr kızz yasakkelime

Virdiğimiz tüm kiloları aldırcan herhal sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
1 kilo vermeden önceki halim..sempatiksalakcinni

bu 1 kg verdikten sonaki halim ..nekadar zayıflamışım degilmiisempatiksalakcinni

Maviaşk seninde yararımıza olduğun günler gelcek merak etme datlum sempatiksalakcinni

Akşam yemeğimi bugün erken yedim 6gibi
Sonrasında yiip içtiklerim
meyve suyu içtim
az önce süt içtim ve iki tane kuru incir yedim cokacimcoook

Günaydın bayanlar :))
Birinci olmuşuz çook sevindim. Aslıcımı kutluyorum bende :teytey:, ee artık bir haftada nasıl bu kadar zayıfladığınının tüyolarını açıklasında birinciliğimizi devam ettirelim..

Bu sabah yaklaşık 10 gündür falan giymediğim pantolonumu giydim. Normalde içine girebilmek için büyük bir çaba sarf ederdim. Bu sabah cuk diye giriverdim içine. Üstelik üzerinden göbüşüm de fırtlamadı. Çok mutlu oldum yanii...

Dün yediklerimi yazıyımda ipi ucu kaçmasın.
Sabah kahvaltıda
2 kaşık menemen,2 dilim domates,1 dilim salatalık,1 yeşil biber,bir tutam dereotu,3 dilim kepek ekmeği,
1 bardak yeşil çay.
Arada 1/2 paket tarçınlı kepekli bisküvi ve 1 bardak yeşil çay.
Öğlen 1 kase brokoli çorbası, 1 kase salata, 1/2 porsiyon bulgur pilavı,3-5 parça (kuşbaşı) tavuk.
Arada Kalan yarım paket tarçınlı bisküvi ve bitki çayı..
Akşam 1 kase salata,1 kase mercimek çorbası, 1 dilim fırında kabak mücver ( nerdeyse yağsız denecek kadar az yağ ile yapılmış çok hafif)4 kaşık ıspanak yemeği.
Şu akşam yemeklerini bir azaltabilsem sorun çözülecek ama .. Bakalım..

kızlarrrrrrrrrrr günaydın bi gün uğrayamadım neler olmuş yahu birinci olmusuz gözümüz aydın bundan sonra dahada azimli olup her hafta birinci olmalıyız takımın gücünü göstermeliyiz herkese

ben dün giremedim iş görüşmelerim toplantılarım vardı çok yoğun ve koşturmacalı bi gündü aksamda sızıp kalmısım o yüzden gecede giremedim ancak kalktım şimdii bel kemerim belimde sıcak limonlu suyum elimde aranızda olmanın keyfini yaşıyorummm

bu arada regl dönemim bitmek üzere ve benim karnım düzlesme asamasına geri döndü gitsin kilolar gelsin 38 beden pantolonlarrrrrkaydirigubbakcemile3

Canım tebrik ederim
Uzun süre giyemediğin bir kıyafetinin içine girebilmek çok güzel bir duygu gerçekten olumunekankayizsmile

Hoşgeldin canım

Yaşasın 38 beden :lepi:

Bende bugün tam tamına 56,0 kiloyu görmenin sevinciyle girdim nete
Gram gram dijital tartıda eksildiğini görmek gerçekten çok güzel bişey :lepi:

Bugün bu kiloyu gördüysem bi kaç güne 55li kiloları göreceğim anlamına geliyor bu :dance:

Sabah kahvaltımıda yazayım gelmişken

Kepekli ekmekle yaptığım tost
Lor peyniri
Domates,salatalık
4zeytin

Azcık kekin ucundan aldım bide :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…